Forum.Over.Net

Starševski čvek

Javnomnenjska anketa: LMŠ v prostem padu! Skok podpore SDS in vsem strankam, ki sodelujejo v pogovorih nove razvojne koa

Default avatar

zujf

prizemljeno je napisal/a:
Zujf še danes ni povsem ukinjen pa so bile po letu 12 tri vlade, leve da ne bo pomote, torej se z zujf-om tudi levaki strinjajo, edino vas farbajo , vi pa verjamete.
Default avatar

Polna luna

Anketa o volitvah je napisal/a:
Torej, to, da nekdo izgubi 20 % podpore, ni omembe vredno, to, da drugi izgubi 2 %, pa pomeni prosti pad v propad stranke?
https://dvk-rs.si/arhivi/dz2018/#/rezultati
Default avatar

Najboljj

Seveda bomo volili sarca.
In ja, jansulja se boji volitev, ker ce bi bile volitve zdaj, bi zmagal v pol okrajih vecnonedolzni, v pol pa sarec. Sarcu rating rase, ker je edini na politicnem parketu z jasno glavo, in ker je z odstopom samo poakazal, kdo je nekaj vreden. Zame so to tocno tisti, ki so bili proti zdr dodatnemu zavarovanju, to so lecica, sd, lmš, ostali so samo nabadni koritniki.
Default avatar

Epic Fail

Anketa o volitvah je napisal/a:
Ma pusti ti te "odlične" vmesne čase. Šteje samo čas na cilju... to bi vsak Slovenec, kot del smučarskega naroda pa ja že moral vedeti. :-)))
Default avatar

kraljmatjaz

V Sloveniji je edina možna zamenjava starih obrazov politikov ta, da si naredijo plastične operacije ksihtov. Na žalost.
Default avatar

zakaj pa

Se jih ne boji je napisal/a:
Na jeziku je lahko močan bit, težje pa je ravnat v skladu s tem. Če SDS ne bi bilo strah volitev, bi bile že razpisane.
Default avatar

ja pa kaj še

Se jih ne boji je napisal/a:
Če bi bil tako prepričan v zmago bi bile volitve drugi dan po Šarčevem odstopu.
Default avatar

torej očitno

ja pa kaj še je napisal/a:

Dvomi v slovensko pamet!
Default avatar

Slovenije NE BO vodil Orban

Če se gamad dogovori (beri: podgance, ki se bojijo za svoje riti, nasedejo Janši in naredijo koalicijo), jih nesemo ven. Ne bomo dopustili, da nam vlada podaljšana roka Orbana.
Nagnat vse!