Starševski čvek

Starejša ženska je nagravžna

Default avatar
Opažam, da starejše gospe pretirano uporabljajo ličila, nonstop si popravljajo frizuro in se nosijo. Hodijo pokončno z joški naprej. Nohti na nogah zadebeljeni, glivični, skriti pod rdečim lakom. Ne vem, če je to nova moda, a mnoge nosijo steznike pod enodelniimi kopalkami. Nobena ne gre v vodo, strah, da sperete ličila in pokažete pravi obraz je prevelik, samo poležavate na plaži in se "kažete" . Kaj mislite tiste, da se to ne vidi? Da se takšne stvari lahko skrijejo? Novodobne Afrodite, za telo je treba poskrbet, medicinsko stopala uredit pri pedikerju, za telo telovadi.....ne pa skrivat. Govorim o starejših ženskah okrog 35.

Sem čez teden na obali, prodajam sladoled in vidim svašta, resno, nehajte se smešit :)
Default avatar
Ojoj, do zadnjega stavka sem bla prepričana, da govoriš o ženskah 70+.
Default avatar
Opazovalci je napisal/a:
Govorim o starejših ženskah okrog 35.
LOL:):) LOL:))
Default avatar
Opazovalci je napisal/a:
Starejse zenske okoli 35?!?!
😂😂😂😂
Default avatar
NYCI je napisal/a:
Tudi jaz sem si predstavljala matrono 70 +.
Default avatar
Moja bivša je tudi v teh letih, okrog 35 in se je že ko je bila še mlajša vedno nafrajhala z makeupom, puder, maskara in še kaj drugega. Na koncu je izgledala dobro samo ko si jo pa videl brez tega, te pa kap! Koža polna mozoljev po obrazu, groza. Ona brez tega sranja tudi ne gre ven iz hiše. To so pač kompleksi, nimaš kej. Če se sploh ne bi ličila bi se stanje morda popravilo in bi še kdo bil z njo, tudi naslednji dan ko vidi kaj je sploh ujel
Default avatar
Ja mulčku v najstniških letih so 35+ stare. Meni so bili pri 16ih tudi 30+ stari :).
Predvidevam da je poba mlad no, glede na to da sladoled prodaja. Če je pa starejši pa....
Ne vem pa kako sladoled prodajaš tako blizu ženskih nog da opaziš glivične nohte? Lahko mogoče poveš kje to prodajaš da se izogibamo temu sladoledu? :)
Pa tudi dvomim da ženske, ki jih tako skrbi za izgled in se menda razkazujejo zanima kaj o njih meni prodajalec sladoleda. Ni glih da je to njihovo targetirano občinstvo.
Default avatar
Jaz tudi je napisal/a:
Petintridesetletnice glih niso neke matrone, mlade pa tudi ne več!
Default avatar
fasaderke je napisal/a:
Očitno tako grozna ni bila če je bivša, torej si bil z njo več kot do enega jutra :)
Default avatar
Spet nekdo, ki stalno opazuje glivične nohte na nogah? Imaš tak fetiš? Kako lahko opaziš glivice pod pobarvanimi nohti?
Jaz sem stara 62 let in se ne ličim (včasih zelo malenkostno), pudra še živi dan nisem imela na obrazu, las tudi nimam pobarvanih, frizuro imam enostavno in ko sem pri vodi plavam, plavam, to mi je v največji užitek, kaj delajo drugi pa mi ni mar, če ležijo na soncu in berejo, je to njihov problem.
Avtor, ali avtorica, si ena navadna opravljivka. Ukvarjaj se s sabo, poskrbi za svoje nohte, frizuro in izgled, pospravi po hiši in pometi na pragu, imaš dovolj dela.
Default avatar
letnik 1957 je napisal/a:
Je zraven ziher kak lokal in posedajo. Sem sam v solskih letih tako prodajal hotdog v Luciji. Ko ni strank se vsedes enga prizges in gledas. Meni so sli na jetra neprivezani psi, bejb se nisem tolk gledal. 😆
Default avatar
dete ne seri je napisal/a:
Mislim, da je bil to glavni point avtorjevega zapisa. Malo piknit v 35-letnice...če drugače ne more, je očitno tudi tole zanj zadovoljujoče 🙂
Default avatar
hehe, ti pa glih nimaš kej dosti prometa s tem sladoledom.. Benti sm je pa res, se spomnim, ko sem še kot mladinec treniral, pa smo pol rekreativno igrali s tistimi tam nekje, ko so oni imeli 30 let in niso trenirali že kakšnih 5 al več let, so pa še vedno prišli na igrišče na kakšen špil.
Pa smo mi malinovci rekli, kaj boste vi starčki, hehe.., ej pa kako ta leta pol hitro pridejo, fiiijuuu, sem se vedno spomnil tega dogodka, ko sem uletel v ta leta..., 35 let, kao starejša ženska, huuudooo,..., možno pa je za 19 letne malinovce.
Default avatar
Tudi starejši dedci so nagravžni.
Default avatar
pledra je napisal/a:
Ko žoga napet trebuh, nožnih prstov ni videl že dekado, poruženela koža na stopalih, nepostriženi nohti na rokah in nogah, kocine štrlijo iz vseh lukenj, nepostrižene obrvi-ogabno!

Govorim o moških od 35.naprej!
Default avatar
V teh letih ženska preide iz naziva gospodične v gospo. Vse si želijo biti čim dlje mladostne, lepe, biološka ura tiktaka in naredijo vse, da ujamejo zadnji vlak. Bodimo realni, postajate grde, nezaželene in delate vse, da se kdo spet obrne za vami. Dedi niso dost boljši, pri 40 si kupi športni avto, novo srajco, nadane sončna očala in lovi komaj polnoletne, včasih niti to ne.
Default avatar
Pri 35 sem izgledala top bejba. Seksala sem dan-na-dan.
Default avatar
Čist odvisno. Nekatere res že pri 35 izglein dajo in delujejo starikavo. So pa določene bejbe pri 35, ki so sexi, da samo gledaš. Odvisno kolk se kaj ukvarjaš s športom in držiš telesno kondicijo. Odvisno kako se počutiš v svoji koži, tudi če si malo močnejše postave....Odvisno je tudi, kakšne gene si podedoval...Ali se počutiš dobro sam s seboj in imaš poštimano in zadovoljno privat življenje in to tudi izžarevaš. Tako da....
Default avatar
Glivice na nohtih so posledica rednega pitja alkohola - tako pri ženskah,kot pri moških. Alkohol vsebuje nepovret cuker, ta jepa hrana za glivice :)

Avtor je pa en nedoheban provokator - bi takoj zamižal in utihnil, ko bi ga kakšna 35+ vsaj povohala - pa še to ne .... :D
Default avatar
Ženske hodijo z joški naprej? :D Ma nisem še videla, da bi kakšna ženska imela kdaj joške nazaj oz. na hrbtu vržene čez ramo nazaj, haha :D
S takšnim prispevkom res kažeš kakšen nizek IQ domet imaš. Joški naprej LOL :D