Starševski čvek

ALFA MOŠKI

Default avatar
Katere so značilnosti alfa moškega?
Katere so značilnosti omega moškega?
Kateri je boljši?
Vprašanje za moške, kam pašete ali kam bi se uvrstili? Še vprašanje za ženske, ste v vezi z alfo ali omego moškim? Ste dominantne ali podrejene?
Default avatar
alfa z omego je napisal/a:
Alfa moški ne obstaja. So samo zlaganci, ki manipulirajo, padeš na njihovo lažno fasado, potem pa kozlaš na njihov karakter.
Default avatar
Evo to je napisal/a:
To je samo dokaz za obstoj neumnih žensk.
Pametne nimajo s tem problemov.
Default avatar
Seveda obstajajo. So redki kot žabja volna, ampak so. Jaz sem v življenju srečala ene tri.
Pa cel regiment takih, ki si domišljajo, da se to da blefirat. Ne da se.
Pozabljate pa, da je med alfo in omego še precej črk.
Default avatar
Ti bom lepo razložil, ker se mi ne da bit nesramen:

Alfa naj bi bil tisti, ki je prva izbira oz. v ospredju pozornosti, ko bi ljudje izbirali člana ekipe ali partnerja. Gre za ljudi, ki jih ostali smatrajo za všečne in jim radi prisluhnejo, še raje pa se zadržujejo v njihovi bližini. Teoretiki tem ljudem radi rečejo da so vodje, kar je do neke mere res, dejansko pa se ne gre za to, da boš ti drugim šefoval. Gre se samo zato, da si sposoben med ljudmi hitro pridobiti zaupanje v tvojo presojo.

Kdor je alfa je dejansko prijetna oseba, ki ima sposobnost sprejemati dobre odločitve. In to ne pomeni da si overall nice. Žal moraš biti toliko samostojen, da znaš koga tudi zavrniti in reči NE.

Razni Mr. nice guyi so v bistvu gama retardi, ki znajo samo čustveno izsiljevati in podtikati zabrisane snubitvene ponudbe v obliki "pomoči". Tile mr. nice guyi so že naleteli na tako imenovano alfo, ki jih je že "od*ebala" ali pa so videli njim nepredstavljivo , da je bila ta alfa sposobna reči NE ženski in zato take moške enostavno okličejo za kretene.Beta naj bi bil povprečni povprečnež brez posebnih ambicij. So to kar kul ljudje, nimajo pa ambicij da bi postali kaj več. Radi se primerjajo z drugimi, iščejo podobnosti in se prilagajajo tako, da bodo čim manj odstopali od generalnega povprečja. Bistvo bete je, da gre za osebo, ki sledi normam in ne izstopa.
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Alfa samec je samec , ki se prednostno pari z več samicami.
Ti si srečala samo 3 takšne, slabo opazuješ, ampak se pa vsaj dobro znajdeš v sortiranju, številčenju in etiketiranju, zgleda. ;)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Vse to so le maske, ki so si jih moški že v preteklosti navlekli gor iz takih in drugačnih preživetvenih razlogov, mit pa je ostal še dandanes.
Dejansko pa je Moški tisti moški, ki bo s svojo izbranko popolnoma odprt in iskren, kar se tiče njega samega, da gol v dušo, srce stoji pred njo. Kdor se skriva pač ne sodi v nobeno kategorijo teh klišejskih mask ampak je zgolj strahopetec, ki skuša do ciljev priti z lažmi.

Jaz sem za sodelovanje. Imam vodilne lastnosti vendar me dominanca ne zanima, ravno tako podrejena ne bom nobenemu moškemu. Sodelovanje je ključno.
Default avatar
Zartrose je napisal/a:
Ti boš prizemljila vse visoko ležeče moške tu😋

Kar v red jih spravi, ti dam prav. 😃
Default avatar
Samo vskočim je napisal/a:
joj joj ne ležeče ampak
Leteče 🤣
Default avatar
Na kmetih je moral gospodar biti alfa moški. Se pravi, da je moral znati kuhati žganje. Gospodinja pa je morala biti alfa ženska. Se pravi, da je morala znati nahraniti živali.

Alfa je namreč kotel za kuhanje žganja, pa tudi kotel za kuhanje hrane za živali.

Tk je to buo, ja. Danes bi pa ali neke alfe vozili ali si sami domišljali, da so alfe. Pif!
Default avatar
Uffff, dajte no, res kdo verjame v te naivne interpretacije??

Če hočete res razumeti te delitve, pojdite prebrat nekaj teorije o razvoju vrst in delitvi vlog, itd. Dejanski vodje niti približno niso tisti, kot si alfe predstavlja povprečen človek. Banda DL je že nakazal pravo smer razmišljanja, a zadaj je še veliko. Pa niti ne držijo enaki vatli za vse skupine, je tudi precej kulturnih vplivov zraven.
Default avatar
Moj Alfa Stelvio brez moškega, ker slednji ne glede na oznake alfa, omega, blabla, ves čas samo nekaj težijo in nergajo.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Nope, ni to to.
Alfa moški ni tisti, ki je šef doma, ampak tisti, ki je šef MED DRUGIMI MOŠKIMI.
Alfa je tisti, ki vodi v večji skupini.
To, kar ti opisuješ je pač suverenost na svojem področju, za kar ne rabiš biti alfa.
Default avatar
Replika je napisal/a:
:-) Alfa moški in ženska sta zato, ker znata uporabljati alfo. To sem mislila. Kot recimo vodovodar ali vodovodarka (voda moški ali voda ženska). Malo za hec. :-)

Kar se pa kao alfa moških tiče, znamo pa ženske kar precej smeha nameniti takim žabam. :-)
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Aja, pol pri nas doma ni nihče alfa 😂😂😂
Veliko avtov sva že vozila, alfe pa res nikoli. Mogoče pa šteje tudi OLFA nož?
Default avatar
Replika je napisal/a:
Ti najbrž zase misliš, da si alfa babetina, ampak vsak, ki te je v grenko ugriznil, je zbežal od tebe. Ampak ti si še kar domišljaš, da si bila premočna za njih, ali kaj si že opuščene babe domišljate.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Če ni trikrat zapečen, če ne reže klitorisov in ne kamenja žensk, enostavno ni pravi moški.
Default avatar
alfa = orangutan
Ženske + alfa = kurnik
omega = MGTOW
Default avatar
Replika je napisal/a:
Smo pri nas v službi imeli ene štiri fante, ki so se bockali med sabo (v smislu tekmovanja, kdo je boljši). Testosteron je kar šprical. Si moral zelo paziti, da se nisi znašel na liniji njihovega interesa... :-)
Zdaj so se že malce razporedili "v prostoru" in se umirili.
Default avatar
Tara_S je napisal/a:
Ti moraš imeti pa zelo naporno službo, da ob vseh delovnih obremenitvah veš za vse sodelavce, kdo komu kaj in kako testosteron šiba. Kdaj boste v javni upravi spet štrajkali za višje plače?