Starševski čvek

Mož spremlja hčerine prijateljice na Instagramu

Default avatar
Hči je 24 let stara in ima prijateljice njenih let. Včeraj mi je pokazala, da mož spremlja tudi njene prijateljice (ima svoj profil na instagramu). Všečka tudi takšne slike, kjer kažejo rit, prsi, noge,...

Prej sploh nisem vedela dobro kaj ta Instagram je, no sedaj mi je jasno. Kaj naj naredim, a naj mu težim, ga izprašam kaj se gre, pustim. Kaj menite?
Priponke

070418-nudes-send-out-samsung.jpg
(41.05 KiB)

Default avatar
Končno imaš dokaz, da je tudi tvoj mož normalen.
Default avatar
kaj naj naredim je napisal/a:
Tudi drkal si ga je na hčerine prijateljice, verjemi. Jaz bi se raje vprašal, zakaj ima tvoja hči prijateljice, ki so kur be :---D
Default avatar
kaj naj naredim je napisal/a:
Si ga pa oreng drrka na tiste fotke.. pffuujj peddofill..
Default avatar
Jaz bi ga na tvojem mestu kar pustila... kaj si dovoli, gledat slike deklet po internetu :O
Default avatar
kaj naj naredim je napisal/a:
Kako kaj? Saj ima tudi moške prijatelje? Sledi jim še ti, všečkaj njihovo prožno telo, mišice in mladostno vitalnost.

Tukaj imaš enega za pokušinjo.

Slika
Default avatar
Nic ni narobe da ga pac privlacijo mlade zenske- saj 24- letnice so odrasla bitja. Nic ni narobe da gleda taksne fotke. Je pa zelo narobe, da gleda ravno od hcerke prijatelice. Ene meje so. Za moje pojme smesi sebe, hcerko in tebe...saj vsem kaze, da je stari sluzavec, ki mu je vseeno ce vas ne spostuje. So nenapisana pravila kot je recimo, a se take stvari ne pocnejo javno na instagramu in to svoji hcerki..mogoce si ga drka tudi nanjo?
Default avatar
pokaži mi tipa, ki ne gleda nagih bab na internetu, pa ti pokažem gej strani, ki ga zanimajo
resno no, na internetne počepe boš ljubosumna?

mene bi bolj sekiralo, zakaj se hči druži s puncami, katerim se zdi normalno, da svoje nage slike tam gor objavljajo. stranke iščejo? veš ti, kaj tvoja hči objavlja na pravem instagramu, ne na tistem, ki ga ti vidiš?
Default avatar
OK, to je NAGRAVŽNO, pa se mam sicer za ful tolerantno do takih stvari ampak čim pride do takih družinskih stvari ki samo malo smrdijo na TOTALNO NEPRIMERNO (da ne napišem že malone incestno) pa zgubim potrpljenje in bi najraje odkorala direkt do policije... Ja, je normalno da tudi starejši gledajo mlade punce, ampak da pa followa prijateljice svoje hčerke in jim klika lajke pri napol golih slikah - sori, pri tem ne izpade noben frajerski oči ampak zgolj psihopat. Da bi moj foter to delal, si sploh ne znam predstavljat kaj bi mu rekla. Jaz kot hčera, ti kot žena pa mu povej da to niti najmanj ni primerno, takih fotk ma na netu dovolj in naj gleda druge, ne pa ravno od hčere no. Ne moreš...
Default avatar
Ja, je normalno da tudi starejši gledajo mlade punce, ampak da pa followa prijateljice svoje hčerke in jim klika lajke pri napol golih slikah - sori, pri tem ne izpade noben frajerski oči ampak zgolj psihopat

Japajade. On je psihopat, ker všečka fotke teh kokoši, one, ki objavljajo napol gole slike, so pa čist "kul".
Default avatar
mijekarslabo je napisal/a:
Čakaj malo, stari je psihopat ker gleda POLNOLETNE punce v vsej njihovi spolni moči. Je čisto normalen moški s svojimi nagoni.

Jaz bi se raje vprašal po zdravju teh hčerkinih prijateljic, da morajo kazat nage riti celemu svetu, kaj to so mlade punce vse postale dekleta na klic al kaj. Včasih so bile takšne slike v Salomonovemu pod rubriko Kurbe, danes pa to počne vsaka druga punca.
Default avatar
mijekarslabo je napisal/a:
Nagravžna si edino ti in te hčerine prijateljice.
Default avatar
Mene kot hči bi pomoje kap da vidim svojega očeta, da daje všečke mojim na pol nagim prijateljicam. Oz. komurkoli že pač :). Sicer je res da moje prijateljice ne objavljajo na pol nagih slik ampak vseeno. Mislim rahlo bi mi bilo nerodno no da ga meče puberteta in se smeši. In bi mu to tudi povedala. Naj to dela tako da jaz ne vidim madona. Zakaj mora všečkat no. Izpade kot star sluzavec. In rahlo nespoštljivo je do žene javno se slinit. Za moje pojme. Si zihr da on sploh razume da vsi vidijo ko jih všečka? Mislim kaj je pa tvoja hči rekla na to? Mu je kaj omenila?
Default avatar
Če je to res, bi se jaz rajši vprašala, zakaj ima hči prijateljice, ki objavljajo take slike. Seveda, če so slike res sporne in ne gre za čisto običajne slike, pa tebe pač daje fovšija, ker mlade ženske izgledajo boljše kot ti.
Default avatar
Mene isto zanima 😂😉 in ne, to ni normalno, da spremlja od hčerke kolegice. Naj raje kake druge všečkari
Default avatar
Le previdno. Jaz sem se pred parimi leti (pri 22 letih) zapletla v 1letno avanturo s sošolkinim (ločenim) očetom. Na srečo sošolka tega nikoli ni izvedela.
Default avatar


Instagram ni drugega, kot borza riti in jošk, torej te vrstnice jih dajo na ogled in potem premožni arabci in ostali "sponzorirajo" takšne starlete, da vtaknejo tistega njihovega arabskega črva v češpljo.
Default avatar
Hja je napisal/a:
No ja no - pedofil ravno ne more bit, če so pa polnoletne te punčare verjetno že kar vse -24letnice so nekatere že kar izbrušene in obrušeneženske. Vseeno pa hara gor zagotovo z namenom zadovoljevanja svojih perverznih želja in potreb.
Default avatar
Moj mož ima dva samska kolega, stara med 45 in 50, ki pecata same mlade ... oziroma onadva mislita, da pecata. Njega je kar sram zraven, ker vidi, kako ta dekleta reagirajo. Pa natakarice še nesramne ne smejo bit. Ali mlade ali pa plastične, bolj kot je srakasta in obdelana, bolj se slinita. Tipi so res že čist zmešani od vseh teh iluzij.

Da bi se moj mož takole slinil po fotkah hčerinih prijateljic, mu ga lastnoročno zmeljem. Kot da ni poln net anonimnega mesa, a si je treba ravno v domači vasi delat to sramoto. Pa puncam je to tudi neprijetno. Gole fotke pa kar malo dvomim, da imajo z imenom in priimkom.

Plus, tiste fotke so tudi ustrezno obdelane, če slučajno misli, da so natur take. Skratka, sramota vseh sramot. Vseeno, če bi Jessico Rabbit gledal.
Default avatar
zemljo otvori se je napisal/a:
vsi se motite. To niso sošolke vaših hčera, to so popolne monklje, ki zgledajo kot mlajše sestre svojih hčera.
vaši možje in očetje si ga v resnici drgnejo na popolno 50 -60 letno monkljo.