Koronavirus

Zabiti ali leni starsi bi otroke v sole

Default avatar
Zdaj se vidi, kateri otroci so leni ali pa nesposobni sami delat za solo. Brihte z lahkoto delo tisto mslo snovi.
Obenem se vidi, koliko starsev je butastih ali pa lenih in ne znajo pomagat mulcem .
Zato hocjo da gredo vsi v sole. Bruh.Raj okuzjo tastare.
Default avatar
In koliko je katerih, ko se tako lepo vidi?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
Lepo se tudi vidi, koliko je butastih staršev, ki mislijo, da je sedenje za ekranom enakovredno pouku v živo in da je namen šole zgolj in samo učenje.
Default avatar
Cincamarincaja je napisal/a:
Ja, se vidi kateri so leni. Leni so tisti, ki so sedaj doma in jim to čisto odgovarja in jih ocenjujejo preko neta Vsi si bodo z goljufanjem pridobili dobre ocene. Saj veste, kako šolarji, dijaki okol prenašajo učitelje? Saj učitelji to vejo, pa ne morejo nič. Vse ocene bodo za 2 do 3 ocene višje kot bi bile, če bi bili v šoli.
Od zdaj naprej je plonkanje dovoljeno, kam smo prišli.
Default avatar
Kaj pa zivljenska izkusnja znajti se v zivljenju. Ucijo se tako priblizno kot se bodo na faxu. Sistem je podoben.
Tisto 7 urno sedenje v soli itak ni za nikamor.
Default avatar
Zarad mene lahko posljejo vse otroke v solo - nic proti, dokler imamo starsi izbiro. Pri nas sta obe doma in pred septembrom sole ne bosta videli, pa se to le ce bo virus izginil. Sicer bono tudi za naslednje solsko leto uvedli podoben sistem kot je sedaj.
In ne skrbet nihce ni na socialni podpori, pa tudi otroskega dodatka prakticno nimamo, da nebo koga spet bolelo :)
Default avatar
Luki buli je napisal/a:
Spet babi servis.
Default avatar
Luki buli je napisal/a:
Ravno zaradi takih helikopterskih, v vato zavijajočih, prezaščitniških mam mora šola biti obvezna za vse! Otroci takih staršev se mi res smilijo...
Default avatar
nobenih babic. sami doma in poskrbita zase. eni hodimo v sluzbo.
Default avatar
lulu buli je napisal/a:
In zakaj jima ne privoščiš družbe vrstnikov, normalnega življenja izven domačih sten?
Default avatar
Kolk se mi zdi totalno bedasto, ko nekateri govorijo, da bodo otroci šli v šolo le, če bo virus izginil. A ste normalni??!!!....očitno ne.

Virus ne bo izginil, a potem ne bodo otroci več šli v šole ali kaj? A mislite, da jim delate uslugo?? Delate jim nepopravljivo škodo v času odraščanja in vse zaradi egoizma. Kot je nekdo napisal, šola ni le učenje, je tudi socializacija, odnosi, druženje, prijateljevanje, nove izkušnje, prve simpatije..... A mislite starši toliko priklenit otroke nase, da si tudi partnerjev ne bodo našli, samo zaradi vaše presranosti, neukosti in obsedenosti z enim virusom, ki je SAMO virus. Potem pa jokanje po spletu kako otroci postajajo nedružabni, nekomunikativni in obsedeni s spletom. Adijo pamet!!!

Over and out.
Default avatar
[mention]Mmmm:[/mention] zdravstveni razlogi (resni, ne izmišljeni)i.

Sicer pa pri nas ni zakona, ki prisli otroke, da pridejo v šolo. Obvezna je le osnovna šola v smislu, da jo otroci končajo - izobraževanje. Torej lahko izbereš tudi šolanje na domu. Je bilo že nekajkrat tudi na rtvslo, da je zadeva tudi pri nas v porastu.
Default avatar
Otroci bi morali zdaj v šolo, zdaj bi bila idealna situacija, ker jeseni itak da bo spet virus tu..in kaj bodo nekateri otroci leto in pol doma??
Pri nas na šoli je že taka komunikacija, v tej smeri..da bo jeseni situacija spet na daljavo, vsaj delno, vzpostavit se hoče računalniška povezanost v sklopu ene aplikacije, da bi vse potekalo lažje, za določene izbirne predmete nismo dobili nobenih navodil, odgovor je bil da zato, ker ne vedo, če se bo sploh kaj izvajalo. Tako da ja, jaz mislim, da bod otroci, sploh tile od 4-8 razreda kar na.jebali po domače povedano.
Jeseni bo delo na daljavo, če ne v 100%, pa vsaj del pouka, ali pa način, da bodo šli eni otroci v šolo 2 dni, ostali 3 dni, naslednji teden pa menjava, tako imajo zdaj npr. v AVstriji..
V glavnem bedarija, moj mlajši je šel v šolo, večji je doma, drugo leto, bo mlajši v četrtem in ne predstavljam si, da bo sam doma z bratom in delal šolo na daljavo..
Očitno bo marsikdo prisiljen pustiti služb, oziroma delat od doma, kolikor se bo dalo.
Default avatar
lulu buli je napisal/a:
saj ni nobenega problema, lahko otroke šolaš na domu...ti pa priporočam, da malo razmisliš o tem VIRUSU, ki sicer vsako leto pomaga človeku, da preživi, saj viruse proizvajajo tvoje in moje celice sluznice in se ti z drugim virusom ne moreš okužiti. Žal so te napačno naučili, zato bi bilo dobro, da malo pogledaš čez planke....
Default avatar
lulu buli je napisal/a:
sej pravim, ubogi otroci staršev, ki tako razmišljajo...
Default avatar
merklova - o virusu kroži gromozansko število (dez)informacij. Trenutno ne vemo kaj je res in kaj ni res. Osebno ne verjamem ne dohterjem, še manj pa teoretikom zarot. Zato zaenkrat better safe then sorry. V naslednjih mesecih se bo slika verjetno skristalizirala.

Še neuradna informacija: v šolstvu potekajo intenzivne priprave na september in kombiniran pouk - v celoti, deloma, popolnoma od doma. Že sedaj se ve, da se vsi otroci v septembru zagotovo ne bodo vrnili v šole.
Default avatar
lulu buli je napisal/a:
Očitno je vera pomembnejša od izobrazbe? Le kam smo prišli, lahko se gredo drenjat v cerkev, ne smejo pa v šolo. Itak pa, najlažje zavajaš in komandiraš neizobraženega....
Default avatar
itakda ja: seveda imeli bodo doživljenske travme in nepopravljivo škodo.
Default avatar
rosco: kaj pa ima cerkev, katere ne obiskujemo in kaj ima izobrazba s tem :) :) ? Nobeden ne zahaja v katerokoliko versko organizacijo, pa tudi izobrazba je končana fakulteta + razne dodatne stvari.
Default avatar
lulu bulu je napisal/a:
Seveda ima, vlade ne skrbi, da bi se v cerkvi okužili, oz. v tem primeru daje prednost veri, pred zdravjem. V primeru izobraževanja pa daje očitno prednost "kao zdravju". Iz tega logično sledi, da je prioriteta te vlade naslednja: vera - zdravje - izobrazba.