Politični čvek

Zakaj podpiram vlado JJ?

Default avatar
Podpiram vlado JJ.

Zastonj dopust, pomoč podjetjem in delavcem, pomoč upokojencem in študentom, bencin po najcenejši ceni 1 evro že odkar so prevzeli vladanje - TOP
Default avatar
Tu so razlogi je napisal/a:
Ni povsem tako, ampak kako pa je, pa ti ne bi razumel.
Default avatar
Free money bo zagotovila UE, gorivo ima pa tako ceno zaradi boja za prevlado med Rusijo un Svdijci.
...ne podpiram take vlade, ki na vseh možnih koncih krade.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Da Janez dela to z občutkom
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Ne, tudi jaz ne.
Default avatar
Ker JJ dela to z občutkom

Default avatar
Najboljša vlada do sedaj kot je že napisal Tu so razlogi

Tudi jaz podpiram.
2022 volim JJ
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
To že vemo, ker kar naprej poudarjaš. Poznamo tudi kopico tvojih drugih nerazumnih popadkov.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Tisti, ki ste takooo proti, prosim da napišete argument proti njegovi vladi (al pač ste zaslepleni sledilci prejšnih vlad, ki pač "mukate", kar oni po "levih" (drugega ne morem več napisat) medijih napišejo!!!
Default avatar
Pomoč gospodarstvu ne bankam, vavčerji, hiter odziv, sodelovanje z Zahodom, krepitev vojske, revizije spornih preiskav, krepitev zavrzništev,predsednik vlade je izkušen in ni nek tretjerazredni komik s 6 popravci na lesarski, onemogočanje delovanja parazitskih nevladnih organizacij so le nekatere kreposti naše vlade.
Default avatar
Tudi jaz je napisal/a:
Podpis
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
A imaš kakšno opcijo druge vlade ☺
JJ je prepreči s svojo vlado razpad parlamenta, nenadzorovano širitev epedemije Kovid19 .. saj ne, da je dober .. ampak fura državo.
btw: a crknla pa ti zaradi svojega mnenja ne bi ☺
Default avatar
Zato, ker so drugi še slabši. V tem je glavna in skoraj edina fora. Saj smo imeli leto in pol vlado tistega klovna (če se ga kdo še sploh spomni) pa koaliciji ni uspelo nič drugega, kot prepiranje za pogačo in metanje polen pod noge drug drugemu. Jajotu sploh nič ni bilo treba narediti, ker so se ti Kekci požrli med seboj.
Default avatar
vinko_č je napisal/a:
Sam res, klovn je mel težave že s sprejetjem proračuna, ki je temelj vsake vlade.
Default avatar
Sam res je napisal/a:
Plešastega klovna to še čaka.
Default avatar
Podpiram je napisal/a:
Super zapisano
Default avatar
Živimo v demokraciji, ki se zaradi pocivalska in pivcevo spreminja v norisko diktaturo... Kako dolgo bo to trajalo, bomo videli..
Heh, kako propaganda tukej hvalospeve nabija o njemu, druže tvito mi delamo za tebe., kot da je v politiko stopil nedolžen letos in je treba 30 let stale, ki jo dela v politiki pozabit.., tako zdaj pišejo njegovi fanatiki o njemu tukej... [
Default avatar
Podpiram je napisal/a:
Knafljevi ventilatorji smrtno nevarni?! Javna agencija za zdravila in medicinske pripomočke začasno prepovedala uporabo 46 "mercedes" ventilatorjev

Skorajda ni nikogar, ki ne bi poznal zdravnika Riharda Knaflja, ki so ga snovalci oddaje Tarča tako kot  “žvižgača” Ivana Galeta, povzdignili v nebo za namene diskreditiranja dela vlade v povezavi z nabavo zaščitne opreme. Kljub njihovemu vztrajanju, da naj bi šlo za neodvisnega strokovnjaka, ki je ocenjeval ponudbe za zaščitno opremo in je naročene ventilatorje pri podjetju Geneplanet označil kot neustrezne, je kaj kmalu postalo jasno, da ima povezave s stranko LMŠ. V nadaljevanju je sledilo zaskrbljujoče odkritje portala Siol, da je Knafelj v bistvu navijal za dobavo ventilatorjev znamke Bellavista, ki so jih označili kot nevarne. Sedaj pa je še celo Javna agencija za zdravila in medicinske pripomočke s šestimi odločbami začasno prepovedala uporabo 46 ventilatorjev Bellavista 1000. 

Spomnimo. Pred dobrimi tremi meseci smo poročali o razkritju portala Siol, da je Knafelj, sicer prvi svetovalec Marjana Šarca za zdravstvo, navijal za dobavo ventilatorjev znamke Bellavista, ki so jih novembra na Ameriškem uradu za hrano in zdravila (FDA) in kanadskem Uradu za zdravstvo, označili kot nevarne. Po navedbah ameriškega in kanadskega urada je med drugim najbolj kritično tehnično napako predstavljal alarm, ki lahko povzroči takojšnjo smrt pacienta. Tudi iz izdanega varnostnega obvestila v slovenskem jeziku je razvidno, da pri samem delovanju aparatov prihaja do občasnih izpadov.

Janša je tudi preprečil, da bi nam LMŠ podrepnik Knafelj dobavil še več smrtno nevarnih ventilatorjev, ki so zanj "mercedesi".

Kje je Tarča na to temo?

Sedaj se je izkazalo, da so "golfi" neprimerno boljši kot tile tako opevani "mercedesi".
Default avatar
Popay je napisal/a:
Jaz ga tudi ne podpiram, sploh.