Starševski čvek

Mislim si da sem Kim Kardashian/Rada bi bila Kim Kardashian

Default avatar
Kardashianke spremljam zdej že 5. leto, na mojo velko žalost ne skoz, ker nimam E! kanala in sem se morala zadovoljiti s Pop Brio, kjer jih pa na mojo velko žalost ne predvajajo skoz oz. predvajajo sezone za nazaj. Pa sploh ne gre za to, da predvajajo sezone za nazaj (ker bi lahko iste sezone in iste epizode tud po stokrat gledala), gre za to da jih ne predvajajo skoz in vso drugo sranje gor vlačjo, tko de sm konkretno prejšnje leto skupej Kardashianke gledala samo cca 7 mescov (od aprila do oktobra).

Naravnost obožujem Kim Kardashian in jo idializiram, že vsa leta jo gledam in nonstop sanjarim, da bom postala slovenska Kim Kardashian, al pa da bom vsaj osebno spoznala Kim Kardashian in da me bo Kim Kardashian vsaj zaposlila na mesto svoje osebne asistentke, če ne kar posvojila in me vzela po pod svoje okrivlje ter mi donirala vsaj ene 750 jurjev, da bom preskrbljena do konc svojga lajfa za nadaljnih 55 let.

Zarad Kim Kardashian sm si v teh letih pustila še enkrat daljše lase in si jih prebarvala na črno, najrajš pa bi si dala nardit kr še lip filerje v ustnice ter seveda prsne in ritne vsadke ter si dala narediti raznorazne liposukcije (trebuha, podbradka itd.), samo za to pa na žalost že nimam več dovolj keša.