Starševski čvek

Moram se ločiti

Default avatar
Ma, ne vem, kaj naj. Pisem sem, ker ne morem o tem govoriti ne z mojimi sorodniki, niti s kolegi. Najboljsi prijatelj pa je od lani vdovec in ga ne bom moril se z mojimi stvarmi.
Rad bi sed locil.
Z zeno sva porocena 20 let, imava dva otroka, skoraj odrasla.
Zena ni bila nikoli tip zenske, ki bi bil res privlacen. Bilea je najboljsa prijateljica moje mladostne ljubezni, ki je zal,zal umrla v prometni nesreci.Po tistem je bila moja danasnja zena veliko pri meni, me kao podpirala, a v resnici je zelela biti z mano. In, evo, se je takrat tako zgodilo. Mi je se danes zelo zal, moji starsi je tudi niso bili prav veseli , a je zanosila in sem jo pac porocil.
Vsa leta je bila vedno kak korak ali dva za mano. Nikoli ni poskusala napredovati, pa naj bo to v sluzbi, v sirjenju obzorij, niti doma. Po njenem je bilo vse, kar sem sam prisluzil (odprl sem dobro idoce podjetja) dovolj.
Ni se nikoli lepo uredila, delala skoraj nic. Njen domet so (bile) turske in mehiske nadaljevanke, kmetije, big brotherji ipd.
Tudi zredila se je, vecina dneva se zanjo odvija na kavcu, skoraj vedno s kakim kroznikom ali vrecko poleg.
Ne morem vec. Poskusil sem ji veckrat, ze tudi pred leti, ne mislite, da je to prislo meni danes v glavo, naj poskusiva kam iti, magari grem v soping z njo, ja ,tudi to.
Pa ji ni za nic, televizija in cigareti. In pika, tu se vse zanjo konca.
Nimam nobene druge, zaenkrat mi ni do tega, rad bi prej resil to mojo situacijo. Seksala ona sicer bi, a kaj, ko me vse, kar sem gori nastel, blokira. Ne morem seksati z njo, vse to me odbija. Sem ji rekel, da tako pac ne gre, a samo zamahne z roko in gre stran.
Bom se locil.
Bi se vi tudi?
Priponke

moteris-67657384.jpg
(100.67 KiB)

Default avatar
ce mas plan za naprej za samostojno zivljenje potem kar...
Default avatar
Andrejkisebi je napisal/a:


Daj si prst na čelo in prmisli, misliš, da je nekdo (ni važno, moški ali ženska), srečen z nekom,če takole živi od kavča, vrečk čipsa in turških nadaljevank? Misliš, da je tak človk srečen ob svojem partnerju?

Oba sta nesrečna, ne tebi, ne njej ni lepo v lastnem življenju.

Na tvojem mestu bi se vsedla z njo in se pogovorila o njej, kaj ji manjka, ka jo moti, kaj si želi, da bo res srečna.
NE, ne zato, da bi vidva ostala skupaj, ampak da se razideta razumno in človeško, da oba vesta, da si nista bila prava izbira in da onesrečujeta drug drugega.
Default avatar
A zanosila je z dvojčki?
Default avatar
najboljši tipi so tisti, ki za vse probleme v svojem življenju krivijo druge

ti nisi nič kriv za to, da si xy ženski naredil otroka in vse ostalo, kajne? za vse je ona kriva, od tega, da je bila vedno grda ko smrt, nezanimiva, neumna .... samo kaj ko te lepe, pametne in podjetne ženske nikoli niti povohale niso.

ti se kr loči. sem zihr da v vrsti stojijo zate.
Default avatar
Andrejkisebi je napisal/a:
Če je polovico tega, kar si napisal res, potem se loči.
Normalen moški se s tako niti ne bi nikoli v življenju vezal!
Default avatar
Bi se ločila! Dolgo si čakal! Ne zapravi življenje z vegetiranjem, z žensko, ki ni zate. Srečno!
Default avatar
A otroke ji je pa sveti Peter naredil...?
Default avatar
Andrejkisebi je napisal/a:
NE. Ker se sploh s takšno ne bi zapletel. :-)))
Default avatar
In zato pisete temu, da je kar on sam kriv za vse, za njeno nesreco, in za svojo pa itak.
Pa obrnite in si zamislite, da je to zenska, kaj bi rekle?
"PUSTI GA; LOCI SE; KAJ SE CAKAS????!!!!!"
A ne, Monke?
Default avatar
A je zanosila? A to od svetega duha al kako?

Ne rabiš se ločit, zakon je itak neveljavno sklenjen. Če daš tožbo za ugotovitev ničnosti in kot dokaz priložiš kar si tukaj zapisal, se bo vsaka še tako pokvarjena sodnica želela take gnide čimprej losat. Tako boš najprej opravil.
Default avatar
Pa kaj mu težite, tip je pojasnil, kako se je začelo z njo. Prislinila se mu je, ko mu je bilo zelo hudo. In, saj same drage packe dobro veste, kako hitro se tipu poturi otroka. Še posebej, ko je bil v situaciji, ki jo je opisal.
Potem je imela ona preživnika, ki ga je ujela.
Pokvarjenka, pač. Tipična slovenska izkoriščevalka.
Po nekaj letih grda, zanemarjena, debela. In sita vsega, še najbolj sebe.
Default avatar
mal resnice je napisal/a:
kdo se je komu prislinil ?!
Default avatar
Zelo čuden zapis in če je mišljeno, da se vsi kej naučimo s tega, nje, recimo takole, ajd: čist enaka bosta, če bosta prekinila, ker taka ne bosta iskala drugih partnerjev, ker jih ne potrebujeta, saj še nista sama sebi dober partner, koliko mesecev let bo šele minilo, ježš... tako da napišita novo pogodbo, sama sebe in vsak sebe na novo poročita, seveda čisto resno se lepo uredita (misli, čustva, duha) in očedita, zunaj in noter, pa v pogodbi naj bo spisek vsakdanjih stvari in skladnosti mentalnega, emocionalnega in duhovnega, pa da vidmo, kam to pelje... tudi tukaj... ala, banda! Aja, da ne pozabite dneva začeti z najtežjim i zadevami. Ker drugače je itak brezveze. Tekom dneva se parkrat vprašat kaj lahko naredim za njega/njo. Kaj za druge. Da ne bo sam enemu vedno zabavno tlele ;) PozzZzZzZzzZzzzzZdrav
Default avatar
20 let si jo prenašal, sedaj bi pa kar ločitev? Raje sedita skupaj in se pogovorita. Če je tudi ona za razvezo, se pač ločita.
Ne razumem starejših moških, tudi stari čez 50 let se ločujejo. Ženske dobijo drugega partnerja, oni pa ne partnerice in zato silijo nazaj k bivši. Poznam tri takšne primere, ki so se nazadnje zapili in životarijo. Nobena normalna ženska jih še pogleda ne.
Najprej pogovor, šele nato skupna odločitev.
Default avatar
Mahno je napisal/a:
lej, ko ni mel nobene druge za fukhat, je bila dobra. zdaj po dvajsetih letih si neke utvare dela, da je bil včasih hud tip in so se kr metale za njim, v resnici pa je bilo tako, da če ne bi skočil za tole, bi bil kr lepo samski. ker ne vem, kater tip bi vztrajal z grdo babo, če bi bile lepše in boljše na voljo in zainteresirane.

zaj si pa tu neke zgodbice izmišljuje, kako ga je ena grdosija na silo in s pretvezo v zakon spravila. pa še starši je niso marali !!
Default avatar
Tle je en kup pametnih, ljudje radi sodijo a svoj prag imajo zasvinjan do amena, me zanima, če so že naštepal dve desetletji zakona.. Ja morda kakšna izjema... tudi več in če so srečni samo kapo dol. 20 let je dolga doba, človek se spreminja, menja posel, prioritete, zanimanja, hobije, okus ... In lepo je, če se dva od svojega 25 leta približno v isto smer razvijata.... To je danes redkost in nič hudega.. . Kje je napisano, da morata dva človeka biti skupaj 50 let...? Nikjer.. Cenit je treba čas ko si kvalitetno s človekom in prepoznati je treba čas, ko je potrebno gledat nase in oditi. Marsikdo bo rekel boga zapuščena žena..naredil otroke bla bla, ja si naredil, na svet spravil dve življenji jih vzgajal 18 let.. Danes so izdelane osebnosti.. in kritična leta odraščanja sta držala celico nekako skupaj.. Done dill. Tudi žena ni nič boga, ja bo trpela, žalovala, morda presenetljivo malo časa, ne vemo. ... Morda se bo tako premaknila kam.. In na koncu ugotovila, da je bil ta korak se kako potreben za oba.
Postavi se pred ogledalo in si predstavljaj, da nasproti tebe stoji najboljši prijatelj, ki ti je ravnokar povedal to kar si ti nam.. Kaj bi mu svetoval?
Srečno
Default avatar
a ne za si predstavljat prijatelja in odgovor.. bolj za sebe videt in spremenit. Oba. Če le gre pri teh letih ..
Default avatar
ker ste same babe je napisal/a:
kje vidiš, da je ona nesrečna? jaz mislim, da je ona čisto zadovoljna in živi svoje življenje kot bubreg v loju.

jaz sem samo mnenja, da ON malce preveč krivi njo za svojo nesrečo. on je tisti, ki je tu nesrečen. kriva pa je ona, ker je grda, ker ga je pretentala, da ji je otroke naredil, se poročil z njo, ker on nje kao nikoli ni hotel imet.
ne me basat no.

en tak jamrač si dobre ženske ni sposoben najti nikoli.

ja valjda. naj se loči. samo, da ne bo potem rahlo presenečen, ker bo življenje še vedno isto, brezmejna sreča pa ga ne bo čakala za prvim voglom.
Default avatar
Če ti ni za bit, pol je za it.
Kaj sprašuješ tujce, kaj pa mi vemo o vama?