Forum.Over.Net

Politični čvek

hrvaska policija sabotira slovenijo

Default avatar

Julij Cezar

Po zanesljivih virih ima hrvasla policija ukaz da ne ovira ilegalnih migrantov pri prehodu meje v slovenijo da ne obremenjujejo se s tem hrvaske in njihivega zdravstva ter policije.Vecina migrantov je okuzena s korona virusom ,kot trdijo viri in bi s tem se dodatno obremenjevali ze tako sesuto zdravstvo.zato zelojo zo breme prenesti v slovenijo pri tem pa jim gre na roko protivladno vzdusje levih strank..lms sd in levice ki nasprotujejo da bi vojska na meji pridobila policijska pooblastila.tako ravnanje strank dobiva kriminalno ozadje ki ga bomo obcutili vsi drzavljani ker se bo policija ukvarjala z kriminalci ki prestopajo mejo ter tudi predstavljajo zdravstveno groznjo za policiste ter drzavljane.da je hrvaska vlada delovala proti slovenskim interesom ze keta 2015 vemo vsi..da ji pri tem pritlehnem ravnsnju pomagajo domaci ljudje pa je nekaj novega...tako da razmislite malo o kriminalnem ravnanju poslancev sd lms in levice...pa zdravi ostanite
Default avatar

ko bo sranje

Ko bo sranje bodo pa taisti levaki vpili kako vlada ni zaščitila Slovenije, postavimo jasno ločnico kdor je proti vojski na meji, je izdajalec lastnega naroda !
Default avatar

mejo zavarovat z vojsko

ko bo sranje je napisal/a:
Spet po par letih hočejo levičarji Bratušek, Mesečnik, Cmerar in ostali zajebati slovenski narod!
Default avatar

Naj mi njihovi volilci odgovorijo

mejo zavarovat z vojsko je napisal/a:
Vsi, ki podpirate dotične stranke, ki so proti aktivaciji tega člena, mi sedaj nekaj razložite. Kam boste nastanili te ilegalce? Boste zaradi ilegalcev bolne prikrajšali nastanitve, bo zaradi ilegalcev zmanjkalo postelj in stanovanj za tiste, ki bodo morali iti v karanteno? Vse ljudi, ki pomagajo ilegalcem, bi krvavo potrebovali v domovih za starejše, lahko bi bili tudi drugod prostovoljci in recimo upokojencem raznašali hrano, boste sprejeli, da bo zaradi ilegalcev več smrti, ker enostavno ne bo dovolj ljudi, ki bi lahko pomagali? Številni, ki so delali 40 let, bodo pahnjeni na prag revščine ali pod njo, boste raje dali topel obrok ilegalcem ali njim, ki so vplačevali 40 let v državno blagajno, so švicali in garali za Slovenijo? Jezite se nad pomočjo upokojencem, ki znaša nekaj 100€, podpirate pa to, da država zapravi na tisoče € za vse potrebne postopke, tople obroke in nastanitev ilegalcev, ki so prišli ilegalno v državo? Moram sploh nadaljevati?