Starševski čvek

Napačno sem si izbral za ženo

Default avatar
Zaljubljenost res zaslepi in zgodilo se je tudi meni, da sem se zaljubil v žensko, ki je zame popolnoma napačna. Narava je seveda poskrbela za svoje in je tudi skoraj takoj zanosila, sledila je poroka in sedaj mi je žal. Preveč sva si različna, jaz izobražen, deloven in poln ambicij. Ona zdolgočasena, brez kančka ambicije za karkoli in vglavnem obsedena sama s seboj, s svojim izgledom in družbenimi omrežji. Zaljubljenost je seveda minila ni pa nikoli prerasla v ljubezen, vsaj iz moje strani ni. Jaz jo iz dneva v dan težje gledam in prenašam, enostavno ne morem več. Otroka imam zelo rad vendar mislim, da nima smisla, da si življenje uničim zaradi tega, da bi družina ostala skupaj. Ta teden moram na posvet, da vidim, kakšne so opcije, da se je znebim po najhitrejšem postopku.
Priponke

profimedia-0426320686.jpg
(70.62 KiB)

Default avatar
Tudi ti ne moreš biti nek cvet inteligence, če si greš izbrati eno, ki jo je sama fasada, v glavi pa prazna slama.
Default avatar
Če bi bil ti tako izobražen, kot pišeš, bi vsaj malo obvladal slovenščino.
Pravilno je Z moje strani in ne IZ moje strani.
To je pisala ženska, za klike, not even a nice try.
Boring and poorly written.
Default avatar
nesrečen v zakonu je napisal/a:
Bolj švoh si se zaljubil. Če bi se res, te prav nič na njej ne bi motilo in celo branil bi jo pred drugimi, ne pa tako. Nimaš ti rad nikogar, še najmanj otroka.
Default avatar
Eh jaa je napisal/a:
Je lepo povedal, da se zaljubljenost ni razvila v ljubezen.

Tebi avtor pa vso srečo in upam, da ti je ne bo treba preživljat še po ločitvi!
Default avatar
Ulovila te je s sexom, nato pa ti je pokazala svoje prave barve. Nič novega v sodobnem svetu.
namesto da hitro skočite med rjuhe, se raje spoznavajte, take predatorke se da hitro prepoznat in jih skenslate pravočasno. Samo vi se bojite, da pa je poštena ženska dolgočasna v postelji in da ne bo hotela spolnosti v zvezi pa padate na take. Resnica je pa ravno obratna, te lovilke s sexom so v resnici dolgočasne, saj ga koristijo le kot sredstvo za dosego cilja in ne zato, ker si želijo spolnosti z vami in vam ga tudi po dosegi cilja odvzamejo.
Default avatar
Da si jo poročil. Jaz imam otroke s tremi in hvala ***** nisem šel pred oltar. Zdaj sem v vezi 5 mesecev, ta bi tud otroka, če že ni noseca, vmes sem jo že varal in jo bom pustil v kratkem ker imam nagledano eno ko kr sanjam o njej. Naveličaš se po par mescih. Kak si skup v bajti je konec lepega.
Default avatar
To se je zgodilo marsikomu, da te fizična privlačnost pripelje do tega, da narediš otroka. Dosti žensk je popolnoma brez ambicij in kot praviš obsedenih s seboj. Jaz ti verjamem, da je ne moreš več prenašati, sem imel popolnoma enako cvetko doma. Jaz sem se ločil in sedaj imam novo bejbo, s katero se zaenkrat dobro razumeva, imava podobne hobije, poglede na življenje.. Bomo videli, kako bo čez kakšno leto, ko bo zaljubljenost minila.
Default avatar
ne kakaj je napisal/a:
Potem se pa sploh ni poročil iz ljubezni, torej si je še bolj sam kriv. Ni od včeraj taka, v to si lahko prepričan. Kam je gledal? V nogice? Ritkico? .... Ta "zaljubljenost" ga je zafrknila, a to z ljubeznijo nima prav nobene zveze. Važno, da se je pred prijatelji hvalil kako lepo ženičko ima, doma pa haos.

Sam padel sam se udaril.. ne joči zdaj Peter.
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
ti pa imaš očitno že kakšno dekado sušo v postelji, da tako hitro padeš na take provokacije.
Moški ne bi nikoli razmišljal o ločitvi zaradi intelektualnih razlik, če bi ga ženska dobro poseksala vsake kvatre, pa četudi bi imela iq na sobni temperaturi, se rihtala in na monu visela cel dan.
Default avatar
na tem forumu pa je res poplava sposobnih, ampbicioznih in premožnih moških, ki so se poročili z neumnimi, lenimi in s socialnimi omrežji zasvojenimi ženskami.

katera objava po vrsti je že to?
Default avatar
nesrečen v zakonu je napisal/a:

Ja, takole je: ko kurrac odloča, možgani molčijo.

Nisi ne prvi, ne edini, ki se mu je to zgodilo. In imaš prav, ne splača se ostajati skupaj le zaradi otroka.

Stvari dobro premisli, potem pa pojdi do odvetnika in se še tam pozanimaj, kako boš najbolje prišel skozi ločitev. Otrok bo verjetno dodeljen mami, ti pa plačuj alimente in se drži rednih stikov z otrokom.

In naj ti bo to šola za prihodnjič. Resna zveza in zakon nista samo ffuk, zato je pri teh stvareh potrebno uporabljati razum!
Default avatar
poplava na forumu je napisal/a:
Nevem koliko je takšnih moških, takšnih žensk je pa kako bi rekel, vsaka druga oz. tolk kot je tudi ločenih samohranilk :) Uspešen, premožen ali pa čisto navaden, kdo bo to gledal?
Default avatar
rada verjameš je napisal/a:
Očitno imaš sušo ti pa skušaš na mene preslikat. Ne pali.
Ali je provokacija ali ni dejstvo je da se to v svetu dogaja.
Default avatar
Moški cepci, ki hočete trofejo, potem pa ne znate rokovati z njo kot s trofejo. Če si kaj dedca, delaš na njenem razvoju, širjenju znanj, jo motiviras s cilji, da prevzame vajeti v svoje roke. Tako si pa vzel otroka, iz katerega starši niso uspeli narediti uporabnega materiala za drugačno življenje kot da je lepa bimba. Če bosta prevzela vsak svoj del v postavljanju skupnih temeljev, bosta naredila življenje pestro, polno izzivov in vama ne bo dolgčas do te mere, da se naveličata drug drugega. In ohranjaj jo takšno kot si jo izbral. Na koncu boš imel lepo žensko, ki bo razvila svoj potencial in s katero bosta toliko energije vlagala v izboljšanje odnosa in komunikacije, da bosta znala oba cenit še kaj več kot ti fasado ter ona globino denarnice.
Default avatar
iz marice je tvoja žena, priznaj
Default avatar
Avtor, kako je ta tvoja primadona dihala v tistem momentu, ko si ji otroka delal, to so pomembne podrobnosti... Če je med porivanjem nezainteresirano gledala v plafon in se pred tem ni posvetila tvojemu qurcu kot božanstvu, jo takoj zapusi, še včerej po možnosti, ne pa še šele danes.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Sam res..
Default avatar
Marsikdo si je izbral napačno. Sam sem ločen prav zaradi tega. Pare katere poznam, pa tudi močno dvomim, da sploh en sam resnično "ljubi" svojo ženo. Skupaj so zaradi udobja in financ. Starejsi, tam 45+ se še kak najde, sam resnično ženske, rojene po letu 80, pri njih nimaš kaj dosti za "ljubiti"
Default avatar
nesrečen v zakonu je napisal/a:
Zmaja se boš težko rešil, poleg tega ti bo pa ta isti zmaj otežil stike z otrokom..