Forum.Over.Net

Starševski čvek

Muslimanka rešila življenje slovenskemu fantu

Default avatar

rešila je

"Turška junakinja z reševanja otroka s sedežnice na Krvavcu. Ujeli smo jo zadnji trenutek pred letom domov, ji segli v roke in se ji zahvalili za požrtvovalnost. Predlog za medaljo gre seveda tudi zanjo. Poklon," so na Facebooku zapisali policisti.

https://siol.net/novice/slovenija/polic ... vcu-518683

So vsepovsod tudi dobri ljudje
Default avatar

kakšno vezo ima

rešila je je napisal/a:
vera z dobrimi ljudmi?
Default avatar

tuja turistka

Vse lepo in prav; samo tale tvoja "muslimanka" v naslovu ni ravno, no... Če ima turško državljansto, ni nujno tudi muslimanka. Kaj pa če je otrodoksna židinja ? :)

On a se ni opredeljevala kot turistka v Sloveniji javno glede vere zato, je tudi tebi ni treba, po svojih ocenah.
Default avatar

rešila je

Poglej, drži, glede na versko sestavo Turkov je verjetno ene 10 ali 20 % možnosti, da ni muslimanka. Bomo privzeli, da gre za muslimanko, ker privzamemo tudi v drugih primerih, ko gre za ljudi iz tistih krajev.
Default avatar

tudi mi jih

sicer je tole trapastonapisano.saj ni važna religija.saj tudi mi ne izpostavljamo muslimanske vere migrantov katere bogato hranimo,slovenski otroci pa v šolo lačni.kot pise v Slovenskih novicah,šola diši po kosilu,mnogi OTROCIsi ga zaradi revščine ne morejo privoščitiza migrante denarja nikoli ne zmanjka
Default avatar

Paa kaj še

rešila je je napisal/a:
Muslimanke ne hodijo na smučarijo v tujino. Zato Ne kiti se s tujim perjem.
Default avatar

Ženske so bližje resnici

Ne zato katere vere je ampak zato ker je ženska.
Default avatar

Almtiza

Paa kaj še je napisal/a:
Seveda da hodijo. Zakaj naj ne bi muslimanke smučale v tujini?

Sicer pa - kakšno vezo imata nacionalnost in vera s tem, da je ženska pomagala rešiti fanta? Vsi smo ljudje in vsak človek bi (upam vsaj) reagiral enako, kot je ta Turkinja. Vsaj moral bi, ne glede na njegovo barvo kože, vero in / ali nacionalnost.
Default avatar

Banda di Lupi

Izpostavljanje veroizpovedi je popolnoma nepotrebno... Če si človk, si človk. Vera tega ne pogojuje ker za razliko od fanatikov (redki a glasni) dnevno srečujemo sekularne vernike.

My 5c
No. 1 Douché
Default avatar

ne pa ni

Banda di Lupi je napisal/a:
Ma te muslije nam vsiljujejo že koliko let? Ko se pojavi prilika, valjda bodo razglašali kako so krasni.
Default avatar

se ve kdaj se dela akcija

ne pa ni je napisal/a:
Sej veš, da se mora samo in le za zanič in pokvarjeno robo delati akcija in propaganda 24 ur na dan. Sej to se ve.... Če pa ni zanič, pa ne rabiš ne propagande, ne akcije, bo pa folk sam to hotel. LJUDJE NISO NEUMNI IN ZABITI.
Default avatar

se ve kdaj se dela akcija

se ve kdaj se dela akcija je napisal/a:
Ljudje niso neumni in zabiti. Zakaj pa vsi drvijo na sever, če je tako zanič, pa nemci nacisti, pa rasisti, pa ne vem kaj še vse... nas filajo s tem, vsak dan. Pa vsi tja zbežijo, takoj ko imajo prvo priložnost???

Jug pa kontra. Kako je kul, pa ne vem kolk so dobri. Pa vsi BEŽIJO z juga, poglej te migrante, še Slvoenci bežijo iz Slovenije odkar so na jugu, še nikoli prej toliko?

KO NAS IMAJO ZA DEBIILE IN KRETENEEE PRVE KLASE. Jug je ZANIČ pa pika. Dejstva govorijo sama zase. Manj kot je južnjakov BOLJŠE JE ŽIVLJENJE IN VIŠJI JE STANDARD IN VEČJE JE ZADOVOLJSTVO. To je dejstvo in to je to.

To pa zato, ker muslimanska vera spodbuja nasilje, dovoljuje nasilje in dokler bo tako, bodo to nasilni psihopati in nič drugega in bo vse bežalo, ko bo lahko bežalo. Muslimani so sami sebi največji problem.
Default avatar

Almitza

Nikjer ni pisalo katere vere je ženska, ki je pomagala rešiti dečka, in tudi promovirala se ni sama. Bi zganjali tak cirkus tudi, če bi ga rešila Micka iz Spodnjega Dupleka ali pa Mitzi iz Avstrije?
Zakaj sploh zganjate histerijo in omenjate islam? Zakaj v pogumnem dejanju punce iščete nekaj po vaše slabega in delate kreg?
Default avatar

rešila je

Zakaj vas pa tako moti, da je najverjetneje muslimanka? Kaj je pa to takega?
Default avatar

haložanka

rešila je je napisal/a:
Ker je potem sklepati, da je bilo ostalih 9 kristjanov 🤣🤣🤣
Default avatar

rešila je

Ja nič hudega, samo s strani muslimanke gre za medreligiozno in medkulturno pomoč.
Default avatar

Almitza

rešila je je napisal/a:
Ker nekaterim ne gre v betico, da so muslimani lahko tudi na videz čisto običajni ljudje, ki rešujejo življenja, brez da bi se hvalili s tem.
Default avatar

rešila je

vinko_č je napisal/a:
Saj imamo že odprte, nimamo?
Default avatar

antilopa

To začudenje, da mu je življenje rešila muslimanka, več pove o tebi kot o njej. Dobrota človeka ni odvisna od njegove nacionalnosti ali veroizpovedi.