Starševski čvek

Kim Kardashian bodoča prva dama ZDA !!

Default avatar
A mislite, da bo res Kanye West novembra kandidiral na predsedniških volitvah v ZDA? Zato ker če bo, potem bo njegova žena Kim Kardashian postala prva dama ZDA!!! OMG KAŠNA ABSOLUTNA KRALICA IN NJEN KRALJ, JST SEM ŽE ZDEJ CELA V ŠOKU KER BO MOJA IDOLKA ŽE ČEZ PAR MESCOV POSTALA PRVA DAMA ZDA!!!

Pa glejte, da boste za Kanyeja Westa volil!!

YEEES KANYE FOR PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Default avatar
Potem bodo ZDA tudi uradno totalen joke DDDDD
Default avatar
jaz podpiram je napisal/a:


Saj so že na tej poti. Kitajska jih prehiteva...na vseh področjih, od digitalizacije...in ostalih tehnologij.
Default avatar
Ko jajčka pomodrijo je napisal/a:
Itak da so. No s Kardashiani bi bilo to še uradno priznano ;)
Default avatar
ej včeraj sem slučajno naletela na ta show. Berem že 10 let o njem/njih. Poskusila sem pogledat v čem je keč. Po 4 minutah konfuznih kadrov in preskakovanj sem prišla do zaključka, da je še mnogo huje kot sem si predstavljala. Ti ljudje so totalno bolni.. ampak resnično patološko bolni. A to jih gledate zato, da se naslajate? Ker to mogoče celo razumem. Mene je strašno zabaval Jerry Springer, ko sem gledala kakšni vse stvori obstajajo na svetu.
Default avatar
MonaCoin je napisal/a:
In komentarji ;)))

"The beat is so fire. The producer outdid himself on this one"
Default avatar
Jst Kardashianke gledam že vsa leta že pet let in na mojo velko žalost nimam E! kanala, kjer jih skoz predvajajo in bi jih loh nostop gledala, tko sm se pa mogla zadovoljit s Pop Brio, kjer jih pa na mojo žalost ne predvajajo skoz. Prejšn let sm jih skupi komi 7 mescov gledala od aprila do oktobra, 3 krat sm gledala 10 - 12 sezono + vse nakonc še vse ponovitve.

Kardashianke gledam zato, ker so moje idolke in jih idealiziram, še posebej Kim Kardashian, ker pč ona je nenadomestljiva ane, in sanam o tem in si že kr samo sebe predstavlam slavno in bogato.

Sanjam non stop, da bom osebno spoznala Kim Kardashian al pa da me bo vsaj zaposlila za njeno osebno asistentko če ne kar posvojila in me uzela pod svoje okrilje ter mi donirala usaj 1 milijon dolarjev in me finančno preskrbela do konc mojga lajfa :p
Default avatar
anonimnauporabnica1 je napisal/a:
ew
Default avatar
JEBO TE KARDAŠ je napisal/a:
Zakaj misliš, da Kardaši to počnejo? Ker jim mastno kaplja na bančne račune. Vse za denar.
Default avatar
Bae je napisal/a:
ja sej :-)
"Nobody has been able to achieve something as amazing as saying their name twenty five times in forty five seconds like Kanye."
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Default avatar
So ljudje, ki živijo svoje življenje. In so ljudje, ki spremljajo življenja drugih.
Default avatar
jst konkretno sm totalno brez lajfa in brez socialnga lajfa in žvim v svojmu svetu, zato so moj lajf kardashianke in bi ubijala za to, da bi jih loh ceu lajf do konc mojga lajfa gledala vsak dan po 16 ur dnevno
Default avatar
js sm totalno brez lajfa tko de je moj lajf Kim Kardashian postala.. oz. prej dokler nism pri 18. 7 let nazaj prvič izvedla zanjo, je bla moj lajf Paris hilton, od takrt naprej pa žvim samo še za kim kardashian..