Starševski čvek

Predsedniški apartma v hotelu Kempinski Palace Portorož zasedli Romi

Default avatar
Sej ni res pa je.

Sedaj vidite, kdo ima dovolj denarja za najdražji hotel v državi in za najražji apartma v državi?

Kdo je car? Slovenčki... vi ste hlapčki... Romom niti do gležnjev ne sežete.... Oni so nadoblast, za njih zakoni ne veljajo... vi pa garajte od jutra do večera za 700 evrov, na 3 izmene, pa plačujte najenino v ljubljani za 2 sobno stavanje po 800 evrov na mesec... Še oni niso tako neumni.

To je zato, ker živijo v klanu. Iz istega naslova ne dobite neprofitnih stanovan (ker ne živete v klanu), čeprav jih bolj rabite kot marsikateri klanski človek... iz tega naslova nimate svojih bajt, razen če ste zakreditirani za celo življenje (ker ne delujete klansko, vsi za vse, cela vas za enega in potem en za celo vas), itd. itd. itd.

Eden za enega pri plači minimalcu 700 evrov, pač ne gre, ne gre in ne gre. Ali se izseliš ali deduješ ali pa životariš, razen če si nekaj posebenga... talentiran ali pameten....

To je bilo objavljeno v slovenskih novicah!
Default avatar
Kakšna oblast? Pa ti veš kolkrat so cigani tepeni in ni nikjer napisano? Ko cigan naruka enga pa vsi v luft. Razlika je, da cigo ne kliče policije ko je tepen. Jokajo presrani v temi brez elektrike. Slovenc pa takoj v novice, policija, resilci za vsako prasko. So šli na bone v lajf, privošči jim.
Default avatar
Dokler je pošteno plačano in ni zgage, zakaj pa ne.
Default avatar
So bloody what!
Default avatar
OOO, jih ne poznaš. Za vsak drek kličejo policijo, pa kje ti živiš? Pridi pogledat! Vsak dan tudi po parktat je policija v njihovih naseljih. Preverjeno!
Default avatar
neumno je krivit Rome. Tito je znal z njimi, spužvasti levičarji ne znajo. Častijo jih in zalagajo z denarjem in bi jim vsak normalen človek privoščil, da imajo tudi zagovorniki ciganov enkrat probleme z njimi.

Evo, Portorož že bolj razume dolenjske ljudi. Če pa se navadijo lazit po hotelih, jih bodo morali zapret, saj nobeden človek, ne tuj ne domač ne bo hotel več v te hotele.
Default avatar
So tudi na Bledu v Hotelu Park. In kako grdo te pogledajo, ves hodnik jih je poln, levo in desno nastanjeni, tako, da se počutiš utesnjeno, nezaželeno.
IN hodijo okrog, da ne rečem s smrdljivimi oblačili, in ti podtaknejo nekaj in če se pritožiš trdijo, da oni niso tega naredili, da si ti izzival.
To je prav ciganski način obnašanja.
Default avatar
neprijeten dopust je napisal/a:
Dandanes s cigoti nimam nekih opravkov, nekaj desetletij nazaj ko sem še v srbiji živel pa vsakodnevno, ni cigo zastonj cigo, če se le da te okrade ali ogoljufa, delo jim na daleč smrdi !
Default avatar
Za Janeza:

Default avatar
Optimist si je napisal/a:
Ja, ja, sam ena razlika je - cigan je tepen od cigana. Od drugega klana. Zena od moza. Otrok od oceta ali strica. Noben drug ne tepe ciganov, ko bi jih vsaj. Ne predstavljaj tule te sodrge kot nekih revezev. Lahko pa sam(a) poskusis mal zivet v njihovi blizini, recimo na Dolenjskem.... Drugje so tako Romi, ljudje s srcem. Dolenjski pa si se od dalec ne zasluzijo naziva Romi, oni so cigoti, to je to.
Default avatar
Delo osvobaja ampak tisto delo, ki ga ljubimo prinaša denar, ki je posledica našega dela.... Vse ostalo je delanje žrtve. Delam po cele dneve, sem tako dober človek ampak nimam denarja, nimam nič, samo garam. Delo nikoli ni bilo garanje.
Default avatar
Naj se poslikajo pa pošljejo na twit Janšija:... Huala g. predcccedik - smo blu ušaj par dni vam enaki :)))))
Default avatar
Romancigan je napisal/a:
15 let nazaj ko je kak cigo stopo v disko.... To je tak pokalo...to si vzel palco pa si lamal dokle te jih ni 5 stran vleklo....V Bisterci Atlantida pa pol se Furci

Cigan je priso plesat pa babe pecat, mi smo se pa prisli tepst....ce ni blo ciganov smo se ga pa napili pa kakega zabarja spokali za tolazbo
Default avatar
sej ni res pa je je napisal/a:
kako pa v hotelu lahko ugotoviš, da je kdo cigo??
Kolikor vem tak podatek ni nikjer na osebnem dokumentu, niti v zbirki podatkov na FURS ☺☺☺
Default avatar
Ne morejo vedeti al so cigani al niso. Cigani imajo nove priimke od novakov, kovačičev, veselov....redko keri je se hudorovic, hudorovac, šarkezi, grm....
V glavnem me pa veseli, da tisti, ki se niste imeli stikov z njimi to zdaj dozivite in bomo videli ce jih boste potem se zagovarjali. Naj naredijo štalo in odzenejo vse ostale goste, razbijejo inventar in kakemu levičarju nos.
Default avatar
Optimist si je napisal/a:
20, 30 let nazaj. Zdaj so zgodbe precej drugačne.
Default avatar
Optimist si je napisal/a:
Dej naj se ti dolenjsko belokranjski cigoti naseljo za soseda, pa ne bos vec take klatla.
Default avatar
Delavc na minimalcu, plačuje davke, prispevke komaj gre na morje, cigojnerji pa lepo v kempinski, davkoplačevalci jih živimo, ne plačujejo davkov, ne delajo, se ukvarjajo z kriminalnimi posli...
Default avatar
Bog MONa TM je napisal/a:
Res težko :))).
Default avatar
Bobu bob je napisal/a:
Ja, pa režija iz iste tovarne pol šihta gleda v luft, amapk si vseneo vrez problema privošči morje in še kaj. Pač.