Starševski čvek

Ameriška kultura je najboljša stvar, ki se je zgodila človeštvu

Default avatar

to je najboljša stvar človeštvu

Poglejte koliko čustev, razvrata in napihnjenosti v vsaki malenkosti je v ameriški kulturi. Oni živijo filmsko življenje. Ne pa neki Kitajci in podobni vzhodnjaki, katere opevate, ki imajo gnilo kulturo brez duše.

To je ta ameriška kultura, ki jo vsi prezirajo a hkrati vsi kopirajo/potiho obožujejo. Amerika je inovirala 4/5 dobre kulture.

Zdej pa kar začnite pljuvat, ampak vedite, da uporabljate računalnik, socialna omrežja in ostalo, kar je plod te iste kulture.
Default avatar

Ameriški kulturniki tudi iščejo drugo

to je najboljša stvar človeštvu je napisal/a:

Hahahaha, to imaš prav. Vsi se mi slinimo po instant "kulturi", samo da so joške, riti, aroganca in poln gobec alkohola in mamil. So mi pa smešni Američani, ki sicer poveličujejo ameriški način življenja, potem pa prek agencij iščejo za žene Rusinje, Ukrajinke, Romunke, Tajke, Salvadorke … Ker niso pokvarjene z zahodno kulturo??? Ker nočejo ameriških baba. Oziroma jih ne morejo dobit. Tiste, iz tretjega sveta, ki za njih menda niso "pokvarjene" po ameriško, se pa itak javljajo na take oglase, ker bi rade čim prej se nažrle ameriške kulture, ki jo dec plača.
Default avatar

vatikanske ječe

Nimaš pojma, v Evropi je dosti več razvrata. Amerika je v bistvu čistunska, tam so visoke kazni za topless na plaži.
Default avatar

saj to je amerika

Ameriški kulturniki tudi iščejo drugo je napisal/a:
Amerika je zmes najbolj arogantnih ljudi iz vseh vetrov. To je njihova kultura. In se strinjam z avtorjem. Oni so pač spravili v realo to kar vsi ostali narodi hočejo a jim ne uspe oz samo sanjajo o tem. Vse naj naj, največje, najbolj dolgo, najbolj široko, najbolj bogat, najbolj najbolj, pri njih je vse na tak način. Pa vse je insta. Poglej kako smo se v Sloveniji zgražali nad mcdonaldsom a sedaj je cela slovenija polna fast fooda in ljudje se bašejo kot zmešani z junkom
Default avatar

v evropi udarijo frustracije ven

vatikanske ječe je napisal/a:
Evropa je dosti bolj zaprta, potem se pa enemu bolniku samo odpelje, v ameriki nosi vsak drugi orožje in potem ko naredi school shooting je to zgodba za nov hollywoodski film
Default avatar

Onečaščena Amerika

vatikanske ječe je napisal/a:
Imaš prav. Ameriko so okužile gole joške iz azijskih in evropskih porničev. Američani za joške prej sploh niso vedeli. Tudi golih spolovil še prej niso videli, sploh ne v akciji, to je tudi od zunaj prišlo, zdaj se pa zaradi okuženosti otroci rojevajo v porodnišnicah, namesto po puritanski tradiciji skozi dimnike po štorkljah.
Default avatar

Nismo mi Amerika

v evropi udarijo frustracije ven je napisal/a:
Itak. V Ameriki se vsi pobijajo z legalnim, registriranim orožjem, pa potem policija zločince takoj najde in jih stlači v areste. Zato se zločin v Ameriki ne izplača, ampak Američani tega še ne vejo, jim še niso tega povedali, pa kar vztrajajo v zločinu.

V Evropi pa težko prideš do legalnega orožja. Z legalnim se kriminalci ne pobijajo, ker niso blesavi. Z ilegalnim je pa druga zgodba. Ampak ker je prepoved, v Evropi ilegalnega orožja (sploh v bivši jugi, kjer so bila vsa vojaška skladišča izropana) takorekoč ni. Zato tudi nimamo strelskih smrtnih žrtev, niti islamskega streljaškega terorizma. V Evropi se mafija obračunava z noži, sekirami in kamni.
Default avatar

Osel prve vrste

v evropi udarijo frustracije ven je napisal/a:
Še en naivnež. Pojdi v Banja Luko z denarjem, pa lahko kupiš, kar hočeš na pijaci. Pa kaj ti misliš, da kriminalci streljajo z registriranim orožjem po Ameriki ali kjerkoli? Boš ti šel ropat trgovino z orožjem, ki je nate pisano? Bumbar!
Default avatar

amerika je zakon

to je najboljša stvar človeštvu je napisal/a:
Meni je amerika zakon, bil večkrat tam, vedno blo super, tudi tu v Sloveniji imam rad ameriške izume, 1x na mesec obvezno McDonalds ali kaj podobnega, velika kokakola, obožujem ameriško pretiravanje, filme, njihovo musko. Nemarajo jih tisti, ki jim zavidajo.
Default avatar

P_p

Narod z krvavimi rokami
Najprej so pobili domorodce pol so se mal med sabo in seda so ves čas z nekom v vojni...
Kradejo surovine po vsem svetu da jih peščica lepo živi
Paraziti
Default avatar

DXQ

V bistvu si kar dobro ilustriral dvolicnost ljudi.

Pustimo ob strani politicno indoktrinirane imbecile, ki ne zmorejo dojeti, da legalno orozje v vsaki hisi, kot je to primer v Svici, se ne pomeni streljanja vse povprek.

Povprecen mladi clovek, kjerkoli ze zivi, bi z najvecjim veseljem pocel to kar vidi na teh poznetkih. Razlog, da ne, je predvsem v tem, da mu zadeve niso dostopne. ;)
Default avatar

DXQ

P_p je napisal/a:
Koga so pa tvoji predniki pobili, s kom vse so se vojskovali, koga vse so pokradli, da se lahko tukaj oglasas?
Default avatar

DXQ

Preden zacnete zlivati zolc po “Ameriki”, se vprasajte, ce bi raje ziveli na Kitajski, v Rusiji ali v “Ameriki”. Pa razmislite od kod je prisla vecina tehnologije, ki se vam danes zdi tako samoumevna, masovna proizvodnja. Nic od tega niso Kitajci sami pogruntali.
Default avatar

jaz bi v Rusiji

DXQ je napisal/a:
Default avatar

DXQ

Vidimo kak naval je za zivljenje v Rusiji. Vsak mladi sanja, da bi se tja odpravil s trebuhom za kruhom.
Default avatar

bi ti ja

jaz bi v Rusiji je napisal/a:
Bi ti klinac živel v Rusiji. Eno je rečt, drugo pa zares tam živet. V Rusiji je takšna revščina povsod razen v Moskvi in Sankt Petersburgu, da živijo 100 let za žlico. Beda od države, alkoholizem in revščina.
Default avatar

zgodovina ena

Pa se kdo vpraša, od kje izvirajo Američani? Iz Amerike????
Kdo so prvotni prebivalci?
Default avatar

bi ti ja

DXQ je napisal/a:
Itak, ljudje imamo radi razvrat, večina pa tega nikoli ne izvede, ker nima za burek in samo sanja to kar počnejo tam, potem pa zafrustrirano pljuva po Ameriki, kako je to najslabša država. Zanimivo, da ima Amerika toliko sovražnikov, ali so to samo nevoščljivci??
Default avatar

DXQ

Tudi kar se zakreditiranosti tice, so se pred desetletji vsi norca delali iz Amerike. Potem pa cim so se drugod pojavili dostopni krediti, se je narodu cez noc odpeljalo. Podobno se je zgodilo s hitro prehrano. Pa tudi kar se orozja tice bi se, ce le bi obstajala ta moznost. V glavnem, ljudje ste po vecina navadni hipokriti.
Default avatar

bi ti ja

zgodovina ena je napisal/a:
Pa se kdo vpraša iz kje izviraš ti? Evropejec sigurno nisi.