Starševski čvek

Jaz pa ne bom koristil VAUCHERJA, ker ne podpiram slovenskih oderuhov

Default avatar
V Sloveniji nisem bil na dopustu že cca. 15 let. Preprosto, ker ne podpiram oderuštva. Slovenski turizem deluje na principu naredi čim manj - zasluži čimveč in tega se jaz ogibam kolikor se le da. Slovenija je prečudovita država, ljudje v njej pač ne, tudi turistični ponudniki.

Da pa bom unovčil 200€ in zraven dodal že 400€, da bomo normalen krajši oddih pa hvala lepa. Na Tajskem, Vietnamu sem za 600€ postrežen odspredaj in odzadaj na luksuznem nivoju (če znaš poiskat).
Default avatar
Nekaj zaštekalo... torej hotel sem povedati. Za 600€ na Tajskem ali v Vietnamu za mesec dni luksuzno postrežen spredaj in zadaj. Tam ljudje radi delajo in se res potrudijo za vsak cekin. Pri nas pa samo čakajo da jim bo denar padel z neba, hkrati pa bi najraje imeli vse brezkontaktno - avtomatizirano.
Default avatar
RES JE !
tako vam povem je napisal/a:
Default avatar
tako vam povem je napisal/a:
Ja itak. Starim prdcem diši mlado meso, ki pa v slo ni dostopno tako kot na tajskem. Kar povej da hodis tja, ker te mikajo otroci, ti sprijenec stari.
Default avatar
Jaitak je napisal/a:
Na Tajsko hodijo večinoma buzoranje na "he-she", če še ne veš.... Ne pa na babe:D
Default avatar
tako vam povem je napisal/a:
jaz bom pa izkoristla bone in otroke peljala nekam... :)
Default avatar
tako vam povem je napisal/a:
Midva tudi ne bova koristila vaučerja. Turistični in gostinski ponudniki so pretirano zvišali vse cene, še posebej te,ki so pogojene z vaučerjem. Najini vaučerji bodo ostali državi. Oderuštva ne podpirava,za naju je to od nekdaj nesprejemljivo,zato sva Slovenijo tudi za letos prečrtala. Če bova izven Slovenije tako kot že leta našla za naju kaj ugodnega bova šla,drugače bova pa v svojem kraju kolesarila in hodila na sprehode.
Default avatar
nesprejemljive cene je napisal/a:
Mi ga bomo koristili, večinoma za apartmaje za par dni. Za enega smo že dobili ponudbo. Cena ista kot pred 2 letoma, tako da niso vsi oderuhi.
Toplice sem že v štartu črtala. Ima en od otrok občutljivo kožo. Je že parkrat staknil v različnih toplicah vnetje kože. Že včasih je bila voda s polno klora, zdaj ga bodo dodajali še več.
Default avatar
Še malo pa bodo tudi ti azijski paradiži isti kot tu kjer imaš eno ali dve izmučeni študentki v kavarni ali gostilni za goro gostov. Že res da nas azijci radi strežejo ampak ko pridejo na evropsko ravno z večjimi plačami in lastniki začnejo izkoriščat kelnarje, bo tudi tam padla kakovost strežbe. V glavnih mestih je že postalo tak da je dobrega kelnarja ki govori angleško težko za dobit. Vsi imajo neko izobrazbo, starši imajo več denarja med njihovim študijem, pa plače so večje v klimatizirani pisarni.
Default avatar
Saj nikogar nihče ne sili, da ga izkoristi, ne vem zakaj je treba stalno odpirati ene in iste teme, kakor kateremu paše. Jaz ga bom, rezervacijo,ki sem jo imela že pred korono sem zamenjala za turistični bon, cena pa je ostala enaka, tako da ravno vse ni treba metati v isti koš. Greš pač k takemu ponudniku.
Default avatar
zala01 je napisal/a:
Tako je! Ogromno besedičenja za nič. Vzemi ali pusti, izbira je naša.
Default avatar
Čatež ima akcijo za bone in je recimo julija apartma za 90€ cenejši, kot če ne greš na bone. Mis mo že rezervirali.

In sem tudi že druge ponudbe videla. Niso vsi dvignili cene. In oni si zaslužijo, da jih podpremo!
Default avatar
Vsi kateri ne bomo koristili bomo posledično škodovali vladi, saj to hočemo mar ne, ne bo vlada uspešna na naših plečih, raje sem doma kot pa da se vlada hvali z uspehi.
Default avatar
vsi v ignor je napisal/a:
No, posebnih uspehov vlada res ne bo slavila, se ti ne zdi?
Me pa skrbi prefriganost Počivalnika, ki bi znal neporabljene bone po francosko prenesti v njegov holding.
Ti bi zanj pa res bil uspeh, ni dvoma.
Default avatar
škoditi vs koristiti je napisal/a:
*to bi bil zanj uspeh
Default avatar
škoditi vs koristiti je napisal/a:

Ja, raja je dolgo želela, da bi državo vodili ljudje iz gospodarstva, ker znajo z denarjem. No, tako je potem to v praksi, ko tisti, "ki znajo z denarjem" dobijo dostop do javnih financ.
Default avatar
Vidi prase je napisal/a:

Kako res. No, tudi posebna skupina pod frutkom ne kaže kakih velikih uspehov, ceprav bo v neki meri to povedal aprihodnost. Me pa skrbi,ja, kako lahko pocenvalsek neuporabljene bone pretopi v svoj holding. Sicer ne vem, kaj ta nesposobna vlada se dela. Skodo?
Default avatar
Mi ga bomo tudi koristili. Četudi bo malo dražje, gre za mojo podporo turizmu, ki je v času korone utrpelo veliko izgubo. Slovenija je zelo lepa tako da smo tako ali tako načrtovali , da bi si morali vzeti 10 dni, da prepotujemo celo Slovenijo in si ogledamo najlepše točke naše dežele.
Tisti, ki ga ne boste vnovčili, pustite denar državi. Tudi to je ena varijanta. Pa upam, da jih tudi tisti kolesarji protestniki ne bodo vnovčevali.
Default avatar
ntgm t je napisal/a:
???
Kakšen komentar je pa to?
Default avatar
Jaz ga bom dal mami pa naj gre nai počitnice.