Forum.Over.Net

Starševski čvek

Alkohol in tremor

Default avatar

kako zmorejo

Kje dobijo denar? Če so v takem stanju, niso zmožni delati in zaslužiti, razen, če si Juncker. Se pravi, da jim nekdo kupuje alkohol, kar je kriminal, ker namerno vzdržuje njihovo odvisnost. Tako kot pri tistih super debeluhih, ki niti iz postelje ne morejo vstati.
Default avatar

K se trese

Kaj ga ima dolfica tud?
Default avatar

kupujejo domači da je mir pred njimi

kako zmorejo je napisal/a:
Tega je tudi po Sloveniji veliko - da imajo mir pred njimi, jim domači in bližnji nosijo in kupijo alkohol. ZA štirimi stenami se vse skrije.
Moj tast je svoji ženi dobesedno zanalašč kupoval in nosil zadnjih 10 let, ko je bila e zelo zasvojena z alkoholom; samo da je imel mir pred njo. Je bila tudi drugače psihično težka, težo je bil z njo sobivat že nekaj ur. Tudi tast alkoholik, samo on se ga je velikokrat napil po službenih zadevah ko je še hodil v službo ( sestanki, kosila, večerje), pa potem doma vzdrževal. Ko bi že šel lahko v penzio, še vedno delal naprej, ker je bilo treba zaslužit za ves alkoholo ( veliko stane to na mesečni ravni, če ga dva redno tankata, sploh žgano). On ji je nanosil alko na zalogo, potem šel za tri štiri dni, njo puščal pijano samo, da se je umaknil od nje.