Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek SDS klasika: iz opozicije se derejo, kaj vse bodo spremenili na oblasti, potem pa vsi nemočni

SDS klasika: iz opozicije se derejo, kaj vse bodo spremenili na oblasti, potem pa vsi nemočni

Hojsovo jamranje:

“Povedal sem, da sam nimam nikakršnih pristojnosti znotraj policije razen tega, da imenujem generalnega direktorja oziroma ga predlagam vladi. Nikakršnih pristojnosti nimam, ne v kriminalistični policiji ne na NPU-ju, kaj šele v tistem delu, ki je pravzaprav popolnoma neodvisen od vseh teh vodstev. Torej od samih vodij preiskav, od samih kriminalistov in navsezadnje od tistega dela, ki je vso to preiskavo, o kateri poslušamo danes, vodil.”

A mi lahko kdo pove, zakaj sploh imamo ministre, če nikdar niso za nič pristojni? Zakaj se sploh svaljkajo na položajih? A zato, da v štirih letih imenujejo kakega generalnega direktorja?

Okej no, recimo, da mu verjamem, da dejansko nima pristojnosti, da lomasti po policiji čisto kakor se mu sprdne. Zakaj potem zdaj ob odstopu navaja razlog, da mu ni uspelo “depolitizirati” policije, saj je pa na začetku vedel, da za to nima pristojnosti, zakaj je sprejel to mesto? Je takrat upal, da bo lahko delal mimo pristojnosti, zdaj se mu je pa to sfižilo?

Je kakšna druga razlaga za to?

Odstopi sočasno z uvedbo preiskave korupcije, kot da je narobe, da policija korupcijo. Naj direkt pove, da ga moti, da policija preiskuje korupcijo.

Če ga moti NLB, zdaj ima policijo pod kontrolo, tožilstvo tudi imajo pod kontrolo, primer NLB je itak že prej dobil v roke Brezigar, ki je verjetno bolj njihov, pa uvedi še to preiskavo zraven poleg preiskave Počivalška, namesto da jokcaš in kažeš s prstom.

Zakaj so užaljeni zaradi preiskave Počivalška?

nova
Uredništvo priporoča

Kam so pa poniknili strici iz ozadja. A ti niso več dobri?
Zdaj bomo pa o globoki državi poslušali naslednjih 30 let?
Ljudje, ali vam res ni jasno, da je vse samo eno samo cirkusiranje. Lokalni politični veljaki, opozicijski in koalicijski so samo ta…ska sodrga.

Problem je ravno obraten: ni mu uspelo POLITIZIRATI policijo, da bi poslušala trenutno vladajočo stranko.

De omnibus disputandum..

Problem je ravno obraten: ni mu uspelo POLITIZIRATI policijo, da bi poslušala trenutno vladajočo stranko.

De omnibus disputandum..

Ja, sej to je jasno vsakemu. Ko začne največja in najbolj agresivna politična stranka govoriti o “depolitizaciji” potem se ve, kaj bi s tem radi. Noben dejansko ne verjame, da so oni sposobni ali želijo karkoli “depolitizirati”

Zdaj sta moderno “globoka država” in “antifa”, čeprav NIHČE (razen mogoče izumiteljev teh besed) ne ve, kaj naj bi to bilo.
Neki narisani bav-bavi, za strašenje porednih otrok in opravičevanje nesposobnosti.
Ker oni BI…. ampak ne morejo zaradi globoke države. Ali vstavi poljuben izgovor. Ali zaradi marsovskih marjetic recimo.

On je imel policijo pod kontrolo, ampak ni imel pristojnosti, da bi ji komandiral. Vlada bi raziskala vse afere, ampak nima vpliva na preiskovalce in sodišča. Globoka država jim dovoli biti na oblasti, ampak jim ne pusti vladat.

New Report

Close