Forum.Over.Net

Starševski čvek

Mama od GALA je šele lisica

Default avatar

pa se je izkazalo

No, draga mama od Gala (vemo, katera uporabnica je to), toliko si imela za kozlat čez Krisa in njegovo zdravljenje in donacije, zdaj pa se je izkazalo, da si ravno ti .... usrana.
Tudi njenim trem podpornicam in podporniku, ki ste več mesecev sr.ali po Krisu in starših, izrekam iskreno sožalje ;-)))
https://www.24ur.com/novice/slovenija/d ... odprt.html
Default avatar

GolfDvojka

Sramota!
Default avatar

EvoL

Uff.. kva to delajo na racun otroka,pa to ni res. Svinjarija na kubik,nategovanje cloveske dobrote.. katastrofa.
"Življenje in Svoboda"

Slikarstvo:
Facebook- Maja Klemenčič Art
Default avatar

že lani

to sem jaz že lani govorila. že lani so najprej trdili, da bo operacija stala 120.000 dolarjev, potem so zbirali že 150.000 dolarjev, čeprav je bila akontacija za operacijo že plačana.
zdaj pa so objavili račun, da stane cela operacija reci in piši 70.000 USD, za koliko so dobili račun.
Default avatar

smešno je

Bo Pismo rosno razložila..... najbrž.
Default avatar

ojaja

Ta je taka lisica, da je ni večje
Brez sramu

po besedah Galove mame je tukaj vštet tudi denar, ki ga je zbirala na svojem osebnem računu - si ti nakazala ja iz svojega TRR na Karitas mhm... zapravila spotoma
Default avatar

Spet ovce

pa se je izkazalo je napisal/a:
A drugega dela nimate? Pri donacijah vedno nekdo obogati, tako je vedno bilo in bo dokler boste ovce.
Default avatar

Do pet miljončkov

Ji kar še manjka nabirke. Animacije po nekaj 10kilc ojrčkov na mesec, mafijica stane, stane...
Tudi na račun otrok mafijci služijo.
Nikjer rečeno, da so starši tisti mafijci, da ne bo pomotic. Pač pa vsa mašinerija za njihovo ritjo.
Default avatar

Spet ovce

Sicer pa, če ste nekomu dali 4 milijončke ne vem, kaj zdej bekate za ušivih 100 jurčkov, ki jih nekdo porabi v enem dnevu za luksus ali pa za mleko, saj je vseeno.
Default avatar

to pa drži

Do pet miljončkov je napisal/a:
Seveda ji manjka, zato je pa več mesecev poskušala Krisov denar skanalizirati nase.
Default avatar

umetni nohti

Sramota!
Kako se eni želijo okoriščati na račun svojih otrok!
Denarja ni nikoli dovolj, a ne?
Pa Florida mora biti ....
Kako vas ni sram?
Kje imate obraz?
Default avatar

NarobeSvet

Reveži zbirajo za ljudi, ki imajo veliko veliko več, kot tisti ki darujejo! 🤦‍♀️
Default avatar

dobra ta

Kriskotovi, ki na mesec zapravijo tam okoli 14.000 evrov so pa svetniki. Za fizioterapijo bi bila možnost tudi v Ljubljani na pediatriji. Sam ni tako fensi kot v LA! Sicer pa je poln zdravil in sploh ni tako zelo oh in sploh kot trdita starše. In tudi nikoli ne bo. Je pa dobro, da je končno končana Stara Gora, kjer bo lahko bival, ko bo malo večji. Prenova in celotna investicija je vredna 4,5 mio evrov, torej samo pol miliona manj kot ste zbrali za vašega junaka. Dobra ta!
Default avatar

hbtfgnt

Meni je žal, da sem nakalazala. Nisem veliko, ampak že nekaj časa nazaj sem se odločila, da če komu kaj dam, da bo to direktno v roke in to tistemu, za katerega vem, da je "pošten" revež, če se takole izrazim.
Sita pa sem predvsem prosilcev, ki imajo doma vikend, avte za 2 x 10.000 eur... pa prosijo za denar (Bog ne daj, da bi zmanjšali standard, kaj prodali ali zamenjali ali da bi vzeli malo večji kredit, če že oba delata).
Default avatar

PačTak

Zato pa jaz nikoli doniram karkoli. Ljudje smo pizde in cartanje samo poslabša reč.
Default avatar

nč drugačna

pa se je izkazalo je napisal/a:
Jst pravim krisa in njegovo familijo in palčico si je vzela za zgled in si rekla če oni lahko tako in to počno in jim vsi hvalnice pojejo, zakaj ne bi še jaz.
ne podpiram tega, ampak v primerjavi s krisovo familijo in tudi palčico jo vsaj del vidim bolj pošteno. ker ženska je na sredini povedala - zdaj imamo dovolj za op, naprej pa zbiramo za še ostalo. Vsaj tolk je fer da je povedala, in če kdo želi še dati za naprej bo dal po lastni presoji.
medtem ko palčica ni povedala takoj, ko se je zbralo 2,3 mio, kolikor je bilo načrtovano - oni so bili ves čas tiho in lepo kupičili denar in se oglasili šele pr slabih 4 milijonih.
in ko so že imeli te zbrane so še vedno jemali in prosjačili za donacijo še dodatno 50000, ki je bila prenešena na ZPMS posebej in še dodatno za prevoz posebej, čeprav bi vse to lahko že plačali iz zbranega presežka. pa niso,so še vedno prosjačili.
Tak,da oboji delujejo po enakem sistemu - čim več naberimo, čim več dobimo - ja se zdi sebično malo... samo ta od Gala je vsaj toliko,da je vmes povedala,da je za prvotni namen doseženo. vsaj tolk je fer ona in tudi karitas, ki zbira . krisovi in palčica niso povedali.
če pa glede zneskov pogledamo - po višini zneskov, pa se krisovi precej bolj preseravajo v tem smislu.
Default avatar

Do pet miljončkov

to pa drži je napisal/a:
Bla, bla, je poskušala... Mafijica, čigar teh pet miljončkov je, kakor si jih je prilastila, poslala tole femili z dečkom gor v diznilend, bo raje še kakšno nabirko ruknila, kot komu kaj šenkala.
A ni nobrnga, ki bi ozadje te požrešne kobilice raziskal, jo dal na videlo?
Res vsakega utišajo?
Default avatar

PismoRosno

smešno je je napisal/a:
Poskusiva se enkrat: nehaj blatiti uporabnisko ime PismoRosno in ga povezovati z necim, s cimer nima veze.
Mama od decka Gala ima ime, priimek in naslov. Ce ji zelis kaj povedati, ji povej. Ce jo zelis samo obirati, izvoli. Napacno pa sklepas, da pljuvas po Galovi mami, kadar pljuvas po nicku PismoRosno.
Default avatar

daj ne pretiravaj

nč drugačna je napisal/a:
daj ne pretiravaj
ko so na Palčici ugotovili, da so zbrali dovolj denarja, so ustavili zbiranje donacij preko SMS-ov

ampak kaj se je zgodilo?

vsak, ki je imel pet minut in tri cente viška, je hotel svojih pet minut slave in so jih kljub temu, da je bilo javno objavljeno, da so zbrali DOVOLJ, zaradi lastne samopromocije zasuli z donacijami. zato se je zbralo milijon in pol viška.

za nobeno donacijo niso prosjačili, vsi so se metali na zobe, da bi jim dali te donacije. ker so donatorji videli v tem svojo lastno samopromocijo. še potem, ko se je že vedelo, koliko denarja se je zbralo, so jih zasipavali z denarjem.

Palčica je ustavila donacije v trenutku, ko so izvedeli, da so zbrali dovolj. to je bilo 30.9.2019 ves čas se je zbiralo 2,3 milijone, za zdravilo in terapije in toliko so tudi prenakazali na ZPMS za krisa. ostalo, kar je ostalo pri njih, je namenjeno drugim.Default avatar

nč drugačna

daj ne pretiravaj je napisal/a:
akj si zdaj pripopala... nikjer ne piše,da je ustavila stvar, ko je bilo zbranih 2,3 mio. ker tega pri tem znesku ni naredila in pika. to kar ti lepiš je napisala ja, ampak zbranega je bilo v tem trenutku že krepko več denarja... torej.
nič ne pretiravam ampak drži dejstvo,da zbiranja pri zbranem znesku 2,3 mio ni ustavila.