Politični čvek

Knafljevi ventilatorji smrtno nevarni! Javna agencija prepovedala uporabo 46 "mercedes" ventilatorjev

Default avatar
Skorajda ni nikogar, ki ne bi poznal zdravnika Riharda Knaflja, ki so ga snovalci oddaje Tarča tako kot  “žvižgača” Ivana Galeta, povzdignili v nebo za namene diskreditiranja dela vlade v povezavi z nabavo zaščitne opreme. Kljub njihovemu vztrajanju, da naj bi šlo za neodvisnega strokovnjaka, ki je ocenjeval ponudbe za zaščitno opremo in je naročene ventilatorje pri podjetju Geneplanet označil kot neustrezne, je kaj kmalu postalo jasno, da ima povezave s stranko LMŠ. V nadaljevanju je sledilo zaskrbljujoče odkritje portala Siol, da je Knafelj v bistvu navijal za dobavo ventilatorjev znamke Bellavista, ki so jih označili kot nevarne. Sedaj pa je še celo Javna agencija za zdravila in medicinske pripomočke s šestimi odločbami začasno prepovedala uporabo 46 ventilatorjev Bellavista 1000. 

Spomnimo. Pred dobrimi tremi meseci smo poročali o razkritju portala Siol, da je Knafelj, sicer prvi svetovalec Marjana Šarca za zdravstvo, navijal za dobavo ventilatorjev znamke Bellavista, ki so jih novembra na Ameriškem uradu za hrano in zdravila (FDA) in kanadskem Uradu za zdravstvo, označili kot nevarne. Po navedbah ameriškega in kanadskega urada je med drugim najbolj kritično tehnično napako predstavljal alarm, ki lahko povzroči takojšnjo smrt pacienta. Tudi iz izdanega varnostnega obvestila v slovenskem jeziku je razvidno, da pri samem delovanju aparatov prihaja do občasnih izpadov.

Torej se je izkazalo, da je Greeneplanetov Golf pometel z Mercedesom Knaflja, ki se je tako medijesko izpostavljal po Tarči, samo mislimo si lahko, kaj bi bilo, če bi nam ventilatorje dobavljal ta LMŠ podrepnik, kajti ni vse zlato, kar se sveti.
Default avatar
Resnica prihaja na dan je napisal/a:
Tole je izjemno lep prikaz dvoličnosti medijev, če bi imel pri dobavi teh smrtnonevarnih ventilatorjev prste vmes Janša, bi sedaj imeli že 10 Tarč, ker ima prste vmes Šarec s svojimi podrepniki, pa novica niti ni prišla na naslovnico 24ur ali MMC.
Default avatar
Bo Erika delala novo , izredno poletno Tarčo, tematika je prava.
Upam da se baba že zaveda kam je skočila , vode v bazenu namreč ni bilo, te Tarče bodo to po čemer jo bomo pomnili, tako da ime si je dodobra usrala.
Default avatar
jaz sam čakam, kdaj bodo Šarca ovadili, saj ni samo nabava, oz ne dostavljeni ventilatorji problem, tut nabava mask je kupoval pred corono krizo za bistveno višjo ceno kot pol vlada v največji krizi zakaj maska pri Šarcu, pred corono kriza stala več, 1.47 (se mi zdi je cena nekje bila objavljena) namesto pol 1.37 ( v času krize, spet navajam da so cene bile prikazane pa ne vem če čisto točne, a razlika je pa to kaj je)
lep pozdrav David
Default avatar
david iz MB 45 je napisal/a:
Res je to zanimivo in nobene Tarče ni bilo na to temo.

Res me zanima, kako bi bilo, če bi nas vodil Šarec v času te zdravstvene krize oz. nočem vedeti, ker vem, da bi bil pravi kaos.

Šarec je porabljal maske iz rezerv, namesto da bi dobavili nove in še tiste, ki so jih dobavili, so imela ekstremno visoko ceno.

Tudi mercedesi, ki so 2x drazji od "golfov" pa so smrtno nevarni.

Se bo Knafelj posul s pepelom?

Bo Erika naredila Tarčo na to temo?
Default avatar
david iz MB 45 je napisal/a:

Prej bo ovaden tvoj jansa oz pocivalsek, sarec je seveda tata mata za ta dva zdraharja, milo receno.
In glede ventilatorjev, ja, miškoti janšasti , v upanju, da je res, kar je butnil en tviteraš, ki se je pravzaprav samo vprasal, ce gre za knafljeve ventilatorje, potem pa so zjanšančki, v upanju, da je to res, kar začeli govoriti, da je temu res tako. Siol pa nora tv,? Tarča bo, ko se bo izkazalo, kdo je kriv, in to, besni janševčki, ni noben knafelj pa gale pa nevemkdo še vse. Spet vam je padlo v vodo izkrivljanje resnice. Boli,boli, ko se vsak dan kaze nesposobnost janše ve vlade,a? PEČe, PEČE!?
Default avatar
ah kak lepo je brat, če mački na rep stopiš, vedno takoj zacvili

če bi ti en od tvojih levičarjev rekel, da zemlja ni okrogla, da je trikotna, bi tut verjel vsako pravljico. pač problem je, ker ne znate argumentirat. vse kaj pride na dan na levi, je laž, vse kaj pa na desni, pa kriminal. to je največji problem. odpri oči, poslušaj ljudi, in uporabi svojo pamet, saj nisi računalniško manipuliran človek, ali pa? pa saj maš svojo glavo, s kiro misliš, sam vklopi jo
lep pozdrav David
Default avatar
Ve se, da so tejli bellavista ventilatorji 'marcedesi' levice, samo Tarče na to temo pa še ni bilo, le kako to, če pa imamo neodvisno in nevtralno RTV?
Default avatar
Urgan je napisal/a:
RTV so preveč fokusirani na metanje polen pod noge vladi Janeza Janše, da bi lahko pisali o teh zadevah, za njih je vse kar je levo sveto in nezmotljivo.

Seveda so neodvisen in nevtralen medij, to zelo radi povedo in Sloveniji za dobrodošlico pridelajo še 7 milijonov € izgube na leto, katero krijemo davkoplačevalci, vendar tu niso tako izbirčni, saj vzamejo tudi denar iz žepov desničarjev.
Default avatar
Jebenti na koncu bo res tako kot pravijo nekateri, da se bosta samo Knafelj pa Gale usedla na Dob.
Default avatar
Urgan je napisal/a:
So kar "marcedesi" desnice, saj jih ni leva vlada nabavljala. spet bi na druge radi s prstom kazali za svoje zajebe. Ta nesposobna vlada je očitno kar dva zanič modela nabavila. Mogoče je edini dober ventilator tisti en Šarčev, hehe.
Default avatar
Kako čudežno potihne 'afera', če so akterji 'naši'', hahaha
czas zaorać socjalizm
Default avatar
To pa res, ta nesposobna vlada je nabavila že 2 sporna modela ventilatorjev, pa nihče nič? So sploh kakšnega dobrega nabavili?