Starševski čvek

Sem iz Ljubljane in ženske tu niso več resne, ne morem najti ene za zvezo

Default avatar

karenizljubljane

Kako naj začnem, saj verjetno sem tudi sam malo kriv, ker dolga leta nisem bil resen, šlo mi je bolj ali manj za seks. Sem 32 let star, do sedaj sem jih imel že veliko, a vse je bilo le za seks (no eno resno sem imel ko sem bil najstnik).

Sedaj pa se že 2 leti najmanj trudim dobiti eno resno, s katero bi si ustvarila družino ali pa vsaj bila za začetek bila v resni zvezi. Ampak to je misija nemogoče. Ženske so postale še hujše kot moški, sploh se nočejo več vezat, samo seksale bi vsepovprek. Vem, da sem vlak že zamudil ampak ženske mojih let niso niti malo resne. Z zadnjo ko sem se dobival, pa sem poizkušal, da bi imela kaj več, pa se je kar tako dobila še z 2 drugima medtem ko sem z njo dobival. In takšnih je bilo kar nekaj, ki se kar z večimi dobivajo.

Prosim ne me obsojat, saj vem, da sem tudi sam kriv, ampak realno kje bi lahko dobil kakšno resno?? Kje ste vi spoznali pri teh letih ali starejši resnega partnerja?
Priponke

young-man-in-sleepwear-suffering-from-headache-in-morning-3771115.jpg
(80.25 KiB)

Default avatar

MGTOW

On bi v letu 2020 mel resno babo. Hahahahaha
Default avatar

Zdrkaj in pozabi

Pejt v Sibirijo iskat. Ko boš nazaj privlekel, boš videl, da so naše še dobre. Pa jih ne hvalim. Stari moj, pozabi na babe. Manj ko boš misli na njih, bolj boš možgane zaposlil z bolj pomembnimi in vrednimi odkritji. Mi smo mogoče začetna generacija ljudi, ki nam ni treba cele dneve skrbet za to, kaj bomo dali v usta, pa tudi ni treba več ženske. Imaš možnosti, da se duhovno razviješ in končno postaneš človek, ne samo fuka potrebna opica.
Default avatar

zvestih slovenceljk ni

https://onaplus.delo.si/dr-veronika-pod ... ke-za-seks


karenizljubljane je napisal/a:
Default avatar

DXQ

karenizljubljane je napisal/a:
Kaj si ti zamudu? Ocitno je le to, da se skozi izkusnje nisi kaj dosti naucil. No, v bistvu je precej bolj verjetno, da je temo odprla zenska, lol.
Default avatar

superduke

Ko bo konec korone kupi karto za Tajsko, Kambodžo, Vietnam..... Samo vedno preveri da je polnoletna... To ti bo zvesto do smrti (ali vsaj dokler ti ne pobere vsega denarja)..
Default avatar

ueeu

Jaz sm mel v petek zmenk z eno 19 staro in edin razlog da nisva sla korak naprej je bil njeno nenehno poudarjanje tega, da se s tipi dobiva zaradi potešitve. Izjavlala je, da njej tko odgovarja, da je navajena tako in da ne ve ali lahko ma samo enega.

Najino pijačo sem ekspresno zaključil ker sem ji že prej govoril, da me ne zanima samo praznjenje jajc in me je razkurla da sem sploh hodil v ljubljano za brezveze.

Reala je taka da zenske fukajo vse zivon, predvsem pa tujce ki backpackajo cez slovenijo. Tip jim je sam ovira pri svobodi.

Tem ženskam je treba hrbet pokazat k bojo 30 stare in bodo mlajše bolj zanimive k ona. Tkrt bo ona pripravljena na resno zvezo z nekom, edino kar bo problem bo ta da si bo mislila da "ni nikjer pravih moških" ki bi mel sam eno žensko, ne pa 5 njih.
Default avatar

Goldfish

Problem je, da se v vseh letih nisi ničesar naučil, sklepam da si ostal na razvojni stopnji plehkega dečka. To odbija odrasle ženske in nimaš nič takšnega, kar bi lahko ponudil v odnosu. Delaj na sebi, morda ti nekoč rata.
Default avatar

čista resnica

ueeu je napisal/a:
današnje babe so obup, to so največje kurrrrbbeeee vsako leto bolj in bolj samo f3kkkkale bi cele dneve z vsemi in povsod. Danes več ne dobiš 20 letne, da ne bo f33kkkala za 30 moškimi bljakkkkk
Default avatar

erazmus

Danes se ženska pojebe z vsemi rasami do 25 leta, to pa naredijo vsi Erazmusi in obvezna potovanja v vse azijske in afriške vukojebine.
Default avatar

Nisi ti za nasvete delit

Goldfish je napisal/a:
Ti boš pa tudi kmalu imela problem biološke ure. Vsa leta pametna, tipa nobenega, babe nobene, samo domači dolgčas na roke.
Default avatar

Hitr dobijo kavs

Slika

Slika

Tkole se punce tržijo danes pri 20ih.
Default avatar

to niso punce

Hitr dobijo kavs je napisal/a:
A ti temu rečeš punce. To so navadne kurbe in nič drugega, pa kaj boš delal s tako, to so brezmožganski stvori, polni std-jev za na smetišče človeške zgodovine.
Default avatar

yjn2

to niso punce je napisal/a:
Ja kaj se pizdis. Taki izrodki so nastal v 21 stoletju od zensk.
Default avatar

je imel hudo prav oni

V tisti temi, da so mladi vsako leto bolj neumni.
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

Čalaj malo... tukaj ni problem, kje najti dekle. Tu gre za tezavo, da ti očotno ni jasno, katerim se ogniti. Ker... kdo pri zdravi pameti bi dejtal s temi, katerih profile kazeš? To so dekleta, ki iščejo mozakarje v mojih letih, da se v zameno za kak „bonbonček“ lahko z njimi postavljamo pred druzbo. Rentabilnost podobna kot pri avtu... znebiti se v treh do petih letih, ker tu nekje začne stati več, kot prinaša.
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

Oh jaaaa

Itak so to vse ene primitivke.Takih ni treba gledat.Sicer pa...dosedaj si imel punce za eno noč.Zakaj? Imam dva sinova.Oba malo čez 30, prvi ima družino in otroke, drugi tudi.Kaj naj rečem : Kar boš iskal, to boš tudi našel.
Default avatar

koreaboo

Zakaj se ti zdaj tako mudi, če se ti prej ni? A hočeš vstopat v zvezo iz obupa? Jaz sem se tudi z enimi dobila in to kar neki silijo, meni pa nič jasn, v čem je fora.