Forum.Over.Net

Starševski čvek

Je res tako narobe, če ima ženska več!

Default avatar

Nisem robot

Sprašujem se , glede na to, da vas je tukaj precej, ki si ne morete najti normalnega partnerja, bodisi zaradi prevelikih pričakovanj, bodisi zaradi prevelike ali premale samopodobe iin ostalih razlogov, katere najbolje same poznate, zakaj ste tako kriticni-e, če ima ženska več kot dva očeta svojih otrok.
Jaz mislim, da tem ženskam zavidate, ker imajo tisto nekaj, kar ve popolnice nikoli ne boste imele. Imajo neko karizmo, privlačnost v sebi na sebi, ki pritegne moško populacijo, da si želijo njihove bližine. Te zenske osebe imajo moc in nadvlado nad moskimi in dejansko so one tiste, ki lahko izbirajo in zavrzejo. Jaz jih obcudujem, da so kljub vsemu zmozne vedno znova zaziveti in si na koncu tudi urediti zivljenje. Pa se tisto najlepse imajo, potomce.
Default avatar

Resnica ni prijetna

To vidiš v njih TI.

Kdo drug pa vidi luzerko, ki ni bila sposobna obdržati moškega ali trapo, ki še ni slišala za kontracepcijo.

Da ima ženska 3 ali 4 otroke in to vsakega z drugim moškim??? Zakaj točno naj bi bilo vredno občudovanja?
Default avatar

definitivno imajo

Definitivno imajo nekaj več in to je bolj prazno podstrešje.
Vsaj ponavadi so to ženske, ki mislijo, da bodo dedca nase z otrokom priklenile, a ups, dedec jim uide. Potem najdejo drugega in z istim mišljenjem, da ga z otrokom priklenejo in spet en ups, jim uide. In tako dalje.
V bistvu so nesamozavestne, nesamostojne in mislijo, da jih bo dedec rešil, a po drugi strani si izberejo takšne fičfiriče, ki se sploh nočejo vezat.
Tako da ja, ful jim zavidamo... not :)
Default avatar

Topla voda

Nisem robot je napisal/a:
Mi je hecno, ko katera govori o taki zenski kot jo ti opisujes, ces da to se pa ne spodobi, se obnasa do nje kot da je kuzna in ce se jo dotakne bo se sama dobila otroka z drugim moskim. To verjetno zato ker je to taka tabu tema in pac to ni obicajno.
Ljudje si sami izbirajo svojo pot in ce zenska hoce tako bo pac tako. Se mi pa zdi da se v taki situaciji (da imas npr 3 otroke s 3 partnerji) nimas ravno fajn. Ne vidim neke stvari ki bi ji jo lahko zavidala in me niti ne mika da bi bila v njeni kozi in mi je ubistvu vseeno katera ima 10 otrok z 10 partnerji. Hvala bogu da jih lahko ima ;)
Default avatar

Takšna

Ta z otroci samo lovi moškega, da bo par mesecev več z njo! Odvisna od odnosov!
Default avatar

Pol bratci in sestrce

Vsak ima svoje mnjenje. Vprasaj pa tudi njihove otroke, ce jim je vredu.
Default avatar

Desiderius_da_Pietri

Nisem robot je napisal/a:
Zenska naj bi rodila otroke vsaj dveh očetov in moški naj bi zaplodil otroke pri vsaj dveh zenskah, da bi se genskekombinacije čimbolj diverzificirale.
________________________________________________________________________________________________________
» Respect My Existence or Expect My Resistance! « (Kdo sem?)
Default avatar

Bog MONa TM

po moje bi Majda 1948 rekla: otrok je božji dar, ne pa posledica izliva ob moškem mesenem užitku.
Default avatar

A tomogoceee

Bog MONa TM je napisal/a:
ti znaš celo več napisat kot le 1.
Default avatar

Ne gre za to

Nisem robot je napisal/a:
Kakšno trapasto razmišljanje. Vse te lastnosti zapeljevanja moških (in skakanja iz postelje v posteljo) ima ogromno žensk tudi brez tega, da pri teh podvigih vsakič naredijo še otroka. Kako ti veš, da ženska, ki ima otroke z enim partnerjem, ni zapeljala in spala z večimi moškimi kot tista, ki ima tri otroke s tremi moškimi? Je pač uporabila kontracepcijo, ne? Lahko da je prva očarala (in pokavssala) 20, 30 tipov, druga pa samo tiste tri reveže, ki niso še slišali za kondom. Te ženske si pa eno figo poštimajo življenje. Večen lov za moškimi ni nobeno urejeno življenje, a če ji tako ustreza, nimam nič proti. Razmisli malo, če imajo urejeno življenje njeni otroci in če je to fer do njih.