Politični čvek

KAKO VSI MIRNO GLEDAJO

Default avatar
Tale pogrom nad mediji?
Problem s temi napadi je ta, da so čisto javni, nič se ne skrivajo, pretvarjajo se, da je tako ravnanje v demokratični družbi normalno. In folk to mirno gleda, sicer je občutek nelagoden, ampak očitno smo res ovce, a ne? Začelo se je z zmerjanjem s prostitutkami, nadaljuje se z vsakodnevnimi napadi, podcenjevanji, žalitvami, pozivi k "padanju glav", grožnjam o izgubi služb, gonji proti rtv, no, danes smo dočakali tudi KAZENSKI PREGON dveh novinarjev, ki sta na naše "veliko presenečenje" zaposlena pri Dnevniku in sta - ne morem verjet- obtožena za uhajanje novic iz zunanjega ministrstva? Kriminalistična preiskava? Na osnovi česa?
Naj mi kdo razloži, kako lahko za uhajanje podatkov na ministrstvu obtožiš novinarje?
Pri Watergatu je letel predsednik, ne novinarji. Pri nas pa?
Default avatar
Replika je napisal/a:
Zanimivo, da so bile Šarčeve menjave videne kot nekaj dobrega, da bo z njimi lažje delal, sedaj pa se zganja panika, ko Janša počne isto, celo v manjšem obsegu kot Šarec.

Potem so tukaj tudi vavčerji in subvencioniranje čakanja na delo, kjer ljudje vpijejo, kako si Janša kupuje glasove, pri Šarcu pa so vpili, kako je on socialen, ko je dvignil minimalca in razbremenil regres.

Dvoličnost je najhujša. Tudi pri protestnikih je opazna, ko je imel Šarec svoje afere, ko so se Jankoviću odpisovali milijoni in je gradil kanalizacijo preko vira pitne vode za celo Ljubljano, je bilo vse tiho, sedaj ko se nekaterim zapirajo pipice, pa takšen jok in škripanje z zobmi.

Okoli dveh novinarjev: To se je dogajalo se v prejšnji vladi in preganja ju Miro Cerar. V kolikor sta res delila zaupen dokument je pregon/kazen upravičena, poglej si, kaj se zgodi v demokratični Ameriki s tistimi, ki delijo tajne dokumente na lastno pest.
Default avatar
Pregon nad mediji ali pogrom medijev je napisal/a:
Nak, ne laži, ne preganja ju Miro Cerar.
Ostalo : taktika, da s prstom kažeš na druge, ko se opozori na napake, je butasta, a vam še ni kapnilo?
Default avatar
Replika je napisal/a:
"Po neuradnih informacijah Dnevnika naj bi naznanilo o sumu kaznivega dejanja prišlo z zunanjega ministrstva po objavi drugega članka, torej še v času prejšnje vlade. "

Tole so zapisali na 24 ur, si sploh prebrala članek ali samo brezglavo začela udrihati po vladi in širiti sovraštvo ter nestrpnost?

Nisi ravno ti trdila, da imajo na 24 ur zmeraj prav in da je njihova resnica sveta, zakaj sedaj obračaš ploščo?
Default avatar
Pregon nad mediji ali pogrom medijev je napisal/a:
A ti vsako stvar samo do polovice prebereš?
"Miro Cerar zanika, da bi dal ovadbo on, zahteval je notranji nadzor in ne širjenja navzven".
Dej še enkrat lepo počasi, prst na vrstico in beri.
Aja, in kdaj za boga milega sem jaz trdila, da imajo na 24 ur vedno prav? Edino , česar se spomnim je to, da sem precej kritično pisala o njihovem površnem kopiranju in zelo slabem lektoriranju. Spet ne moreš nehat lagat?
Default avatar
Desnaki ne znajo drugega, kot zavajat. Zdaj, ko bodo ob privilegije, ko njihov pastirče ne bo vec glavni, samo nadgrajujejo diskreditacije,, zavajanja.... jansa samo izpolnjuje obljubo, da se bo vmesaval v politiko medijev, kot je zagotovil ravno dnevnku . Prav mu pride, da lahko obtozi ravno nekoga iz njihove hise, da sta slucajno onedva dala to ven, jasno da cerar nimamdanes nic s tem. Tudi obtozen seveda ne bosta, ne moreta biti, gre za zastrasevanje.
Default avatar
Desnakarcki je napisal/a:
Pa jasno, osnove itak ni nobene, saj o tem govorim, ravno Dnevniku je grozil še pred to vlado. Nagajat, šunder in zgago delat, se znašat nad ljudmi, pa seveda javnost "počasi kuhat", da se nam bodo zdeli napadi na medije nekaj normalnega?
Se ne bodo, na srečo nismo Madžari. In nočemo biti.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Medijski pogrom proti vladi je pa normalan? isti mediji, ki idolizirajo Šarca, Janšo kažejo kot satana. Mediji sami žanjejo sovraštvo, ki ga sami sejejo.

Ti si tako zelo oprana, da se ti zdi medijska slika v Sloveniji nevtralna? Ok, saj vem, brez lastnih možgan. Pa ne mi, da sem za Janšo (sem za pirate), imam pa odprte oči i glavo in vem, da se ne meri politikov z enakimi vatli in če tega ne zaznaveš, ti ni pomoči.
Default avatar
Po Grom je napisal/a:
Za domačo nalogo desetkrat preberi:

"V svobodni, demokratični državi, morajo imeti mediji svobodo govora. "

To je popolnoma vse, kar je treba vedeti.
Default avatar
Replika je napisal/a:

Napiši kot misliš da je prav:
"V svobodni, demokratični državi, morajo imeti mediji svobodo govora.
Seveda samo levičarski, torej večina."
Default avatar
Po Grom strinjam se.

Replika tebi pa naj bo jasno, da imajo mediji pravico do svobode govora, dokler govorijo resnico.

Mediji lažejo in podpihujejo sovraštvo, počnejo ravno to, kar očitajo Janši
Prav oni so krivi, da se mu grozi s smrtjo. Se spomnite primer ravnatelj na srednji šoli v Mb?
Default avatar
ampak ne desni je napisal/a:
Brez dodatkov, zavajanj in laži, če si zmožen, prosim.
Samo osnova, ki je znana v vseh demokratičnih državah.
Default avatar
Ogledalo srednjega spola je napisal/a:
Sovraštvo podpihuje jajo. Že 30 let.
To, da sta trenutno v Sloveniji dva tabora, med katerima letijo žaljivke, grožje, pozivi k nasilju ali celo smrti, je njegovo maslo, začelo se je stopnjevati s trenutkom, ko je nastopil vlado.

Ne razumem, kako ne vidite, da kontrola medijev pomeni enoumje? Je kdo kdaj grozil Nori tv, Demokraciji , sds medijem? Režali smo se jim, ja, ampak uničiti , ali prevzeti jih pa nobeden ne želi. Tudi taki morajo biti, če hočeš svobodo. Enoumje je Severna Koreja, enoumje so bili mediji pred osamosvojitvijo, ko sta bili Mladina in Nova revija preganjani - enako, kot se zdaj dogaja Z DRUGE STRANI. Jajo pozablja, kdo mu je stal ob strani, ko je bil preganjan - točno ti mediji, ki jih zdaj tepta.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Levicarka draga, lepo so te sprogramirali 🤑. Poglej še malo na desno, boš videla resnico.
Joj ne, resnica boli 😭
Default avatar
Ogledalo srednjega spola je napisal/a:
V trenutku, ko si prepričan, da ima samo jajo in vi jajotovi ekskluzivni dostop do Resnice, si se nam razkazal v vsej svoji neumnosti in zaslepljenosti.
Default avatar
Pregon nad mediji ali pogrom medijev je napisal/a:
V kolikor se deli zaupen dokument, se gre vriskat na Roško.
Default avatar
Replika je napisal/a:
V svobodni, demokratični državi lahko tudi politik novinarko imenuje prostitutka (medijska). Tako pravi sodišče.

To je popolnoma vse, kar je treba vedeti.

čemu se torej razburjaš?
Default avatar
Arbitraž je napisal/a:
O, a si že pozabil tvit o prostitutkah? Ni bilo rečeno nič "medijska" in navedene so bile cene, po kateri lahko kupiš vsako od obeh novinark, skupaj z lokacijo.
Prostitutka , bevskajoča voditeljica, kaviar socialisti, to so vse žaljivke, ki pašejo v vaški bife, ne v kabinet vlade. Vsaj resne vlade ne.
Jajo enostavno ni zmožen razumeti, da z vsako tako primitivno pijansko žaljivko kaže predvsem sam sebe, točno kakšen je. Pustimo sodišče, jasno da ga ima v žepu, drugače bi sedel, a ne?
Gre za moralo, etiko in osnovno človeško kulturo, ki naj bi jo premogel nek vodja naroda.
Mene je globoko sram imeti tako potuhnjeno, žleht podlasico, da me zastopa po svetu.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Kje v demokraciji predsedniku ali pa magari receptorju v tretjerazrednem hotelu smejo grozit s smrtjo?
Default avatar
Replika je napisal/a:
Medijski prostor v Sloveniji je nagnjen izrazito desno. Razen, če res verjameš, da je JJ utelešenje vsega zla, Tito pa dobra vila.