Starševski čvek

CEPIVA IN AUTIZAM

Default avatar
še eden pogumen.....
Default avatar
pogumjepotreben je napisal/a:
Moja prijateljica nima cepljenih otrok in eden je hud avtist. Kaj pa zdaj?
Default avatar
so ga na skrivaj cepili, drugače ne bi imel avtizma
Default avatar
Je bilo krivo okolje. Ker strupi prihajajo tudi tako, da ni treba injekcije. Kaj je jedla pred nosečnostjo, med nosečnostjo, v kakšnem okolju je bila...
Default avatar
ni treba injekcije je napisal/a:
Čisto normalno je živela v normalnem okolju in jedla normalno hrano. Se izogibajo nezdravi hrani, hitre hrane ne jejo. Eden je pač avtist. In ga niso nič na skrivaj cepili, ker so zelo proti cepivom. Sprijaznite se že enkrat, da je tole o avtizmu in cepivu samo dobra propaganda proti cepivom in ja, tudi na račun tega nekdo mastno služi, ne samo na račun cepiv.
Default avatar
Lariifarri je napisal/a:
Daj si ne izmišljuj.
Default avatar
Kaj ne poveš je napisal/a:
Mali ni cepljen in je avtist. Pika. Ti pa lahko do neba skačeš, se to ne bo spremenilo.
Default avatar
Tale "pogumni" doktor je izgubil zdravniško licenco zaradi svojih izmišljotin. A folk pogleda po netu le kar mu paše in kar se sklada s predizdelanimi mnenji in to razmnožuje naprej in naprej.
Default avatar
Lariifarri je napisal/a:
Boš pa morala pa imet bolj konkretne argumente. Ena moja kolegica...Rekla kazala ... bla bla.
Poznam štiri primere. Otroci mojih znancev so bili normalni do cepljenja. Po cepljenju pa so skoraj čez noč spremenili vedenje.
Default avatar
Bluziš na pamet je napisal/a:
In kje so tvoji konkretni argumenti? Nikjer jih ne vidim. Tvoji znanci, rekla, kazala, bla bla? Ponavljam, fant ni cepljen in ima avtizem. In ponavljam, lahko do neba skačeš, tako pač je. In to je edini avtist ki ga poznam med vsemi cepljenimi in necepljenimi.
Default avatar
Lariifarri je napisal/a:
Skačem? Ne, dol mi visi tvoje mnenje. Zaradi mene lahko verjameš ali pa ne. Tvoj problem. Posiljavat pa lahko greš naprej koga drugega...če se ima kdo voljo se s tabo ukvarjat. Lol.
Default avatar
Bluziš na pamet je napisal/a:
Tudi ti, lahko verjameš, ali ne. On pa v vsakem primeru ostaja avtist. Brez cepljenja.
Default avatar
Bluziš na pamet je napisal/a:
Tudi jaz poznam takšne primere.
Do cepljenja je otrok normalno napredoval v razvoju, po cepljenju pa konec in je razvojno zaostal.
Default avatar
jaaa vse je krivo cepivo, kontracepcijske tablete ze od 12 leta dalje, droge in ostala sranja, pijancevanje vsak vikend ali se veckrat na teden, sexat z 200 razlicnimi osebami.... vse je to zdravo, samo cepivo ubija in povzroca avtizem.......
Default avatar
pucamipuca je napisal/a:
Nismo mi krivi, če si po svoji silno preprosti logiki vse pobasala v en koš...
Default avatar
A veš je napisal/a:
Mi pa nismo krivi, če se ti tega ne zavedaš.
Default avatar
Prvo cepljenje je kdaj, pri 6ih mesecih?
Avtizem diagnosticirajo kdaj?
Default avatar
Avtizem so že leta 1940 imenovali..nekateri psihiatri so že takrat rekli, da imajo višjo inteligenco ti otroci. Veliko jih.
Default avatar
Vzroke avtizma so najprej iskali v neustreznih razvojnih in družinskih pogojih (Bruno Bettelheim - hladne matere). Leta 1964 pa je Bernard Rimland avtizem opisal kot biološko motnjo v knjigi Infantile Autism: The Syndrome and Its Implications for a Neural Theory of Behavior. Pomembna popotnica knjigi je bil predgovor, ki ga je napisal Leo Kanner. Naslednja prelomnica so bile raziskave dvojčkov iz konca sedemdesetih let[1], ki so sicer na zelo majhnih vzorcih dokazovale, da je avtizem gensko pogojen. Novejše raziskave pa nakazujejo, da na razvoj avtizma vpliva kombinacija genetskih, imunskih, presnovnih in okoljskih dejavnikov[2]. To potrjuje tudi največja študija dvojčkov z avtizmom doslej, ki je bila objavljena leta 2011 Genetic Heritability and Shared Environmental Factors Among Twin Pairs With Autism, v kateri avtorji vpliv okoljskih faktorjev postavijo celo pred vplive genetike.

Po eni strani bom pa hudoben jaz, vedno krivite druge za otrokove probleme, sebe ne vidite ali da bi rekli, da vzgajal sem napačno, nisem imel prav, zato ima moj otrok zdaj posledice. Zelo veliko bolezni izhaja iz otroštva, okolja..ni krivo CEPIVo... sami najbolj veste kaj ste ga srali kot starši ali kam ste otroke pošiljali, da je doživljal travme. Vedno krivite, znanost, medicino, denar, moža, ženo ni važno, brata, sestro, levičarja, desničarja.....
vse krivite samo sebe ne.