Danes se je utopil desetletni deček v Soči. Mi je prav hudo, ko berem take novice. Ubogi starši.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Zalostnavest
ljudje pamet v roke
letos ful tega
otrok ni odrasel
Strasno
Podgana
Mrhovinarka.Zalostnavest je napisal/a: ↑Danes se je utopil desetletni deček v Soči. Mi je prav hudo, ko berem take novice. Ubogi starši.
Ne sej vem da on ni mogel vedeti, sam nekdo bi lahko pazil na njega, da ne gre v vodo, še posebej tam kjer je močen tokotrok ni odrasel je napisal/a: ↑
BožeMili
Kako smo pametni! Rešila boš svet s svojo modrostjo. Stvari se zgodijo. In nehaj se delat odrešenika Jezusa Kristusa.ljudje pamet v roke je napisal/a: ↑Če bo rešilo kakšno življenje. Reke se v nobenem primeru ne prečka čez brzice ali ko je narasla po dežju, kjer so vrtinci ali močni tokovi, skratka, nikjer. Ostani na enem bregu, namakaj noge v vodi in vse bo v redu.
vbas
soča v solkanu
SvaštaPickaRodi
Soča prelepa...Nehaj orgazmirat na tujo nesrečo, bolna si v glavo!!!Strasno je napisal/a: ↑Ubogi fantic.
Kar strese me ko pomislim na agonijo starsev, ce so bili poleg.
Soca, prelepa. Ampak koliko zivljenj je ze vzela...
ja seveda
Če se bo tvojemu otroku kaj zgodilo, boš tudi rekla stvari se zgodijo?BožeMili je napisal/a: ↑Kako smo pametni! Rešila boš svet s svojo modrostjo. Stvari se zgodijo. In nehaj se delat odrešenika Jezusa Kristusa.ljudje pamet v roke je napisal/a: ↑Če bo rešilo kakšno življenje. Reke se v nobenem primeru ne prečka čez brzice ali ko je narasla po dežju, kjer so vrtinci ali močni tokovi, skratka, nikjer. Ostani na enem bregu, namakaj noge v vodi in vse bo v redu.
BožeMili
Ja tako bom rekla. Stvari se zgodijo, ker so se zgodile. In včasih enostavno nimaš vpliva..."Un gor" ima svoj plan, pa če se mi po trepalnicah mečemo.ja seveda je napisal/a: ↑Če se bo tvojemu otroku kaj zgodilo, boš tudi rekla stvari se zgodijo?BožeMili je napisal/a: ↑
Kako smo pametni! Rešila boš svet s svojo modrostjo. Stvari se zgodijo. In nehaj se delat odrešenika Jezusa Kristusa.
Jaojaoo
In ti si mogla to novico takoj napisat na forum?? Svašta..............Zalostnavest je napisal/a: ↑Danes se je utopil desetletni deček v Soči. Mi je prav hudo, ko berem take novice. Ubogi starši.
Neučakana
reke so nevarne
reke so nevarne
hudo je to ja
DA te ni sram v dno duše, da take pišeš. Naša kultura nič ne skriva in pometa pod prerogo. Očitno si balkanka. To je vaša kutura in obdržite je doli. Zakaj hodite sem, če vam ni všeč?Podgana je napisal/a: ↑Mrhovinarka.Zalostnavest je napisal/a: ↑Danes se je utopil desetletni deček v Soči. Mi je prav hudo, ko berem take novice. Ubogi starši.
Da bog da, da se ti bo zgodilo kaj podobnega.
Jonc nepr
Jaz pa poznam Sočo in mi ni jasno, kako pade komu na pamet prečkat reko pri Solkanu, sploh 10 letnemu otroku?Neučakana je napisal/a: ↑Grozno. Ne poznam reke -placa kjer je do tragedije prišlo in ne vem, kakšne pasti skriva, niti kje točno se je to zgodilo. Vseeno pa - 10 letni deček sam preči reko? Je tam reka globoka ali plitka, kdo je bil zraven, zakaj ni bilo pomoči, itd.... skratka nobenih konkretnih info, je pa grozljivo, da se taki mali otroci utapljajo vsem na očeh... pa noben ne priskoči na pomoč, zakaj ne, je bil sploh kdo od odraslih v bližini? ....
Nepotrebna smrt, ki nima ničesar skupnega z "usodo", kot piše nekdo zgoraj..... Katastrofa.