Starševski čvek

Ali hrvaška Spletna trgovina IVET.hr res NATEGUJE???

Default avatar
Sem mislila neki naročit, ful fajn reklame imajo na FB... pa sem zdaj slišala da je zadeva cisti nateg, da težko dobis to kar plačaš - ali namesto DVEH artiklov dobis le ENEGA, ali dobiš v DRUGI BARVI, POSKODOVANO, ali da po PRVEM PRANJU FUL SPREMENI BARVO, LASTNOSTI, SE FUL SKRCI, .... vsi pa pravijo da jih v primeru reklamacije ni mogoče dobiti na noben način.

Ful bi naročila eno majcko k mi je vsec, a zdaj sem se prestrašila ...sem jih probala dobiti na telefon (sm hotla preverit, ker mi ena rekla da jih je 2 meseca klicala zaradi reklamacije in ne dvignejo), in zdajle res nihce ne dvigne :s
Verjetno res ni varno?

Ali je to res? Ima kdo kako izkušnjo? Da ne naročam oz tudi da se posvari druge ....

Hvalaaaa
Default avatar
IVET.HR spletna trgovina - nakup toplo odsvetujem.
Moja izkušnja: kupila hlače, ki so bile daleč od tega, kar je bilo v opisu in na fotografiji. Poslala sem jih nazaj. Sedaj mineva že več kot mesec dni, pa kupnine nisem prejela na trr. Še več. Nekdo, s katerim si "dopisujem" preko maila, mi trdi, da je nakazilo bilo vrnjeno. Denarja pa na računu ni. Vedno bolj sem prepričana, da tega denarja ne bom več videla. Žal mi je, da nisem verjela prijateljici, ki je imela že pred mano slabo izkušnjo z Ivet.shop-spletna trgovina.