Starševski čvek

Mercator-spletna trgovina-HELP

Default avatar
Ali spletna trgovina deluje? Jaz nikoli ne pridem do prostega termina. Kje si lahko ogledam še pred nakupom proste termine, da ne klikam zastonj na 100 artiklov?
Kaj pomeni DODATNA spletna trgovina, ki naj bi jo odprli?
Pliz, help!!
Default avatar
Ta mercator je en šit, najdi druge vire, npr manjše spletne trgovinice. Dodatna trgovina je samo za najnujnejše, ni na voljo svežih in zmrznjenih izdelkov, kdo to sploh rabi ne vem. Plus ne moreš izbrati a hočeš v normalno ali v to dodatno trgovino, plus ne moreš videt če je prost termin preden se greš vso kolobocijo, plus ti ne shrani izdelkov v košarici in jih moraš vsakič jovo na novo nabirat... Skratka šit in brezveze.

SPAR pa tudi ni nič boljši.

Poišči temo Kupujmo lokalno, tam najdeš linke na nekaj drugih možnosti.
Default avatar
Pa kaj vas zdaj tako moti ta Mercatorjeva nemogoča spletna trgovina. Saj vedno trobite kako v Mercator ne hodite, ker je drago.
Default avatar
ne štekam res je napisal/a:
Ne vem kako ti uspe na enem forumu ocenit kdo kaj trobi. Jaz v svoj lokalni mercator bolj malo hodim ker tam praktično ni nič za dobit, ampak hej glavno da imajo cvetje :-$

Sicer jim pa sadje in zelenjava gnije, meso tisto ki slučajno tja zaide. Čipsov pa cela ena polica, druga sladkarij, tretja sintetičnih napitkov, nič od tega ne konzumiram.No zdaj sem prisiljeno tja hodit ker se ne smemo nikamor premaknit >:-( In se čudim, česa folk nabere za poln voziček, ko je pa komaj kaj prave hranljive hrane.

Spletna je pa pač ena od edinih dveh, kjer kupiš vse na enem mestu in ki ''nudi'' dostavo.

Ti še kaj ni jasno?