Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Instagram vse prenese

Default avatar
Mi pravi bejba pred dnevi: "Daj, poglej to!"
Pogledam in kaj vidim? Slovenska ex misica Iris Mulej na instagramu deli nasvete kako speči rižev narastek. Neverjetno! Postala je kuharica. Pa mi moja takoj reče: "Ampak to še ni vse. Poglej to."
In gledam kako se Mulejeva loteva zeljne glave. A zdaj bo pa še sarme naredila ali kaj? Ampak ne! Ženska si je zelje zatlačila na joške, ker ima mastitis!
No, ko to vidiš, si videl vse, kar instagram še prenese. Upam, da njen tega ni videl. Verjemite mi, ženske, to ubije ves sexualni drive pri moškem. Šlampasta kuharica z mastitisom. LOL
Priponke

iris mulej.jpg
(73.18 KiB)

Default avatar
Pa jasno, da se ves svet vrti in mora vrteti samo okoli tvojega tiča in kaj njemu paše.
A obstaja še kaj drugega? Nope.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Ženska je profesionalno tržila svoje telo kot fotomodel. Svoj visoki IQ žal ni uporabila za to, da bi recimo prišla do doktorata iz atomske fizike. Dvomim, da bo kdaj delala kariero na kulinaričnem področju. Predvidevam, da ima tudi tega partnerja zdaj bolj zaradi svojega videza kot česa drugega. Če je videz in seksualnost tvoj glavni kapital, moraš delat v smeri, da ta kapital ohraniš ali dodatno oplemenitiš, ne pa kontra. Tudi slike kako doji otroka in pokaže pol joške niso apetitlih in seksi. Mogoče kakšnemu čudaku, ki ima fetiš na to, normalnemu moškemu ne. Da reklamiraš nek prehranski dodatek in ga slikaš pred svojim razkrečenim mednožjem kao v fitnesu je pa že dejanje iz obupa. To je kot da greš naravnost proti bankrotu. bi bilo res čudno, če je njen ne bi ob vsem tem redno varal. Moj tič nima nič s tem. Je zadovoljen. Zaenkrat v naši postelji še nimamo zeljnatih glav.
Default avatar
glej in se čudi je napisal/a:
Se sam napisal "je tržila". Zdaj je pa trženja očitno konec in gre naprej s svojim življenjem, torej tudi tebi predlagam, da narediš isto.
In ponavljam : ne, ona ne živi svojega življenja zato, da bo tebi seksi. Dej no bil malo manj narcisa.
Default avatar
glej in se čudi je napisal/a:
Enkrat sem slučajno naletela na njen instagram profil in zdaj občasno pogledam, kakšne umotvore spravi skupaj. Res človek ne more verjet. Hčerkin obraz je nekaj časa skrivala, ko je objavljala fotografije, potem kar naenkrat ne več, sina objavlja že od rojstva, osladne fotke, da ne govorim o objavah opremljanja nadkičaste hiše v Budvi ... Me zanima, če res živi od teh objav na instagramu, popuzstov, ki jih objavlja za raznorazne hudo drage zadeve ...
Predvsem me pa zanima, kako bo hčerki in sinu nekoč, ko zrasteta, všeč, da bo splet poln njunih fotografij od plenic dalje. No mogoče bo mamina vzgoja poskrbela, da jima bo to celo fajn.
Default avatar
meni se pa zdi, da prav uživa v lajfu.
živi v prekrasni Budvi, v lepi hiši ob morju.
ima dva luštna otročka in moža, ki jo ima rad.
je lepa, zdrava in fit.
lahko si privošči marsikaj.
meni je simpatična in rada pogledam njen IG.
Default avatar
glej in se čudi je napisal/a:
Verjetno pod vašo streho tud otrok še ni :)
Default avatar
Sej ti babo že imaš, tudi Mulejeva ma dedca, tako da ti je potem lahko čisto vseeno, kam si ona zelje tlači.
Default avatar
ja itak je napisal/a:
Ej, mene pa zanma če tebe to zares zanima? Čist zares?
Default avatar
ja itak je napisal/a:
A veš, tole objavljanje otrok imajo tudi navadni smrtniki zelo radi. Imam na FB takšne paciente, ki objavljajo otroka komaj se rodi- negega, cmeravega, vijoličastega, še posušil se ni vredu. Nič kaj apetitlih. Me tudi zanima, kaj bodo ti otroci rekli staršem, ko bodo veliki in doumeli, kako so jih starši izpostavljali nage po druž. omrežjih. Meni je to bolano. Ubogi mali dojenček nič ne more za to, da ga starš slika in kaže znanim in neznanim ljudem :(
Default avatar
morska obala je napisal/a:
od kdaj je Budva prekrasna?

Meni se ni zdela nič posebnega, neko povprečje.
Default avatar
morska obala je napisal/a:
Ženska od jutra do večera vsak drekec pekec objavi na instagramu. Praktično ima vsake pol ure objave, tako da svoje sledilce spama v storijih, je vedno med novimi objavami. Ne moreš se ji ognit. Mogoče pa to dela, da njen vidi, da cel dan nekaj dela, da ne gleda samo v luft. Druge razlage ne vidim za to njeno nenehno tečnarjenje otrokom s telfonom.
Pa zdi se kot da ji je ta instagram poleg otrok edini stik z zunanjim svetom, da to ne dela zato, ker b imela od tega neko korist, ampak bolj zato, da folk reagira na njene objave, ji piše. Cele dneve doma sama s to mularijo, njen pa kdo ve kje in s kom. Čudovit lajf.
Default avatar
glej in se čudi je napisal/a:
A si pomislil, da slika dojenja otroka ni namenjena temu, da je seksi, po tvoje apetitlih?

Pa a ste čisto poblazneli? Boli nas in njo ali njej podobne kaj je tebi seksi in kaj ti ni.

Dedce, ki razmišljajo zgolj in samo s tičem, bi bilo treba kastritat, da se nehajo razmnoževat.
Default avatar
Brigaj se zase je napisal/a:
Pardon me, nisem. :)
Čemu pa JE namenjena razgaljena joška? Ne dojemam.
Saj je vseeno. Meni Iris Mulej en zaposluje misli celi dan. Tisto, kar sem videl, se mi je pa zdelo res smešno. Sem sam pri sebi pomislil: pa ta je šla čist v k.
Itak pa je to njen lajf, naj dela kar hoče. Upam,da je otroci ne bodo tožili, ko bodo malo večji. Je rekla Katarina Kresal, da je to njihova pravica, da si sami kreirajo svojo javno podobo, ne pa da jim jo mati skreira še ko so v plenicah.
Default avatar
glej in se čudi je napisal/a:
LOL modrijan.
Le ČEMU bi bila namenjena ženska joška?
Hm.
Uganka.
Default avatar
Replika je napisal/a:
To njeno promoviranje dojenja se je končalo z mastitisom in zeljem na joški, tako da res ne vem. Vse slike doječih mater, ki sem jih do zdaj videl, so bile manj nazorne.
Ne dojemam niti kako lahko ženske cele dneve gledajo kako ona podoji, nahrani in da spat svojega otroka. Pa koji k je to treba poročat na instagramu non stop, zdaj je smrknil, zdaj je prdnil, zdaj stoji, zdaj leži, zdaj se joče, zdaj smeji? Otrok kot otrok. Vsakemu je njegov lastni najlepši in največji čudež. Pa da ima tak pridna mati čas otroka vlačit po instagramu še celo takrat, ko je bolan in ima vročino.... ? A vam je to ženskam dejansko zanimivo??? Jaz sem moji rekel naj si to Iris dol zbriše, ker ženska ni normalna s temi objavami. Najboljše da si naštima kamere po bajti, pa oddaja 24/7.
Default avatar
glej in se čudi je napisal/a:
No vidiš, pa sva se nekaj novega naučila :)
Vežbaj naprej - > https://www.google.com/search?q=breastf ... 75&bih=635 pa poskusi razširit svoje polje dojemanja ženskih prsi in dojenja. Saj veš, a ne, da so prsi primarno namenjene dojenju? Šele malo nižje na lestvici pa se nahaja njihova manj zahtevna naloga - reguliranja krvi po pritiklinah vseh moških.
Default avatar
glej in se čudi je napisal/a:
Ja, saj smo ti lepo povedali, da se ne vrti ves svet okoli tvojega tiča. In ja, ženskam so otroci bolj pomembni od tvojega tiča, neverjetno, ampak je res :)))
Default avatar
Brigaj se zase je napisal/a:
Ja, ja, tukaj so bile tudi namenjen dojenju. LOL
sami presežki IQja.
Slika

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen