Starševski čvek

poveste po resnici, če vas dragi vpraša kakšen je v postelji?

Default avatar
Vedno se zlažem. Nikoli ni bil dober v postelji. Sem imela že veliko boljše. Misli, da njegovih tenkih 12 cm zadošča, da bi zadovoljil žensko.
Občasno si privoščim pravi užitek z 8 let mlajšim, za katerega on ne ve.
Je dober provajder in oče. Spolno se potešim drugje.
Vsi smo srečni!
Default avatar
na zeleni veji je napisal/a:
veš zakaj ni bil nikoli dober, ne zato, ker ne bi znal biti, ampak zato, ker mu lažeš. in dela tisto, kar ti tako hvališ. sama prosiš za to. Se da tudi iskreno povedati kaj ti ustreza in kaj ne, ne z nesramnim pametovanjem in kritiko človeka, ampak z vidika, kaj bi si ti želela. ti pa tega ne poveš iskreno partnerju - in zat njegova dejanja v postelji ni on kriv, ampak ti s tvojim laganjem. to tako je.
Varajo pa samo gnusne osebe - varanje je samo še potrditev tvoje neiskrenosti in nevrednosti. Sram te je lahko. In še hvališ se s tem.
Default avatar
Očitno je 12 cm za oploditev vseeno dovolj. ******.
Default avatar
Očitno je bilo 12 cm vseeno dovolj za oploditev. Zame si obična ku....
Default avatar
svinjsko grdo je napisal/a:
Če ženska vara, je gnusna oseba, če vara moški, je pa vse lepo in prav, ker kako si upa ženska pričakovat, da bo moški monogamen ane?
Sicer pa moški zelo težko sprejmejo dejstvo, da niso najboljši v postelji. Večina jih je prepričanih, da lahko trikrat porinejo in bo ženski kar prišlo. Ko ji seveda ne, so pa oni užaljeni, češ kako ji ni prišlo s takim bogom seksa.
Default avatar
svinjsko grdo je napisal/a:
Ne moraliziraj! Kar ne ve, ga ne boli.
Zanič fukač je, vse ostalo štima.
Default avatar
ja ja je napisal/a:
kje sem jaz napisala,da če moški vara,da je vse lepo in prav... povej mi kje... NIKJER! zato ne podtikaj tvojih besed meni. Jaz pričakujem od vsakega tisto kar tudi sama dam. najprej mora človek biti sam takšen kar pričakuje od drugega. velja za vse stvari tako - kar pričakuješ od drugega, tistega se moraš najprej sam tudi držati v odnosu. In zase vem,da pričakujem zvestobo od partnerja, ker sem tudi sama zvesta in pika - in nobenega varanja ne opravičujem ne pri tipu ne pri ženski! Pika!
dejstvo pa je da če nekomu lažeš kako je super - in on misli,da je super in da ti vse to ustreza si si za vse sama kriva in pika. saj ni človek jasnovidec da ti bo bral misli, in se ukvarjal s tem ali si iskrena ali ne...
Default avatar
na zeleni veji je napisal/a:
tole je najbolj gnusen odgovor, zlobnih in izkoriščevalnih in egoističnih ljudi brez vsake najmanjše vesti. Človek, ki ima vest in odgvornost se tako ne obnaša.
Default avatar
Prevari se reče prevara zato, ker eden izmed obeh drugemu nekaj taji. Prevarani morda ne bi nudil ostalih nefukalnih storitev če bi vedel kako je na stvari. Varajočim ponarodelo rečemo kur.e ali kurb.rji.
Default avatar
Itak mu rečem, da je najboljši! To rečem vsakemu.
Default avatar
Sex je dober ko je iz srca. Vse ostalo je zanic. In to še kako občutim. Imela pa sem dva ki sem ju ljubila in z njima zares uživala.