Koronavirus

REKORD

Default avatar
In to precej na zabavah, v nocnih klubih, raznih praznovanjih...sem mislila, da je to samo pri sosedih in, da tega pri nas ni.
Default avatar
Zaskrbljujoce je napisal/a:
Šole, ljubica, šole. Kamor so prišle okužbe iz nočnih klubov. Osnovna logika. Če je bilo pred parimi tedni 30 okuženih, polovica je bila vnosov iz Hrvaške, to pomeni, da je za 50 okužb danes kriva Hrvaška. Ker so se te okužbe razsejale povsod. Hvala, vlada!
Default avatar
dprđg je napisal/a:

Ampak ta preljuba vlada seveda ni kriva! Marca je bil Šarec, poleti Hrvati, zdaj smo pa Slovenci! Pa kaj dela opozicija, naj že vrže to vlado dol!
Default avatar
dprđg je napisal/a:
Imamo 18 pozitivnih primerov, ki so povezani s praznovanjem 80. rojstnega dne, osem primerov, ki so povezani s praznovanjem fantovščine, štiri primere, ki izvirajo iz zabave v nekem nočnem klubu. Vse, kar opozarjamo, naj se ne dela, se v Mariboru počne. Prav tako v več kot polovici primerov ne najdemo izvora okužb
https://www.24ur.com/novice/korona/v-ce ... okuzb.html
Default avatar
vi ste zmesani, 99.97 % da boste preziveli 00.03 % da boste "crknili" z korono, ne od korone..
kaj vam ni jasno tu?To so uradni podatki.
Rekordo stevilo okuzenih, a merijo duplo? kak je pol to rekord? kje imate logiko, kje vam je matematika?
se za teste pisejo vodeči hrvaski mediji da so "labavi" https://www.jutarnji.hr/life/znanost/va ... a-15017559

sicer sem dal to tudi na svoj bloh pred 3 meseci (mogoce vec sej se ne spomnem) Nobelovac in izumitelj PCR testov- https://gustirna.wordpress.com/2020/06/27/1575/ kaj vam ni jasno?
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
Potem pa vse zapret, zaklenit, zašvasat, brez druženja, brez zabave.... Tako bomo potem končno premagali korono in živeli srečno do konca svojih dni.
Default avatar
Robi... je napisal/a:
Ne bomo, ker potem bodo odkrili žarišča znotraj posameznih družin in bo treba še te razseliti/ločiti.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
resnicajemojalubicarr je napisal/a:
Rekordno št sam na današnji dan v primerjavi s Hr ;)

V Slo dans cca 3.9% pozitivnih, na Hr dans cca 3.4% pozitivnih
Default avatar
Robi... je napisal/a:
Ja itak, se mi sfuzla. Če ne bi bla na porodniški, če bi bla vezana na službo, pa da zarad karantene in ostalih butastih ukrepov ne bi mogla na morje al nekam kamor sama hočm, bi se mi že. Se mi je že začel marca mesca.

To sm sam uni prlimala da mogoče pa le 1x dojame, da ni glih za vse kriva Hr, da se folk tud v Slo zna sprostit, in to jim dam prou.
Default avatar
Marko je napisal/a:
Dobra :))
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
Jaz jim tudi dam prav.
Vedno več ljudi je anksioznih, depresivnih, samomorilnih....Ker je takšen politični interes.
Default avatar
bo kdo odgovarjal je napisal/a:
Vsi so, smo krivi za vse, razen te vlade. Saj ne more bit več dolgo?
Default avatar
ta vlada je je napisal/a:
Kaj, ta vlada? Poglej, s kakšno goljufijo so prišli na prestole! Menda ne misliš, da bodo odkorakali, preden Slovenije ne bodo popolnoma opustošili?
Default avatar
držijo se stolčkov je napisal/a:
Seveda ne sme biti več dolgo. Mora obstajat način, da se jo zamenja!
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
In ti si veselo, da je tako?? Hvala bogu, da nisi naše. Takih res ne rabimo.
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
Smo si sami krivi, da smo rinli dol. Točno se je vedelo, da na Hr prikrivajo št. okužb, da ne upoštevajo najmanjšega minimuma zaščite in nekatere budele so kar šle v to. K sreči veliko manj, kot se je govorilo. A še veliko preveč. Pa se najde potem eno pametno in se veseli, koliko imamo okužb. Svašta majka rodi, bi rekli tvoji.
Default avatar
Jaz sem ga imela marca in ni lepa izkušnja. 38 let, nikoli prej bolna, rekreativna športnica. Še zdaj lahko prehodim največ 100 m, nato mi zmanjkuje sape. Utrujena za umret. Skratka, pišite, rišite, kažite kar hočete, ta virus ni nedolžen.
Default avatar
Robi... je napisal/a:
Res je to.

Imam eno frendico, julij pa avgust itak ni blo šans, da bi šla na dopust, ker so imele prednost družine s šoloobveznimi otroc. Ima pač smolo, ker v taki firmi dela. Si je rekla ok, bom šla pa ne vem, mislm da je imela dopust planiran za 25.8. Ja itak, takrat pa, če greš v državo ki je na rdečm seznamu karantena in to brez plačila. Ti povem da se ji je počas že začel trgat, resno, a tolk ga je čakala. Imela namen k men prit ;)

Al pa te otroke pa mladino po šolah tolk buzurirat s temi ukrepi k sm nek cajta nazaj mal brala kaj vse jim delajo po šolah... je konc pouka, pa takoj druženje, objemanje...

Kr neki vse skup.
Default avatar
Par mesecev "ukrepov" da ne moreš glih vse kar se ti sprdne delat pa vsi umirajo od depresij in ansioznosti in ne vem še česa. Pa dihat ne morejo par min pod masko :).
V isti sapi pa nimajo nobenega problema tuliti nad recimo migranti ker kaj hudiča imajo za hodit drugam, saj jim ni nič hudega, pač kkšna bomba sem pa tja prileti zadnjih 10+ let na njihovo dvorišče, vsi pametni nad revnejšimi državami kao zakaj si sami ne pomagajo ker se pa ja vse da, kaj javkajo.
Pezdeta razvajena.
Bog ne daj da res kaj ne pride nad nas. Če bi nas naši predniki imeli priložnost opazovati bi jih še enkrat pobralo od smeha kaj je ratalo iz ljudi. Egoistični samovšečni revčki, ki umirajo že od zlomljenega nohta.