Forum.Over.Net

Starševski čvek

tale "booking" je nekaj...

Default avatar

Vecinoma booking

regpq je napisal/a:
Vecinoma uporabljam booking. S super genius obicajno dosegam nizje cene kot se kapaciteta trzi na prostem trgu. Preko bookinga splaniram casovnico potovanj mnogo enostavneje kot da bi vsak dan iskala novo namestitev za naslednjo noč. Potujem zelo dinamično, redko kje spim več kot enkrat, max 3x in mi je najenostavneje poskrbeti za spanje že od doma in ne trkat na vrata hotela. Izjemoma vzamem kaj preko katerega se drugega portala, če booking res pretirava s ceno, saj sicer z vsemi točkami in popusti in znizanimi cenami dobim sobo pod ceno, ki jo sicer tržijo direkt. Nikoli ne grem pod oceno 8,7, nikoli, ce ni vsaj sto ocenjevalcev iz razlicnih držav in nikoli na placilo vnaprej. Do sedaj sem preko bookinga uveljavljala reklamacijo samo enkrat (nastanitev je oglasevala sliko z bazenom, ki je bil v sosednji vasi, pa to ni pisalo v pogojih) in dobila povrnitev stroška, kljub temu, da sem spanje izkoristila. Običajno v nastanitev prispem zelo pozno in mi ni iskati nove namestitve. Iskalni pogoj imam zmeraj nastavljen na en dan in ti že v osnovi ne ponuja nastanitev, kjer je vecdnevni najem pogoj. Cenovni rang porovanja mi je nižji kot bi bil najem avtodoma. Potujem sama ali v paru.
Za orientacijo potovalcem. Če greš pa nekam na cel dopust, pa verjetno preveriš še druge opcije.
Carlos, zate pa eno vprasanje. A nisi ti poročen nekje na primorsko goriskem koncu? Zdaj že javno operiras z mladenkami po penzionih ali se samo skrivaš po Nemčiji, da te babi ne zabriše iz bajte? Če se že hvališ. Saj verjetno je to point tega posta, al ne?
Default avatar

carlos-m

Dejmo rečt bobu -bob!

Jaz resnično dosti službeno potujem...recimo sem odsoten od doma 1/2 meseca...recimo da mam v povprečju 10-15 nočitev mesečno.

"politika" firme je da sam urejam vse potrebno kar se tiče dela znotraj normalnega stroškovnega okvirja. In booking mi povzroča večinoma slabo voljo. Zakaj?? Zjutraj ponavadi ne vem kje bom prespal. In nekaj rezervirat v naprej...no go v mojem primeru...Pač sem last minut
potnik...
In bookingu ne verjamem več....sem imel prevečkrat slabo izkušnjo.
Default avatar

Chocolattt

carlos-m je napisal/a:
Zakat ti kar naprej in na vso silo dokazuješ, kakšen omejenec si?
Default avatar

carlos-m

Vecinoma booking je napisal/a:
Mam isti standard...min-8.7, vsaj 100 iz vsega sveta. Pa magari če se potem ko izberem....peljem še eno uro iz načrtovane poti.
Default avatar

regpq

Vecinoma booking je napisal/a:
Nisi me razumela. Jaz vso ponudbo prečekiram na Bookingu in izberem hotel glede na lokacijo in ocene, ampak potem preverim tudi ceno tudi na spletni strani hotela. Mi ne vzame skoraj nič več časa, če imajo možnost direktne rezervacije. Da bi iskala na kraju mesta, mi pa res ne pade na pamet. Drugače imam tudi jaz super genius, da si ne boš kaj naredila. To ni nič posebnega, nas ima večina. Se da z direktno rezervacijo prihraniti bistveno več. Seveda ne zmeraj, ampak letos je pa za čisto vse hotele, kamor gremo v kratkem, Booking dražji. Z izjemo enega. Razlike gredo v več sto evrov. Dopust se da torej splanirat od doma vnaprej tudi brez rezervacije prek Bookinga. News flash!