Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Dopust na Hrvaškem

Default avatar
Za letošnji dopust na Hrvaškem Hrvati postavljajo svojim gostom visoke pogoje in pravila obnašanja. Med drugim tudi potrdilo, da niste okuženi in posebni potni list... Boste vseeno šli na hrvaško obalo, kaj pa tisti, ki ste že plačali akontacijo?

20150727_112929.jpg
(99.91 KiB)

Default avatar
Opatija za kakšen vikend pozimi ali jeseni je vse, kar me zanima od Hrvaške. Bom pa preživela tudi brez tega. Počitnice pa najraje izbiram last minute, nikoli toliko naprej.
Default avatar
Hrslo je napisal/a:
To je sam njihov predlog. Ni rečen da sploh bo kaj od tega. Je tud včer njihov zdr.minister reku da to ni kakšna garancija.

Drug mesc pa grem pa naj bo karkol.
Default avatar
Mi definitivno ne. Že iz principa je tokrat res treba pomagati domačemu turizmu ali pa preživeti na domačem balkonu/vrtu z nogami v škafu. A je to kaj hudega?
Časa za Hrvaško bo še olala dovolj v bolj normalnih razmerah.
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
Bo ta "potni list" obvezen le za nas, ali tudi za druge iz EU in sveta? Ne bi se čudila (sploh!!), da bi ostali imeli malo prirejene potne liste ! Toliko o naših južnih sosedih.
Default avatar
Na HR bi lahko šli le tisti, ki so korono preboleli, ali pa bili cepljeni. To je nek predlog šele. Kar se mene tiče, Hrvaške ne bom več videla. Edino, če bom imela nesrečo, da zbolim. Tega si res ne želim.
Default avatar
zanima me če je napisal/a:
Kakšn butast vprašanje, resno.
Mislm dej taki kot si ti, ostante doma al pejte nekam čimdlje od Hr.
Default avatar
Južna, ker te že glih briga za vse kaj bo dol, ti ostani dol da ne boš kaj s sabo nazaj nosila med nas, ki nam je mar in ne bomo šli.

Me pa zanim čemu bo služil potni list. Hipotetično lahko dobim potrjenega da sem zdrav in grem dol, ampak to samo po seb ne pomeni da se dol ne morem okužit od hrvata in to prenašat na zdrave turiste.

Obnašajo se kot da med njimi samimi neb blo virusa.
Default avatar
Hrslo je napisal/a:

Greš stavit, da si bodo premislili s temi potrdili o neokuženosti in posebnimi potnimi listi?
Ko kuzla v rit skače, je vse po starem. Ne skrbite, brez problema bomo sli lahko na Hrvaško na dopust. Jaz se že veselim čudovite Dalmacije.
Default avatar
Da te nekaj vprašam je napisal/a:
Maš čist prov!
Default avatar
Vsav, jebe se njim, če se bodo tujci in naši okužili od Hrčkov. Glavno, da bodo denar pri njih pustili in njihovo zdravstvo bo lepo služilo, če bodo potrebovali zdravniško pomoč. Mi bedaki pa itak ne bomo zahtevali potrdila od tistih, ki se bodo privlekli nazaj domov ali samo prečkali Slovenijo. Ti bodo lahko mirno trosili to kugo okoli. Ljudje smo hujši, kot živali. Ko malo bolj toplo sonce posije bi se vsi gonili okoli. Ampak najboljši za parjenje so samo hrčki. Zdržite eno sezono brez njih, če nočete biti zopet zaprti v občine!
Default avatar
Mi smo že sterjali nazaj avans in bomo kupili bazen.
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
Zakaj se ti zdi butasto? Hrvati so nas skozi zgodovino (saj jo poznaš?) neštetokrat že okrog prinesli. Daj utemeljit, zakaj bi taki (kot zgoraj pišejo) morali biti čim glje od Hrvaške?
Ker Hrvatom ne zaupajo? A zato?
Default avatar
srtjhtzjuz je napisal/a:
Tudi mi razmišljamo o tem, ampak bom še malo počakali.
Default avatar
srtjhtzjuz je napisal/a:
Super ideja, vsi ki ga imajo, na polno uživajo.
Default avatar
Glede na to da so otroci doma ga bomo itak lahko uporabljali ze konc maja ce bo toplo pa jun jul avg.

Hmmm zakaj se mi zdi da bo letos porast utopitev v domacem bazebnu? To bo pod statistiko korone?
Default avatar
viš men se pa ne zdi je napisal/a:
Zakaj butasto? Dej preber še 1x.
Zgodovina me ne zanima. Itak pa vsak svoje zagovarja. Svoje napake ima tako Hr kot tud Slo. Kaj mislš a da pa Slo ni nikol prnesla okol Hr al pa juh tud izsiljevala? Dej dej, vse je to isto. Je.beš politiko, pa ne vrjem vsemu kar slišiš.
Default avatar
Ena južna je napisal/a:
To,da te zgodovina ne zanima, ni ravno za hvalit se. Očitno je res ne poznaš. Jaz sem določen del te zgodovine doživljal. Meni ni treba verjet, ali ne verjjet temu, kar slišim. V precej stvareh sem bil "zraven". Če me razumeš, punče?!
Zgoraj so ti kar prav napisal.
Default avatar
Če bo šlo tako naprej in vse kaže, da bo šlo, bo potrebno za vsako potovanje v različne države sprejeti različne pogoje, ki jih bodo te države narekovale, ali pa ostati doma.
Tako kot na primer bo Čeh sprejel potovanje v določenem koridorju, tako kot prevozniki potujejo preko Slovenije v skupini s policijskim spremstvom. Nihiče nikogar ne sili v tak način, ampak vsaka država bo po svoje zaščitila zdravje svojih prebivalcev. Tudi mi, tudi Hrvati, Avstrijci in vsi drugi.
Default avatar
kva pravš tamala je napisal/a:
Lej, še 1x, zgodovina me ne zanima in tema ni namenjena njej. Čao.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net