Starševski čvek

Resnica o moških

Default avatar
Tisti ki so najbolj zgonjeni, skurbbbani so navadni peddrii, ki se na ta način maščujejo ženskam, da si niso upali živeti sebe, isto velja za ženske. Zdaj pa, ali boš živel celo življenje v potrjevanju maščevanja ali pa boš odpustil staršemcin svobodno zaživel z osebo, ki si jo zaslužiš? Samo zelo notranje močni si upajo živeti tako.
Default avatar
Verjetno si hotel/a nekaj povedati. Umiri se, zajemi sapo, preštej do 10 in poskusi počasi v kratkih stavkih ponovno povedati, če imaš kaj za povedati in če si to seveda sposoben/na.
Počakaj, da te viharc prebere. Ne bo lepo.
Default avatar
hmm, nikoli se nism hotel nobeni ženski maščevat, je pa res tudi, da nisem zgonjen in skurban, jp..., za nas oldtajmer mladeniče gonjenje in qurbanje ne pride v poštev, ker smo preprosto prepočasni, huuuuhh...
Default avatar
se ne bi popolnoma strinjala s to izjavo. Maš več vzrokov in posledic,zakaj je moški kuurbir. Eni so dejansko tak karakter,pač rojeni osemenojevalci. In nimajo čist nč od duše-prazno,votlo. Eni so prizadeti in ja,se maščujejo. Eni nikoli niso dorasli in prerasli pubertete-o,ja je to možno. Jih poznam nekaj,ki mislijo da so še vedno v srednji šoli :D Eni so spet drugačni,si na tak način filajo ego,ko pa želijo čustveno bližino si to zapolnijo s kakšno najtesnejšo prijateljico,jo ščitijo,odnos brez spolnosti,sta najboljša prijatelja..itd. Samo da ona tega ne pokapira,on pa izživlja svoja prava čustva. maš en kup različnih profilov..še bi jih lahko naštevala. vsem pa je skupno to,so pač skuurbani. Fuj in fej... Včasih tuhtam,ok sej če nekoga poznaš iz bližnjega kroga svoje družbe in znancev,se še lahko pozanimaš. kaj pa zdej k so te Tinder pa Te Facebook opcije,pa greš na zmenke,pa glede človeka ne morš nikjer nč zvedet,pa ti proda neko predstavo o seb kok oh in sploh vredu je,pa te nasuho nategne. Preden ugotoviš da je smet :D Pr teh stvareh je treba full možgane vklopit. Jst se enga spomnim k me je povabil v njegovo stanovanje,osvajal ni da ni,mister perfecet : D kulturen,ni da ni.. pol pa k sm šla ven k sm šla domov pa vidm slim Glmaour ženske čike na omarci. On pa kao samski,... omg,režala sem s ecelo pot domov :D
Default avatar
se ne bi strinjala je napisal/a:
Kaj pa če je on te čike kadil? Si se vprašala tole?
Default avatar
Poglej poglej je napisal/a:
HAHAHAHAHAH :)) ja,ziher :D Poznam ga tud iz drugih krogov,znan je da je f-ukač. In to velik. Sam ta pa je svetovna,da misliš da on kadi ženske slim čike,hahahahahahhaha
Default avatar
se ne bi strinjala je napisal/a:
Default avatar
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! «
Default avatar
se ne bi strinjala je napisal/a:

Moški ku.rbir... hhm.
Treba je nekaj razumeti. Za večino moških, je seks zelooo pomemben. dejavnost, ki se ji ne morejo upreti, če jim je le na voljo. Mimogrede... se morda kdo spomni moškega, ki je po videzu čistka 10ka (alfa samec) in ima obenem fascinantno akademsko kariero? Čiste 10ke navadno nimajo časa za znanstvene kariere, oz. sploh kakršnekoli kariere, to enostavno ni prioriteta... no, saj vam je jasno zakaj, kajne? Saj v bistvu je to na nek način žalostno, ampak tako je. Torej govorim o moških, ki se jim ni treba posebej dokazovati, da pridejo do seksa. oproščeno jim je celo, če odkrite barabe, lažnivci, množični morilci (Ted Bundy...) nesolidni v vseh pogledih, pa vseeno dobijo.
Na drugi strani imamo povprečneže in podpovprečneže, ki se morajo kar precej pomujat, da jih katera sploh povoha. In seveda morajo imeti razdelanih kup strategij (Mr. Good Guy, ustrežljivost, poštenost), sublimacije in substitucije vseh vrst (fascinantne kariere), finančna uspešnost...
Torej, biti moški je precej naporno. Tudi, če si alfa ku.rbir. Vse te kandidatke, ki ti letijo pod noge in ki jih je treba "obdelat"... Kako naj človek ob tem ostane še pošten in moralno neoporečen?
Težka naloga...
;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar
se ne bi strinjala je napisal/a:
Zenska se spomne za moskega pravo paleto zaljivk, ce moski noce bit v resni zvezi z njo. Kaksna nestrpnost.
Default avatar
Gwg je napisal/a:
če bi bilo tako,bi priznala svojo prizadetost in verjetno ne bi želela imet nikogar dokler ga ne prebolim. Soočila bi se z ljubeznijo in bila bi spoštljiva,nikakor ne bi sikala strupa. zato,sorry,se motiš. glede na to,da po 4 srečanju,(ko sem že mislila da šteka da smo kolegi) me je soočil z vprašanji "zakaj nočeš z mano? a sem ti grd? a se ne upaš slečt?" in tako dalje.. nevem kdo je tukaj bil prizadet. jaz ali on :))
Default avatar
miles je napisal/a:
Treba je razumeti, da je spolnost subjektivna, individualna. Kar je zate idealno življenje čiste desetke, je zanj lahko (ali postane sčasoma) čisti dolgčas. Ker ni ovir, izzivov, adrenalina... Če ti tak življenjski slog predstavlja nek nedosegljiv cilj/ideal, ok, to je še vedno zgolj ena izmed možnosti. Zakaj sklepati, da bi vsi moški izbrali to pot, če bi lahko? Zakaj misliš, da je za vsakega moškega vse zgolj v seksu (Ted Bundy, ki ga omenjaš, je svoj glavni užitek najbrž našel drugje, seks je bil zgolj del "igre"). Mimogrede, ti imaš najbrž več od te fantazije kot kronični fűkač od fűka.

Če te razganja in vidiš samo eno, ok. Sicer pa je to eno zelo plehko posploševanje - so ljudje, ki so svoje zadovoljstvo in užitek našli tudi ali zgolj drugje, v drugih aktivnostih (Tesla, Kant itn.), pa jim ni manjkalo ženske ali moške družbe in priložnosti. So moški, ki gredo recimo raje na osemtisočaka kot pa v bordel, čeprav je drugo precej lažje, bližje in ceneje in bi po tvoji logiki vsak (normalen?) moški moral izbrati slednje. To je bila njihova odločitev, ki je izhajala iz njih, njihove osebnosti in preferenc, nihče jim tega ni vsilil, niti to ni bila tolažba, ker bi bili (seksualni) luzerji.

Ljudje s(m)o - na srečo - preprosto preveč različni, zato so "resnice" o moških ali ženskah vedno veliko bolj resnice o avtorjih teh izjav kot o tistih, na katere se nanašajo.
Default avatar
sonce v senci je napisal/a:
Zelo dobro napisano!
Default avatar
sonce v senci je napisal/a:

Kakorkoli - seveda, vsak si o napisanem lahko misli svoje. In naši odzivi so vedno rezultat naših izkušenj, naše različnosti, torej naših življenj. Nedvomno pa je spolnost najmočnejša življenjska sila, gravitacija življenja - vita(lnost) sama. Sedaj, ali so dosežki na drugih področjih (npr. alpinizmu ali kvantni fiziki) zgolj sublimacija, je stvar posameznikove percepcije. Dejstvo je, da se sam pogled na življenje in življenjski nazor lepih, privlačnih in kakorkoli privilegiranih predstavnikov (obeh spolov) razlikujejo od tistih, ki na tem področju v roke niso dobil najboljših kart - to je moje opažanje. Lepi so manj "moralni", tako kot so tudi bogati manj socialno občutljivi. Drugače tudi ne more biti - saj tisti, ki se rodi s srebrno žlico v rokah, ne razume pomanjkanja in lakote nekoga, ki se mora za preživetje boriti z vsemi sredstvi. In tako se zdi družbena morala bolj ali manj evolucijski domislek depriviligiranih (in seveda številčnejših), da sploh lahko sodelujejo v reprodukciji. Zato je oznaka ku.rba (ali ku.bir) zgolj moralna kvalifikacija nekoga, ki ne živi po "naših" pravilih.
;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.