Starševski čvek

Ex ljubimca sem izkoristila za oploditev, on ne ve, da sem noseča

Default avatar
Zdaj bivši ljubimec ne ve, da sem ga izkoristila za oploditev. Srečna sem ker bom otroka vzgajala sama, bivši ljubimec je varal ženo, imel občasne probleme z alkoholom, težko bi bil dober zgled za razvoj otroka. Sem finančno dobro stoječa in lahko otroku nudim najboljše.
Priponke

profimedia-0055053909.jpg
(82.32 KiB)

Default avatar
Če bi bila res tako dobro stoječa, bi si za očeta svojega ploda kupila vsaj kvalitetno seme, ne pa uporabila zastonj seme skoraj alkoholika, za katerega nimaš niti ene dobre besede. Saj veš da jabolko ne pade daleč od drevesa? Lahko se boš še tolkla po glavi.
Default avatar
Švedska študija.
Alkoholiki se delijo na 2 tipa. Tip 1 so odrasli ljudje, ki se zapijejo, tip 2 začnejo piti kot najstniki in zaradi tega tudi zaidejo v težave z zakonom.
Posvojeni otroci, z biološkim staršem tipa 1 bodo postali alkoholiki samo, če bodo živeli v okolju, ki je tolerantno do alkoholikov in imeli vzgled. V tem primeru je njihova možnost 4x večja, da postanejo alkoholiki.
Posvojeni otroci z biološkim staršem tipa 2, zlasti težjih primerov, imajo 6x večjo možnost, da sami postanejo alkoholiki ne glede na to, ali imajo kot otroci vzgled ali ne.
Default avatar
srecna nosecka je napisal/a:
Pa si pri notarju podpisala izjavo, da tega ne boš javno objavila ☺☺
Default avatar
srecna nosecka je napisal/a:
Jaz nisem bil. e špricam sperme ☺
Default avatar
Se javim. :) Spustim notri tudi večkrat, da bo za ziher. Po uspešno opravljeni misiji se pa več ne poznava. ;)
Default avatar
Če rabi katera zanositi je napisal/a:
Zmenjeno, kdaj maš čas?
Default avatar
pridem lp
Default avatar
Ampak otrok ima tudi njegove gene, torej pričakuj najslabše :).
Default avatar
Če rabi katera zanositi je napisal/a:
Če boš tako trosil svoje seme boš nasankal kot norc, celo življenje boš plačeval za nekaj kar sploh ni tvoje, no tehnično je tvoje, babe rabijo oplojevalca in potujočo banko, slednje boš ti...
Default avatar
ej tastar to je napaka je napisal/a:
In kako se mu bo 20 babnic obesilo na socialno?
Default avatar
srecna nosecka je napisal/a:

Lepa pravljica za lahko noč 🤣
Default avatar
Čez 20 let pogovor med teboj in tvojimi otrokom ... "mama, zakaj nikoli nisem imel očeta? zakaj ga ne poznam? zakaj me ni nikoli naučil nogometa/vožnje z kolesom, govoril z mano o puncah, spolnosti ... itd."??? Boš upala reči "hotela sem otroka, zato si tukaj, za njega mi ni mar". Ali boš lagala kako ni želel?
Default avatar
Sama sem sicer poročena, ampak you go girl!!! Če si si to želela ti čestitam. Vseeno bodi poštena, ker svoje lastnosti preneseš na otroka.
Default avatar
Pa saj to je jasno, ko babse isce sex, da hoče oploditev, tako da ne bodite naivni, če vas ona klicari na sex, da kok je njej le do tega užitka, ampak raje preverite rezultat..
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
Nekatere smo dale preventivno "zapret fabriko", ravno zato da lahko brezskrbno uživamo, ker je nov otrok absoulten no go. Nikoli obžalovala.

Upam si celo trditi, da opažam kako zadnje čase ženske še bolj uživajo v spolnosti kot moški. Spremenila se je mentaliteta naših babic in mamic, da je z žensko nekaj zagotovo narobe, če v tem sproščeno uživa in si želi spolnosti, da je z njo nekaj narobe, če je moški ne zadovolji, da je z njo nekaj narobe, če ni fizično popolna, da je z njo nekaj narobe, če bi rada poskusila in odkrivala to področje, se izobraževala itd... nove generacije toliko bolj sproščeno odkrivajo spolnost, zato takšne trditve, da ženske s.eksajo zaradi otrok absolutno ne drži.
Default avatar
Bos se pogresala partnerja...verjem. ko bos za vse sama. Ko bo otrok bolan, ko mu bodo rastli zobki in bo cel dan tecen, ponoci se ti bo pa zbujal na pol ure...ti pa za vse sama. Financna stabilnost te ne bo resila preutrujenosti in izgorelosti ko bos za vse sama.
Default avatar
Ti otroka, otroke očitno imaš.. karieristke, ki jih nimajo in jim biološka ura tiktaka pa bi sedaj otroka imele... pa tudi verjetno nisi ti sama tista ki ko moškega prvič vidi kar reče pejva seksat ane.
In niti nisem govorila o tem o cemur ti govoriš ampak o nečem drugem.
Default avatar
srecna nosecka je napisal/a:

In zakaj se zdaj s tem hvališ? Si ponosna na svojo "pamet"?
Nisi ne prva, ne edina, ki je to storila. Torej nisi nič posebnega. Večina se je vsaj potrudila najti čim boljšega oploditelja, ti si pa kar s pijanduro zadovoljna...
Default avatar
srecna nosecka je napisal/a:
Najboljše za otroka sta ljubeča starša. Žal mu tvoje finance tega ne bodo omogočile. Saj ne pravim, da mora biti biološki oče hkrati tudi oče, ampak vseeno - potrudi se, da bo imel otrok neko stabilno očetovsko figuro v življenju.