Starševski čvek

Sanja Grohar, kakšna se vam zdi? Lepa? Fajn? Imela je lepotni poseg.

Default avatar
Nam je čisto vseeno - samo da bo ona zadovoljna s svojim izgledom in da ne bo imela dodatnih travm iz tega naslova.
Pa da ne bo "skakala iz konzerve" iz vseh medijev vsiljeno še nadaljnjega pol leta. Kdo jo je sploh potegnil iz "naftalina" ?
Default avatar
groharca je napisal/a:
bila je luštna, pa je podlegla posegom - očitno vse ženske, ki živijo v tujini, posežejo po tem, ker se navadijo na tuje standarde "lepote". Mislim, da bi bila lepša z gubicami, saj še ni toooolk stara. Žal, ni si več podobna.
Default avatar
TinAna je napisal/a:
Tudi pri nas posegajo. Me je skor kap zadela, ko mi ena pove, da hodi v našem malem mestu, v vukojebini, v ZD 2x na mesec strokovnakinja za botoks in druge posege. In da je čakalna doba dolga. Saj se mi je ena zdela nekaj čudna v ksiht, sem mislila, da je kaj bolna, pa ni, samo nafilala se je.
Default avatar
groharca je napisal/a:
Koga sploh briga? Glavno, da se cele dneve praska po....in slika z otrokom medtem ko njen mož cele dneve kelnari, da preživi družino in ji plačuje brezvezne lepotne popravke. Kako je sploh lahko s tako fino glupačo ne bom nikoli razumela?! Ženska, ki si ni nič ustvarila v življenju, še stanovanja nimata, živijo v majhnem stanovanju v najemu.
Default avatar
Ne vidim neke blazne razlike. Na poseg je šla, ker je to in. Ne prej, ne sedaj se mi ni zdela nič posebnega.
Sploh pa ne vem, kdo je ona, od kje ste jo privlekli? In kdo je njen tip?
Default avatar
A ni nekaj kao hodila z igralcem iz serije Kobra 11 (Erdogan??)
Default avatar
Rajši naj si da vsa tista nagravžna izbočena znamenja poštucat.
Drugače pa ne vidim neke razlike, razen da ima na eni fotki prečo levo, na drugi pa desno.
Default avatar
brez ličil je napisal/a:
Pri nas so vedno zmagovale tiste, ki so obdelale prave "gospode". Lepota pri tem ni igrala vloge. Pa ne mislit, da se punce niso greble....
Default avatar
Ne vidim, da bi kaj posebej odstopala.
Default avatar
Takih tem ne komentiram preveč rada, a o tej pupi pa moram reči, da mi ni bila nikoli všeč. Ampak, koneckoncev, koga pa moje mnenje o njej briga. Njo pa še najmanj.
Default avatar
bistvene razlike ni.
sicer pa pri teh letih že vse hodijo....
pa to sploh ni lepotni poseg ampak le pomlajevanje.
lepotni posegi so pod narkozo.
res ni več tako luštna...
Default avatar
Brez mejkapa zgleda ful čudna, kot vanzemaljka (na tej prvi sliki s srčki na majci).. bi bilo zanimivo da bi se tekmovalke na lepotnih tekmovanjih tkole pokazale, pa z naravnimi lasmi in brez botoksov... To je zgolj še ena pravljica na katero folk naseda okoli lepote ženske, ki pa sloh ni naravna...
Default avatar
za vse južnakinje. Kako se je mama [ ali tata ] pisala prej?

Tipična južnaška faca.
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
To se tudi meni zdi nuja: na lepotnih tekmovanjih bi moral biti dekleta popolnoma brez ličil. In brez kakšnikoli lepotnih popravkov.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Jap.. da bi videli druge realno in brez fikcijskih okvirjev, na katere padajo tipčki ali še huje odraščajoče deklice, ki sledijo masi instagram "lepotičk", modnim zapovedim itd....
Default avatar
Kljub mladosti, operativnim posegom in botoksu mi ni lepa.
Default avatar
Zensce je dobila posegec gratis in objavo placano. Dva,tri jurce..bosta lazje placala najemnino. Zanjo je to pac njeno delo, biznis . Ce ne bi imela sledilskih kokic ne bi bila njena objava te neumnosti nic vredna tako pa za taksne in drugacne oglasevalce pac je.
Default avatar
licenca in tekmovanje je napisal/a:
Dejstvo je, da smo majhna drzava in ni zaradi naslova prav nobenega vrednega biznisa iz naslova prepoznavnosti. Prijavljajo se dekleta iz nizjih druzbenih slojev, iz problematicnih druzin in slabo vodene. Svojo edino vrednost prepoznavajo v zunanji formi,ki pa je slab adut za zivljensko stavo. Bolj pametno bi bilo, ce bi vlagale v razvoj mozganov in iskanje poslanstva duse ampak za kaj takega v startu potrebujes zdravo in zrelo primarno okolje oz druzino.