Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Vauvučurji, kako buš plaču, če nimaš

Default avatar
Kdu bu pa gledu, a maš vauvučurja, če nimaš nič v rokah za pokazat.
A bo to lastnik apartmaja preveril? Al bom morala prej plačat z gnarjem, preden vzeme ta vauvučur, ki ga nimam?
Default avatar
brez vauvučurja je napisal/a:
pravijo, da rabiš samo davčno od vsakega, ki ima vavčar
Default avatar
brez vauvučurja je napisal/a:
Vavčerji bodo dejansko povzročili škodo turizmu - ker bodo na hotele navalili največji zahojenci (kot tale zgoraj) in cigani, se jim bo normalen folk letos na široko izognil in bo 3/4 vavčerjev neizkoriščenih. Pa še naslednje leto, da se dobro prezrači vonj po gnoju.
Default avatar
brez vauvučurja je napisal/a:
jaz imam 1500 vrednost voučerja, imam 6 deca, 3 baki, pa jedna stara baka, pa deda mpjga muža. Prodam voučer za samo 1450 EUR za najbolji hotel na moru
Default avatar
Po 60 Eur.
Default avatar
Kot sem že napisal, Vavčerji bi morali kotirati na borzi.
Default avatar
o čem vi to je napisal/a:
Res je. Zdaj bo vsa sociala nevzgojena in smrdljiva šla v hotele pizdarije delat. Mislim, da po tej sezoni nihče več ne bo predlagal nobenih vavčerjev.
Default avatar
letos bo turizmu vladala klošarija je napisal/a:
Kdor ima denar, ne bo šel v hotele, ker se ne bo želel srečevati z ljudmi, s katerimi se običajno na počitnicah ne srečuje. To je to. Takšni bodo odšli na kake kmetije, apartmaje, podeželske hotele....
Koga srečuješ v hotelu, kdo tam biva s tabo v sosednji sobi, s kom se srečuješ pri zajtrku, vse to je del hotelskega produkta.
Default avatar
letos bo turizmu vladala klošarija je napisal/a:
Hmnja, ... če bereš tiste nasvete tukaj od nekaterih ( pa še se norca delajo, ali pa ne -v reali se je tako že dogajalo v preteklosti), ker bo samo nočitev z zajtrkom, da za ostalo pa ne bo žal denarja, , naj si lonce, koharje pa makarone in konzerve s seboj prinesejo in po sobah kuhajo, bodo verjetno okna izgledala tako, kot sobe v nekoč samskih domovih sredi mest - zunaj čez noč okenska polica nadomešča hladilnik, pa kljuka tudi....
Default avatar
reality show je napisal/a:

Letos ne bo nikamor za hodit, če misli ves socialni vavčeriat svojo neprilagojenost in primitivizem izvažat po hotelih in toplicah. Si kar predstavljam to svinjsko in nevzgojeno sodrgo, ki bo s kuhalniki srala po sobah in požare pijana povzročala. Po bazenih bodo scali v posranih kopalkah in kurja bedrca goltali na ležalnikih, kosti pa po tleh metali, kot so doma navajeni. Na koncu se bodo pa še pritoževali, da postrežba ni bila na nivoju, da bi morali za ta denar več dobit.
Default avatar
Katastrofa od turizma je napisal/a:
Sicer se tole bere malo vzvišeno in prepotentno, ampak zna biti vse tako, kot je napisano, žal.
Default avatar
Tudi jaz mislim isto.
Žal.
Šli bomo pa na kakšno turistično kmetijo.
Default avatar
Me zanima sožitje vavčerskih socialistov, ko bodo imeli na dopustu za sosede vavčerske cigote. Kako jih bodo še naprej zagovarjali. Zanimivo, da okoli ciganskih naselij ni nobenih levičarjev. Nikoli oni ne sobivajo s tistimi, ki jih tako strastno zagovarjajo.
Default avatar
Franc domobranc je napisal/a:
Ne, tam so sami desničarji, kaj pa je drugega desničar kot nepismeni socialc. Tako da kar s tapravimi sobivajo.
Default avatar
I ja ne volim cigo za sosede.
Jaz bom vzel all inkluziv hotel zbazenom, pogledom namore.. A kdo zna kolko dana je to, če mam 10 vavčera? Vnuk se bo rodil kraj juna. A dobim vavčer tud za njega?
Default avatar
A te elektronske vavčerje boš dobil po pošti al kako?
Pisalo je da daš elektronski vavčar ponudniku. Ponudniku pa država v 8 dneh nakaže denar.
Default avatar
To pa je intelekt monovskih multiničnih beseda nikakor ne gre, v tej temi je Vauvučur, v drugih so, vovčer, vaucer, vaučer in ni da ni, za hotel pet zvzdic je pa vaucher😂, ti so pa tile fini, ki so na višjem nivoju - zarukanci frdamani.😁. In ravno ti, ki pišete o socialcih in vas finih na višjem nivoju ste najslabša golazen in čez eno leto boste najglasnejši, ko bo medtem javna uprava bankrotirala in boste posledično čez noč ostali brez vsega.
Default avatar
vavčar je napisal/a:
Ne, elektronskih vavčerjev pač ne moreš dobit po pošti, ker so elektronski. Tam kjer boš rezerviralo, boš povedalo svojo davčno številko in ti bodo na podlagi davčne številke obračunali vavčer. Bolj jasno sedaj?
Default avatar
Vaucher je rezerviarn samo za "izobraženo fino elito", predvsem FDV diplomirance, ta bo imel višjo vrednost, tokrat bo vseboval dodatno nagrado, brco v rit za pet zvezdic, zarukanim presrancem.😁
Default avatar
Moji tastari oba čez 80 si želita vsaj še enkrat za vikend na morje, seveda je sedaj idealna priložnost, da bi koristila ta vauvcher. Kateri hotel priporočate? Fajn bi bilo, da je hotel nobel, da ima notrajni ogrevan bazen. Pa take postelje z nepremočljivo rjuho, ker on vdostkrat ponoč zmoči posteljo, pa tud čez dan mu kaj uide. Pač leta bolezen, kaj čmo. .Sam če svojo ruho prinese ssabo, bo to že preveč prtljage za nosit za en vikend tolk da vuvcher vnovčita.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net