Starševski čvek

Aktualno in se spreminja - 1. - 14. september

Default avatar
Med.Over.Net letos praznuje dvajset let delovanja. Za njim je dvajset let ustvarjanja, pogovorov, izmenjanih idej, napisanih besed, vprašanj in odgovorov na forumih. Njegovi ustvarjalci so prihajali in odhajali. Zaposleni, moderatorji, prostovoljci in poslovni partnerji so prispevali vsak svoj delček in nastal je portal nasvetov, ki spremljajo človeka od rojstva do smrti, skozi vse najpomembnejše življenjske preizkušnje.
Default avatar
Pride nenadoma, čeprav se lahko pripravlja leta, celo desetletja. Možganska kap. V nasprotju s številnimi nenadnimi dogodki lahko simptome te nepredvidljive bolezni tudi prepoznate in pravočasno reagirate – zase in za druge. Ker štejejo minute. Poleg spoznavanja s simptomi in nujnimi ukrepi, ki jih ponazarja kratica GROM (govor, roka, obraz, mudi se), pa se splača posvetiti tudi preprečevanju možnosti zanjo.
Default avatar
Kljub negativnim sporočilom o hitrem širjenju virusa, ki je zahteval že preko 800 tisoč življenj in okužil preko 25 milijonov ljudi, optimizem na finančnih trgih ne pojenja.