Mene pa zanima če gre letos kdo v Grčijo na morje, julij-avgust? Mi ne hodimo na Hrvaško, v Sloveniji je povsod gneča na morju tako, da tja nima smisla hoditi. Imeli smo rezervacijo za Egipt, vendar zdaj to odpade.
Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net
Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice ter ideje za popolni dopust in dnevne izlete po Sloveniji in bližnji okolici.
Turistka 2020
(99.65 KiB)
f3trf34
jaz povem
Ljubim Grčijo
čebobo
hitro idi nazaj v ZOO
Vagabund je napisal/a: ↑obvezno Grčija ja. Vsaj Grčija če ne Turčija ali še kam nižje. Če si šparalo od minimalne plače vsak mesec 150 eur, revše nič jedlo samo makarone kuhalo in pašteto na stare žemlje mazalo... Ti moraš na dopust nekam daleeeeč. Da boš se slikalo in dalo na facebook, da boš lajke dobilo.
jaz povem
Ti v Kranjsko, drugi v Grčijo, kje imaš tu problem???Vagabund je napisal/a: ↑obvezno Grčija ja. Vsaj Grčija če ne Turčija ali še kam nižje. Če si šparalo od minimalne plače vsak mesec 150 eur, revše nič jedlo samo makarone kuhalo in pašteto na stare žemlje mazalo... Ti moraš na dopust nekam daleeeeč. Da boš se slikalo in dalo na facebook, da boš lajke dobilo.
12346
Ne ve, če bo uspel do Kranjske Gore, ker psihiatrija v Begunjah poleti ne pušča vseh pacientov na dopuste!jaz povem je napisal/a: ↑Ti v Kranjsko, drugi v Grčijo, kje imaš tu problem???Vagabund je napisal/a: ↑obvezno Grčija ja. Vsaj Grčija če ne Turčija ali še kam nižje. Če si šparalo od minimalne plače vsak mesec 150 eur, revše nič jedlo samo makarone kuhalo in pašteto na stare žemlje mazalo... Ti moraš na dopust nekam daleeeeč. Da boš se slikalo in dalo na facebook, da boš lajke dobilo.
Mogoče vidiš kakšno podobrnost? Grčija??? Si blesavo čist al kaj???jaz povem je napisal/a: ↑Ti v Kranjsko, drugi v Grčijo, kje imaš tu problem???Vagabund je napisal/a: ↑obvezno Grčija ja. Vsaj Grčija če ne Turčija ali še kam nižje. Če si šparalo od minimalne plače vsak mesec 150 eur, revše nič jedlo samo makarone kuhalo in pašteto na stare žemlje mazalo... Ti moraš na dopust nekam daleeeeč. Da boš se slikalo in dalo na facebook, da boš lajke dobilo.
foršae