Politični čvek

Največja afera v zgodovini Slovenije (PRISLUHI): Sova prisluškuje in daje ZAUPNE podatke v medije!

Default avatar
Če sta snemala policija ali Sova seveda posnetkov ne bi smeli dati v javnost, to bi bilo kaznivo dejanje zlorabe uradnega položaja” je odvetnik Blaž Kovačič Mlinar komentiral zvočni posnetek pogovora med ministrom Zdravkom Počivalškom in nekdanjim direktorjem Zavoda za blagovne rezerve Antonom Zakrajškom, objavljenem v oddaji Tarča na RTV. Odvetnik Radovan Cerjak je razmere na trgu zaščitne opreme opisal kot stanje, ko moramo razumeti čas in situacijo v kateri se je znašel novi minister, saj mu je prejšnja vlada pustila prazna skladišča. Zato po njegovem mnenju lahko upravičeno rečemo, da je šlo za dejanje “klica iz obupa” pri nakupu prepotrebne zaščitne opreme in respiratorjev.

KJE STE SEDAJ ZAGOVORNIKI ZASEBNOSTI? KJE STE SEDAJ TISTI, KI STE PROTI SLEDENJU Z MOBITELI TISTIM, KI SO OKUŽENI S KORONO? KAJ POREČETE NA TO VOHUNJENJE IN PRISLUŠKOVANJE?

Kako in kdo prisluškuje in to ni policija, temveč lahko le sova, ali pa preko druge opreme na kraju izvajanja pogovora, torej v tem skladišču opreme sli na ministrstvu. Naj preverijo kdo se je tam gibal, koliko in kateri kombiji so bili parkirani v bližini itd...zagotovo pa gre v primeru teh prisluhov za veliko večjo afero kot v primeru nabave opreme, kajti to prisluskovanje je direkten napad na svobodo govora in demokracijo. V tem primeru pa je niso izvedli desni, temvec levi, ki so vedno tako nacelno demokraticni.

Sedaj se vidi, da imajo v LMŠ popolni nadzor nad mediji in vohunijo za slovenskimi državljani, že pri tisti aferi z avtom Karla Erjavca se je to pokazalo in takrat je tudi Židan rekel, da je to vohunjenje za poslanci: "Največja afera v zgodovini samostojne Slovenije."

Stoji za to afero lepa Nataša, znanka Marjana Šarca, ki so jo preko vez zaposlili na Sovi ali segajo lovke LMŠ še globlje, vse do vodilnih na Sovi?
Default avatar
Da, tudi mene zanima kdo in kako je prisluškoval in kako so na RTV SLO prišli do prisluhov. Zanimivo, da na MMC RTV SLO nič ne piše o tem, niti po tem ne, ko si jih obiskali kriminalisti NPU.
Default avatar
A zdaj ste pa domobranclji kar naenkrat proti prisluškovanju? Pa tako radi imate nadzor nad državljani. Po eni strani bi radi vojsko na ulicah s policijskimi pooblastili, vdiranje policije v stanovanja in kontrolo karantene, dodatne pendreke, ščite in drugo opremo … Tudi prisluškovanje pogovorom vas do zdaj ni motilo, ker naj bi bilo v korist preprečevanja ali odkrivanja kaznivih dejanj. Ko so prisluškovalne naprave zabeležile korupcijo vaših vladarjev, bi pa zdaj vi neke levakarske pravice do zasebnosti.
Default avatar
Afera prisluhi je napisal/a:
Zelo sem vesel, ko kar veliko število ljudi iz vaše sredine, tukaj prisotnih, pa tudi ostalih, najdemo na socialnih omrežjih. Na Facebooku, celo na Twitterju. Tisti, ki se niste še opogumili, to naredite. Na ta način se da prepričati ali pa vsaj pogovarjati z velikim številom ljudi. Z večjim krogom, kot če greste na srečanje društva upokojencev, ali pa v gostilno, ali pa na neko prireditev. Tudi to je potrebno, absolutno, nič tega ne nadomesti. Ampak preko teh socialnih omrežij, preko računalnika, se lahko v zelo kratkem času doseže še bistveno več ljudi, ki jih drugače nikoli ne bi srečali."

Janez Janša, 5. kongres Kluba seniorjev in seniork SDS, 23. novembra 2013
Default avatar
Kronist je napisal/a:
Do danes je znano samo to,da sta nekdanji direktor zakrajšek in gale podpisala par pogodb brez vednosti nadrejenih,po mnogo višjih cenah in za to obstajajo dokazi.Da bi si zavarovala hrbet sta snemala vso korespondenco z vsemi in s temi ,,dokazi,, prišla v javnost..na rtv slovenija in upala,da jih to reši pred odgovornostjo.če imaš dokaze,greš tiho na policijo in tožilstvo,predaš dokazni material in živiš in delaš normalno naprej.To so pravi žvižgači.In ker kradljivci nimajo pojma,kaj se dogaja,jih policija ulovi z obema rokama v marmeladi.A gredo žvižgaći mafije najprej na tv ,povedo svoje in šele kasneje na policijo?? ni logike dragi moji.....

P:S ko so zakrajška ujeli pri dejanju,so ga razrešili in dokaze predali na policijo,,,gale,kateri je sodeloval pri teh rabotah pa se je ustrašil in šel v javnost....
Default avatar
Tiste, ki imajo slabo vest spet daje paranoja. Poštenim se s takimi neumnostmi ni treba ubadati.
Default avatar
Mislim, da je odgovor, kaj je večja škoda ali prisluhi ali ropanje in vojno dobičkarstvo jasen.
Takšni prisluhi bi morali biti nagrajeni in ne to, kar se zgodi, da proces zaradi tega pade.
Kaj je sedaj pošteno?
Default avatar
Takšni prisluhi bi morali biti nagrajeni
Saj bodo nagrajeni, z arestom, vsak naj dobi tisto porcijo katera mu pripada.
Default avatar
Ritopikulet je napisal/a:
Mi lahko, oni ne :)
Default avatar
Tako je....pa o čem se sploh pogovarjamo.
Pa si zamislite,če ne bi tega nekdo obelodanil bi Karavana še naprej vse do pod Trdinov Vrh
Tam bi se pa ustavila,ker ni več kaj za mazniti.
Vem pa nekaj drugega.Večina vas nima-nas nima Pojma,kaj sploh dogaja tudi zato,ker smo preveč obremenjeni sami s sabo in sploh ne vidimo dalje od svojega nosu.
Misleč,da ne delamo dovolj za naše boljše blagostanje,po drugi strani pa smo že ukrivljeni od teže bremen skozi celo naše življenje.Majmuni nad nami pa še vedno veselo:Iz veje na vejo...
Default avatar
Ritopikulet je napisal/a:
Poglejmo no dejstva - še predno je nastala tale vlada sta mahnič in še neki pripadniki opcij v tej vladi - vdrli na npu in naredili zdraho,da se prisluškuje in sledi poslancem in kako je to nedopustno...
Danes sama sds pogojuje državljanom,da jih bodo spustili iz hišnih zaporov in zapor občin samo v primeru,da pristanejo na sledenje. policiji dajejo pooblastila prekomerna,da sledi državljanom in vpoglejuje in zbira njihove najbolj ranljive in občutljiver podatke...
še enkrat gremo na začetek: kaj točno je mahnič v času tistega vpada na npu očital policiji...
točno to, kar danes sami zahtevajo od nje,da počne državljanom...
dvoličnost brez primere - hinavščina - počnejo točno to, kar sami drugim očitajo...
delujejo tako - mi imamo svobodo in vse pravice, in nas ne smete zasledovati - mi pa lahko z vami počnemo vse, kar se nam spr.dne in nas je volja. nedopustno in takoj za leteti z oblasti.
Default avatar
Afera prisluhi je napisal/a:
'… stanje, ko moramo razumeti čas in situacijo v kateri se je znašel novi minister, saj mu je prejšnja vlada pustila prazna skladišča.'

Novi minister? LOL
A (mu) lahko kdo napiše ime prejšnjega ministra na istem ministrstvu?
Default avatar
Na koncu bo skasiral čuzo le tisti ki je dal v javnost, ker je nabavljal in podpisoval...., male ribe mreža zadrži, večje prebijejo.
Default avatar
Polna luna je napisal/a:
To sem pa tudi jaz takoj pomislila, ko sem tole točno prebrala. Koga imajo tile za norce resno... in kje je ta odvetniška pamet ob takih izjavah.
To je to, ko iščeš neke bedne izgovore za lastna kazniva dejanja in se sam utapljaš v lastnih lažeh, neumnostih.
Default avatar
Viharni.....
IN KDO JE KRIV ZA TO?!?
Mi mali Majmunčki ;)
Default avatar
Matjazko.....
mah kaka čuza,to bo že Orbanov učenec rešil,nič bati ;)
Default avatar
mario20 je napisal/a:
Prijavi se na policiji, če se čutiš krivega.
Default avatar
mario20 je napisal/a:
Vi ste ja, mi pa ne, ki ves čas opozarjamo čredo, da je vse enako lopovsko in se ne bi smelo dovolit, da se vedno isti vračajo, samo nas je premalo. Vi zarukana čredna ničvredna golazen, vi, ne mi, veš? Mi bomo tudi tebi in tebi enakim dali po piz-di, ko pride možnost za to.
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Hahaha ma kaj boš ti sirotek siroti.? S posteljo vred imaš 25 kil, kronični bolnik, ki mu sape ob najmanjšem naporu primanjkuje, jadnik ki v prostem času z zračno puško strelja mačke po vasi. Ti boš dal komu po picki hahaha
Vesel bodi, da se te država vsak mesec usmili in ti tisto revščino od sociale nakaže, da imaš vsaj za pir in spodnje gate.
Dej rahitik ne sanjaj, lih ti boš dal komu po picki hahaha