Politični čvek

Janez Janša je bil in je najboljši premier Slovenije, change my mind

Default avatar
Zavedam se JJ-jevih napak, a če ne bi šel on v Bruselj, bi nazaj dobili manj denarja pa še kakšne migrantske kvote bi fasali. Pod levimi vladami je bilo ogromno leporečenja, rezultatov pa nič (na primer Šarec & Co, res je težko privarčevati veliko everčkov, če samo besedičiš delaš pa nič.)
Default avatar
Kim Džong Un je naš najboljši predsednik, change my mind

Slika
Default avatar
Karkoli že lavaki rečte, karkoli nardite na koncu izpade da ste totalni luzerji, verjel sem vam , ampak vse je postalo predolgo in nič se ni zgodilo, danes nam Princ teme izpogaja denar, koronco je z 1:0 v prvem polčasu, saj operativec pa ni tako slab, tudi komando ima očitno pošlihtano. Če bo tako nadaljeval ima moj glas.
Default avatar
Živa resnica je napisal/a:
Janez Janša pozna že vse leve trike in je posledično izjemno trden in pripravljen na vsa polena, nič več ga ne preseneti.

Janez Janša se ne bori zgolj proti opoziciji ozirima levičarjem, vendar se bori tudi proti medijem, ki so v rokah levice in so postali pravi rumeni tisk, ker sploh ne navajajo dejstev, ampak je njihov glavni cilj, da ustvarjajo afere, napeto ozračje in poizkušajo ljudi obrniti proti Janši, jih zmanipulirati.

Nato so tukaj še prisesanci na proračun, ki vsak petek zvončkljajo za svoje privilegije in skačejo en po drugem, da bi na koncu prvi med protestniki dobil priložnost sedenja v parlamentu in zakorakal po stopinjah prvega med protestniki 2012, Mihe Kordiša.
Default avatar
manjak, ki si želi biti vedno na aaablasti, ko je pa na ablasti, pa dela samo škodo, kaj je on evrčke zrihtal.... Vsaka država eu je dobila keš glede na njeno število prebivalcev...
Default avatar
Popay je napisal/a:
dolgočasen si, kaj več bo treba, vavčer si že porabil ? vsak adržava dobi... aja a res, nas je očitno precej več kot pred sedmimi leti.
Default avatar
ahhhhhhhh je napisal/a:
lipe..., za primerjavo, hrvati so dobili 22 miljard, italijani pa 209 miljard..., dej malo kliken tintaro, pa povej zakaj...
Default avatar
Kar se dela v vladi tiče, nimam posebnega mnenja, ni ne boljši ne slabši od ostalih vlad, mogoče ima nekaj resnično bedastih ministrov, ki se jim vsi režijo, ampak to se lahko zgodi vsakemu, vsaj zabavno je.
Kar me moti, je njegova psihična motenost, globoki kompleksi, ki ga tirajo v željo po diktatorstvu, enoumju, totalno pošizi, če ni po njegovo, dela sovražnike iz ljudi, ki preprosto ne mislijo popolnoma enako kot on ali za katere misli, da mu stojijo na poti do popolne oblasti.
Ideali so mu Trump, Erdogan, Putin, Orban in podobni, ki z konkurenco obračunavajo nizko in agresivno. Da o neomejenem mandatu ne govorimo.
Tak človek je vedno nevaren - ali vsaj nevaren za vse, ki verjamejo v demokracijo in napredek.
Default avatar
Vlada dela dobro je napisal/a:
ti pa ne znaš mislit s svojo glavo, ha?
Default avatar
Ta vlada bo padla najkasneje do konca leta. Koalicija temelji na veliki prevari volivcev s strani Desusa in SMC.
Default avatar
Za boljšo prepoznavnost Slovenije izpostavimo tisto, kar je pri nas edinstvenega. Tako pozicioniramo našo prelepo deželo na svetovni karti turizma. V turistične vodiče zapišemo naslednje:

- Edina država na svetu, v kateri vladata kar dva nekdanja komunista.

- Edina država na svetu, kjer se voditelja klanjata fašizmu in nacizmu.

- Edina država na svetu, ki je premagala Covid-19 in to obeležila s preletom tujih vojaških letal.

- Edina država na svetu, ki se na drugi val Covid-19 pripravlja tako, da kupuje vojaške oklepnike, namesto da bi gradila bolnišnice.

- Edina demokratična država, ki jo vodi avtokrat.

- Edina država na svetu, kjer lahko ministri odstopijo nepreklicno in ostanejo naprej ministri.

- Edina država na svetu, kjer kriminalci preiskujejo same sebe.

- Edina država na svetu, kjer poslanci mislijo, da imajo samo oni ime in priimek in da policija vohuni samo za njimi.

- Edina država na svetu, kjer ljudje množično protestirajo vsak petek, pa jih politika ne jemlje resno.

Vsakemu, ki bi to prebral, bo Slovenija za večne čase ostala v spominu.
Default avatar
Popay je napisal/a:


Preroško je od 2:40 naprej napovedal, kako delujejo komunisti in kakšno bo stanje v Sloveniji v prihodnje.

Komunisti so ga zaradi svoje silne želje po oblasti žal tudi likvidirali.
Default avatar
ni druge je napisal/a:
janša vs koronca 1:0???? se ti norca delaš iz mrtvih zaradi korone?
Med 112 državami z manj kot 4000 okuženimi smo na trejem mestu po smrtnih primerih:
1. Jemen 487 ( s tem, da so v Jemnu do sedaj po uradnih podatkih testirali zgolj 120 oseb)
2. Mali 124
3. Slovenija 118
Če ti je bil cilj čimvečje število umrlih potem je v malem finalu Princ teme s svojo ekipo zmagal z 1:0 proti Nikaragvi.
Glede na očitno goljufanje Jemna, se mu obeta celo srebrna medalja v tem tekmovanju.
Default avatar
haha ha je napisal/a:
Nismo ravno v vsem edini ampak, večino si pa zadel.
Default avatar
Poglej ti tole je napisal/a:
Kramberger je dobro govoril, čisto tako iz življenja, spomnim se ga ampak, recimo, če bi on bil predsednik države, bi ljudje v svetu pomislili, da je Slovenija v Afriki, pač po stilu frizure in obleke, ne pa v centru Evrope. Zakaj ga je nekdo ustrelil, nimam pojma, vem pa, da je bil takrat notranji minister Bavčar, aaabrambni pa jaja, ne spomnim se pa kaj je bil Peterle..... Če črto potegneš je ta njegova življenjska izobrazba dosti bolj spoštovanja vredna, za moje pojme, kot izobrazba vseh treh, ki sem jih naštel... ampak vseeno morem priznat, da ga nikoli nisem poslušal, kaj je govoril.
In ja, imel je kar prav, vladajo nam komunisti, Pahor in Jajo... in kot vidimo je Kramberger videl prihodnost, zdaj je zaradi teh sveh komunistev kar hudo, če ljudje hodijo protestirat na ulice, kaj čes.., naj omenjeni, če ga že popaš pod moj post počiva v miru.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Hrvati so dobili 22 miljard praviš, zakaj so jih dobili ? Dobili so jih ker je njihov BDP samo na 44%, naš pa je neprimerno višji, zato jim tudi pripada več z strukturnih fondov. Glej pojma nimaš pa nekaj nabijaš.
Default avatar
si pa počen je napisal/a:
Potem nam je ivan pogreznil BDP, če je on kao zaslužen, da smo dobili več denarja? Zdaj se odloči, če je to dobra stvar ali ne, obojega hkrati ne moreš imet, čeprav je janšistična logika dokazano bolj tako-tako.
Default avatar
si pa počen je napisal/a:
Slovenia ima 2 miljona prebivalcev (10 miljard evričev), Hrvati imajo 4 miljone (22 miljard evričev) 1+1=2. Poka teb v glavi, glih, da se men brat, zakaj pa kako...
Default avatar
Popay je napisal/a:
BDP in strukturni skladi, ja ?
https://www.google.com/search?client=fi ... +slovenija
Popaj ti si dejansko retardiran, 4 miljone jih je bdp pa imajo malenkost večji kot dvomiljonska Slovenija, res ne razumem kaj ti ni jasno !
Default avatar
ti si pa res počen je napisal/a:
me ne zanima, vse kar je povezano z jajatom....., jp, dobr si povedalo, je retardirano.... Retardiranec govori, da bomo našli v koruzi šarčevo puško namesto koruze, ki jo bi robutali in tak norc naj vodi eno državo, vodi lahko takšne kot si ti, mene ne more.
Jst bom šel med koruzo štorže koruze robutat, da si jih spečem al pa skuham, ne pa puške iskat..