Starševski čvek

Moravske toplice

Default avatar
Z možem sva dobila za darilo pardnevno bivanje v bungalovih v Moravskih toplicah. Ker jih ne poznava, naju zanima kakšni so bungalovi, kaj je v opremi in na splošno kako je kaj v teh toplicah? Gledala sem na netu, pa ne vem ali to spada pod panonsko vas ali vas lipa? Veva samo to, da mava bungalov s polpenzionom.
Hvala
Default avatar
zmrzlinka je napisal/a:

Lipa je v Lendavi.

Moravske so v sklopu Term 3000 v Moravskih toplicah. Tam so bungalovi, pa tudi hoteli Vivat, Ajda, Termal in Livada Prestige. Mi v bungalovih še nikoli nismo bili, ker gremo raje v katerega izmed hotelov, sem pa slišala, da so bungalovi čisto fajn in lepo opremljeni.
Lahko pokličeš katerega od hotelov na recepcijo (npr. Livado ali Ajdo oz. Termal), pa ti bodo vse o bungalovih povedali. Skuhaš si lahko sama ali pa se zmeniš za PP v katerem od hotelov.
Default avatar
zmrzlinka je napisal/a:
Kaj te zanima oprema saj imaš polpenzion. Za tisto kosilo boš pa ja šla na kakšno prekmursko dobroto. Imajo tako dobro hrano.

Tam pri toboganih in mulariji je bila meni voda premrzla. Drugače pa super.
Ker sem razvajena in zmrzljivka mi ni bilo fajn, da nisi mogel v kopalnem plašču v bazen. Moral si se komplet obleč. Mi gre blazno na nekaj preoblačenje po kabinah in obuvanje nogavic na vlažno kožo.
Default avatar
Mi nismo bili v bugalovih, pač pa v prekmurskih s slamo kritih hiškah nasproti Ajde. Oprema je minimalistična. V hiški ni bilo kuhinjskega bloka, le sobe, kopalnica, WC. Imeli smo polpenzion v Ajdi. Hiške nas niso motile, saj so dejansko le za prespati pa za pred spanjem malo TV pogledati. Drugače je tako ali tako celodnevno kopanje s presledki, pa sprehodi, izleti. Še posebej navdušujoči so bazeni s temno vodo z vonjem po nafti. Moravske z Bogojino, Bukovniškim jezerom, jutranjimi meglicami nad ravnino...so zakon.
Default avatar
Če imata polpenzion, kaj se sekirata? Jedla bosta v hotelu, prekmurska hrana je za prste oblizat :-)

Polno sprehajalnih poti je tam okrog, najbrž se da najeti kolesa, če vaju to zanima. Če bosta vmes lačna, je blizu trgovina, pa tudi polno domačih in dobrih gostiln. Prekmurje je super!
Default avatar
Super. Hvala za odgovore.
Vem da mava hrano v hotelu (ne vem katerem ::). Bolj me je zanimalo če je kakšen mini hladilnik oz kuhinjska niša, brisače za na bazen, fen? Računava pa itak čimveč časa preživet v bazenih oz na terenu.
Default avatar
Midva źe nekaj let hodiva v bungalove v Moravske toplice.
Ni najnovejsa oprema!, ampak midva nisva zahtevna.
Kopalnica je , predsoba in spalnica.Pa majhna terasa oz. balkonček.
Brisače in posteljnina so notri. Kopalnih plaščev pa ni. Zz fen pa tudi ne vem. Itak so pa feni v garderobah pred bazeni.
Hrana je pa res zelo dobra tam....midva vedno pridobiva kakśen kilogram tam.ha
Default avatar
tetamici je napisal/a:
Midva vedno vzameva grelnik vode s sabo, da si kakšen kufe ali čaj skuhava.
Hladilnika in kuhalne plošče pa tam res ni.
Kopalnica in spalnica.....to je nujno potrebno.
Default avatar
Hvala !! :)