Starševski čvek

Te mlade ženske

Default avatar
To mlado bitje Tanja Žagar si je osmislila tako starega moža. Pa saj bi bil lahko njen oče ali pa je že stari oče svojim vnukom iz prejšnega zakona.
Pa ni edina, Ana Tavčar ima starega, Melita Župevc starega, Jerca Cvikl ima starega, Viktorija Bencek ima starega in še bi lahko naštevali.
Kaj te mlade inteligentne ženske res ne morejo dobiti nekoga bolj primernega svoji starosti ali pa so ti moški v drugi puberteti tako vztrajni, da mlade ženske popustijo.
Default avatar
In tebe se tiče to kako?
Default avatar
In stari možje je napisal/a:
To so tipi žensk, ki jim največ pri izbiri partnerja pomeni debelina njegove denarnice, ne pa njegova leta.
Default avatar
To pa zato, ker ste mladi moški za nič. Čakate, da bo ženska za vse poskrbela doma, v postelji, delala, vas financirala in razvajala, vi pa za njo niste pripravljeni narediti popolnoma nič.

Starejši moški so pravi kavalirji in vedo kako osrečiti pravo žensko. Se vidi, da so res srečne z njimi, ker se jim ni treba ukvarjati z otročajem.
Default avatar
Neresni mladi je napisal/a:
Aha to so te bedne fore izsiljevanja "če ne boš delal tako in tako si me ne zaslužiš"...

Koji češ mi ku rac ?
Default avatar
Neresni mladi je napisal/a:
Pa ti veš, da si obrazložitev napisala tudi obratno sorazmerno za lovače starih kavalirjev !?
glupa ko točak...jaoooo
Default avatar
BdL je napisal/a:
Takim moškim ni treba niti reči niti jih za kaj prositi, kaj šele izsiljevati, ker vedo sami kako je treba z žensko ravnati. Dobi veliko več nazaj od ženske kot boste taki, ki razmišljate o ženskah kot sovražnikih in izkoriščevalkah kdarkoli sploh vedeli, kaj šele doživeli.
Default avatar
Interesi takšni in drugačni, ki niso nujno povezani z ljubeznijo.
To kar pa govorite za mlade moske je neumnost. Tudi mladi so lahko kavalirji, koristni v gospodinjstvu, dobri sogovorniki, razumevajoci, polni energije, spolno na vrhuncu moči itd, edino nekoliko manj koristni so finančno ker so se mladi in šele ustvarjajo, medtem ko ima stari đomba že kak denar, hišo, vezo, dobro službo itd :)
No to ta mlade, ki gredo v vezo s toliko starejšimi v bistvu najbolj zanima.
Default avatar
Sama sem stara okoli 30 zaštekala sem se s 16 let starejšim. Prej sem rekla, nikoli ne bi mogla imet kaj s toliko starejšim, tudi skrivam to, nobenemu ne razlagam, ker vem, da bi obsojali, sploh sorodniki. Sprva mi ni deloval toliko starejši, tudi po izgledu ne, ampak takoj sva se ujela v pogovoru, ker imava podobne poglede, najini pogovori znajo trajati tudi pozno v noč navdušena sva nad isto glasbo, imava skupni hobi, sprva sem bila prepričana,da je starejši max. 13 let. Ne vem, kako se bo razvijalo naprej, sva pa oba samska in nimava omejitev, je pa zelo pozoren, spoštljiv, ljubeč, ko imam kakšne težave, ve, kako pomirit in vzpodbuditi. Imam pa znanca, ki je približno istih let kot jaz, ze dalj časa se trudi okoli mene, ampak ko začne z izjavami, da bi imel eno žensko, ki bi mu med drugim kuhala ter se zapleta s samimi misicami, potem pa stoka, ko ga izrabijo, po vrhu še škrtari, potem vem in razumem, zakaj mi je toliko starejši bolj naklonjen.
Default avatar
Mary MCScary je napisal/a:
Mladi so neizkušeni in ne vedo sploh kaj želijo, kaj šele da bi znali osrečiti še koga poleg njih
Default avatar
Izkušnje je napisal/a:
Ce je temu tako kako to da so ločeni od prvih zen, ki so enako stare kot oni.? Bejž bejž
Ja znajo oni osrecit -ampak pazi samo mlado , tako kot jaz vsak mesec mojega mulca, ko mu nakažem par jurjev na kartico. Ves kaj je srečen, pravi da sem najboljša mama na svetu :))
E to ti je tu nekje ista sreca, razlika je samo ta, da jaz dajem mojemu otroku in sva v odnosu mati sin, star dec pa mlado cespljo kupuje in potem stiska pri lastnih otrocih iz bivših vez, videno nestetokrat.
Da sploh nasedajo, da jih ljubijo pa saj so totalno zabiti, one pa reve da starca nase spusti za bolji život. Meni se gravzajo
Default avatar
Mary MCScary je napisal/a:
Bi vzela starca, ki bi me znal osrečiti in spoštovati, kot pa nedoraslega mladeniča, ki bi se igral z menoj. Pa ne vem kje vi take bolne zveze sploh videvate, jaz kar jih poznam so zelo lušni pari, ki se očitno imajo radi. Prav tako so s financami tam tam, okoriščanja tako res ne more biti. Je pa videti kulturo, obnašanje, medeebojno spoštovanje, kako se gledajo, dotikajo, tega ne moreš igrati na dolgi rok. Jaz mislim, da je to še vedno dobra kombinacija, še posebej za ženske, ki so imele slabe izkušnje z maminimi sinčki in podobnimi, čeprav mladimi, uspešnimi moškimi. Niso vsi za v isti koš, daleč od tega. A prav lepo je opazovati tak par kako kar zaživita oba. Pozbam osebno enega takih in njuna sreča mi prav vsakič nariše nasmeh na obraz.
Default avatar
Mary MCScary je napisal/a:
A sama sebi se pa kot mama ne gravžaš, če je tvoja in mulčeva ljubezen pogojena z nakazili na TRR?
Default avatar
In stari možje je napisal/a:
Dostikrat to tudi izhaja iz lika odsotnosti biološkega očeta ( ali da ga sploh ni bilo v času njihovega odraščanja, ali pa je bil kakorkoli do njih devianten).

Poznam dva primera iz svojega bližnjega sorodstva tako. Ko ni bila sugha daddy ljubezen ( torej denar,dobrine -ker ni imel tega, sta skušaj ustvarjala potem) ampak izključno izkušnja odsotnosti biološkega očeta.
Default avatar
Mladi moški, ki je imel razmeroma staro mamo, bo definitivno iskal starejšo žensko, pet in več let.
Išče asociacijo z materjo, materinski odnos , crtanje in božanje, definitivno v partnerki išče mamo in se pusti ljubkovati, sam pa ni sposoben dokazati svoje moškosti mlajši partnerki.
Default avatar
Sploh ne je napisal/a:
Ne kenjaj. Tu se zdaj jočeš, ker se nihče ne potrudi ZATE.

Znamo, zmoremo, več ni potrebno razlagati.
Default avatar
BdL je napisal/a:
Se še kako potrudijo. Prav nič ne jočem, to ti sanjaš ob belem dnevu. Verjamem, da eni znajo in zmorejo, a veliko jih žal ne. Zato ne bodite jezni, ko gredo mlade punce k starejšim po tisto, kar naj bi jim nudili vi.
Default avatar
KO mlada ženska spozna uspešnega moškega, pa čeprav veliko starejšega od nje, je pripravljena stopiti z njim na pot življenja.

Pa ni nujno da zaradi denarja ampak predvsem zaradi njegove dokazane uspešnosti.
Default avatar
Zame je napisal/a:
Should I care more ?
What is your problem cupcake ?
Can't handle rejection ?
Default avatar
Ko bodo čez 50+, njihovi partnerji pa blizu 70, bo tudi luštno.