Tudi to bi bilo zanimivo izvedeti!
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
Zdenky
Se ne pogovarjamo
Še nisem nobenga videl, ki bi imel večjega.Zdenky je napisal/a: ↑Tudi to bi bilo zanimivo izvedeti!
Francelj iz doline: "moj avto pa leti 200 na uro".Se ne pogovarjamo je napisal/a: ↑Lulčke smo si pa gledali tam do 6 leta ko smo tekmovali kateremu nese curek dlje in če se da lulati tudi brez rok....
Ne, ne, ne, en je šel 250, drug pa 300Ygjnb je napisal/a: ↑Francelj iz doline: "moj avto pa leti 200 na uro".Se ne pogovarjamo je napisal/a: ↑Lulčke smo si pa gledali tam do 6 leta ko smo tekmovali kateremu nese curek dlje in če se da lulati tudi brez rok....
Tone iz hribov: "moj pa sto petsto".
To ni nič drugega kot merjenje lulčijev.
Kamal
Aritmetična sredina
itisme
Morda pa to piše
dorm
Pa tudi nobenega, ki bi imel manjšega. Pravzaprav tudi svojega ne vidim prav pogosto, odkar je pod streho. Sploh pa zakaj bi ga gledal, kadar ga rabim, je pri roki, več pa od njega skoraj ne morem zahtevat:-))itisme je napisal/a: ↑
On _
Tebe bolj glava boli, ker imaš večjo kot tistega, ki ima manjšo?Zdenky je napisal/a: ↑Tudi to bi bilo zanimivo izvedeti!
zelena od zavisti
Ti imaš izbiro, on je nima. Kar se tičev tiče.zelena od zavisti je napisal/a: ↑Jaz pa kvečjemu zavidam ženskam, ki imajo tipa, ki imajo večjega kot moj :(