Forum.Over.Net

Starševski čvek

Moški, ki gredo svojo pot

Default avatar

vinko_č

Stepni_Volk je napisal/a:
Politično in verbalno lepljenje pomanjševalnic in zaničevalnic ha?
Naj te citiram:
"To je minorno, super obrobno gibanje čuvajev jelenčkov.. ki ga je na plano zvlekel skrajno desničarski gej (paradoks že v tem, da homosekualec trobil na Breitbartu): Milo Yiannopoulos"

Ti si eklatanten primerek tistega, ki drugim očita tisto kar sam počne. Dragi Stepni; najprej bo treba počistiti pred lastnim pragom.

Jaz sem bil v tej temi pozvan da objasnim kdaj sem nazadnje preveril, za kaj se zavzemajo feministke in ali res katera pravi, da moških ne potrebujejo?
In to sem storil. Objasnil sem svoje videnje kje jaz vidim razliko med tistim, za kaj naj bi se zavzemale feministke in realnostjo.
Ti, nasprotno nisi sposoben zagovarjati etiket, ki jih limaš. In to te naredi za forumskega nakladača, ali pa lajnarja. Zdaj je demokracija, pa se sam odloči kaj si.

Ker jaz res ne vem, zakaj bi resno jemal nekoga, ki je nakladal o šrapnelskih poškodbah letala in pisal traktate do praktično nekaj ur, preden so Iranci objavili, da so sami sklatili dol avion.
Default avatar

Štajerski argo

wd40 je napisal/a:
Resnica.
Default avatar

pred časom

Pred nekaj časa sem bila v stiku z enim fantom, ki se je od tistega enega pogovora dalje kar nekako ogrel, ampak to ne na nek normalen, kulturen način, pač pa je postal kar vsiljiv in težeč. Mi je tako presedal, da sem ga odpikala, ker se mu pač ni dalo normalno dopovedat.
Mine malo časa in izvem, da je postal totalno MGTOW. Sem takrat poguglala, kaj to je. Avtorica, nisi nič zamudila, to so tipi, ki z ženskami preprosto ne znajo (ampak tega ne uvidijo) in ko jih ženske zaradi neprimernega obnašanja odpikajo, se totalno zarotijo proti vsem ženskam in si mislijo, kakšni carji so.
Default avatar

wd40

pred časom je napisal/a:
In ko si to dopoveš, si total carica.
Default avatar

vinko_č

pred časom je napisal/a:
MGTOW so ugrabili inceli, ženskomrzci in užaljeni snubci. Ravno tako kot so feminizem ugrabile lezbijke, menhejterke, užaljene primadone in debele zanemarjene ženske, katerih nihče noče.
Ta tema me je vzpodbudila, da sem šel malo na te njihove strani. V bistvu vidim tam pritoževanje MGTOW staroselcev, da so njihovi forumi res postali pljuvalnik čez ženske.
Mgtow naj bi pomenil, da gredo moški svojo pot. IN TAM TUDI OSTANEJO. Nobene interakcije z ženskami. Nobene.
Ampak to je teorija. Ravno tako kot wikipedijina definicija feminizma. Realnost je pa čisto nekaj drugega.
Default avatar

mimogredeee

vinko, daj kakšen link do teh forumov
Default avatar

Ne drži

vinko_č je napisal/a:
Izogibaš se resnim razmerjem, skupnemu življenju, poroki, otrokom (beri: problemom, ki iz tega izhajajo).

Občasne priležnice so dovoljene.

Ne živimo vsi v celibatu.

Je pa res, da starejši kot si, manj te ženske v resnici zanimajo.
Default avatar

vinko_č

Ne drži je napisal/a:
Imaš prav. Določene ločine tolerirajo tudi občasne avanture s samičkami, brez obveznosti. Politiko "nobene interakcije" zagovarja samo vaš ortodoksnejši del.
Moraš pa priznati, da imam tudi jaz prav, ko sem govoril kdo vam je ugrabil gibanje. Vsaj glede na prebrano.
Default avatar

Ne drži

vinko_č je napisal/a:
Verjetno je razlika med mladimi fanti, ki se za tako pot odločijo brez ustreznih življenjskih izkušenj in tistimi, ki smo postali člani takšne združbe mimogrede, ravno na podlagi življenjskih izkušenj, še preden je gibanje dobilo ime.

Pri dvajsetih jaz ne bi o takih stvareh razmišljal, pač pa bi študentke preganjal, pa še ničesar nimaš dajati na pol.

Ko pa začneš sivet, je pa to drug svet, pri mojih letih ni več želje rezati tepihe na pol.

Je treba cenit, da si jo nazadnje še dobro odnesel.
Default avatar

DXC

vinko_č je napisal/a:
Exactly. Tako feminizem kot MGTOW so druzbeni inzenirji ugrabili za svoje cilje, spola cim bolj spreti.

Jaz smisel MGTOW vidim v dvojem:
1) V prakticnem smislu se moski skozi zavedanje sprevrzenega izrazanja zenske narave v modernem svetu druzbenih inzenirjev prilagodi okolju in lastni situaciji. Zato tudi ni ene in edine pravilne poti.

2) Skozi osvescanje tako zensk kot moskih dvigne zavedanje sirsega okolja, da je v toku nacrtno vsezivljensko pranje predvsem zenskih, posredno pa tudi moskih mozganov, posledica cega je vsestranska feminizacija okolja z vsemi svojimi manifestacijami. Ker sele ko zenske same dojamejo, da so postale opranoglava katafakingstrofa, in se uprejo forsiranim druzbenim trendom, se bodo zadeve lahko zacele obracati na bolje. Ker velika vecina moskih se bo zenskam zgolj prilagodila.
Default avatar

vinko_č

DXC je napisal/a:
Dostikrat sem se vprašal v čem je fora tega socialnega inženiringa. V čem je fora spreti spola med sabo.
Jaz razumem, da pri takšnih eksperimentih targetiraš emocionalnejši del populacije, torej ženske. Ampak zakaj? Kaj je cilj tega početja?
Vse mogoče teorije se pojavljajo in ena izmed njih je oslabiti belo raso. Ker namreč feminizem in posledično odgovor na feminizem, MGTOW se prvenstveno pojavlje v zahodni, pretežno beli civilizaciji.
A vendarle, zakaj bi nekdo počel to? Cui Bono?
Logičen odgovor na to nekako sovpada z umetnim ustvarjanjem kriznih žarišč po svetu, ustvarjanjem migrantskih kriz in transportiranjem invazivnih ras na teritorij belega človeka.
A vendarle, zakaj bi se nekdo trudil uničiti belo raso in namesto nje ustvarij rjavo raso, ko pa je bela rasa le tehnološko in socialno najnaprednejša?
A če pogledamo zgodovino, vidimo, da je bela rasa najtežje vodljiva in najzahtevnejša kar se kvalitete življenja tiče. Ustvarili smo si relativno udobno družbo z dosti ugodnostimi, katerim se nismo pripravljeni odreči brez vojne. In ravno to mogoče ni všeč gospodarjem vojn, da nekdo misli s svojo glavo in je ekonomsko neodvisen, da ga ne moreš izsiljevati. Torej mu je treba to moč odvzeti, da ga lažje nadomestiš z lahko vodljivo rjavo raso. Piskrček je pa seveda zraven pristavil še globalistični kapital, ki se nadeja miljonov sužnjev iz tretjega sveta, kateri bodo zbijali ceno domači delovni sili.
In kako najlažje oslabiš raso?
Tako, da zmanjšaš rodnost in posledično številčnost.
In kako to narediš?
Tako, da spreš spola med sabo?
Sproduciraš feminizem, odgovor je MGTOW, rezultat manjša rodnost.

V glavnem: ali to kar sem zgoraj zapisal, ali smo pa preprosto neumni, da smo sploh dopustili tako stanje.
Default avatar

DXN

vinko_č je napisal/a:
Tudi na forumu sem ze veckrat dal linke z obsirnimi, vecurnimi utemeljitvami zakaj se gre, pa tudi sam sem ze marsikaj napisal.

Vse to je povezano s komunajzerstvom in okultnim, satanizmom, depopulacijo nezazeljene razmisljujoce populacije na poti v neofevdalni svet ovc in njihovih gospodarjev
.
Le kot zanimivost, ze Hitler je v svoji knjigi napisal, da je treba zensko narediti cimbolj noro, tipe, ki zenske norije ne bi opravicevali, podpirali, ... pa izolirati. Kdo je zacel z agendo unicenja druzinske celice? Komunajzerji. Nacizem, fasizem, socijalizem, komunizem - vse so to nijanse istega totalitarizma, popolne kontrole populacije ovc. Divide & conquer je osnovna strategija kulturnega marksizma, delitve na vse zivo, kobajagi zatirani proti kobajagi zatiranim. Saj to je osnova idiotske obtozbe patriarhata in prikazovanje zensk kot zatiranih, zrtev. To je osnova zasprt populacijo.

MGTOW pri celi stvari igra marginalno vlogo. V najboljsem primeru je zascita posameznikov in osvescanje ovc, ki volijo. Sicer pa zadnje case, od kar gre za zatocisce mase kvazi incelov, mainstream MGTOW bolj sluzi agendi globo-komunajzerjev. Prevzelje vlogo, ki jo v SLO igra Jansa.

Zenske so gatekeeperji parckanja, reprodukcije, ne moski. Zato je skoraj ves fokus na zenskah. Narediti jih prepotentne, da zanje vec kao noben tip ni dovolj dober. Taksne se seveda ne bodo plodile. In eto ti depopulacije. Kar se ze desetletja dogaja sirom zahoda, Japonska, Kitajska, ... Moske druzba vec ali manj le ignorira. Trud gre bolj v smeri iz nas narediti psihofizicne pozenscene picke, nezanimive zenskam. Tradicionalisti, ki seobnasajo kot da se vedno zivimo v 1920, so ravno tako del problema, ker ga ignorirajo.

Bore malo ljudi se zaveda, da se ze 100 let stopnjuje pranje mozganov populacije. Tudi BS globalnega segrevanja, varstvo okolje, cepiva, itd, itd je v funkciji dopopulacije, druzbene inziniringa sesutja zahodne populacije. V neofevdalizmu je prostora le za dve klasi. Ubogljive ovce nezmozne razmisljanja in gospodarje.
Default avatar

wd40

vinko_č je napisal/a:
Blizu, ampak ne. Cilj je samo kontrola, denar.
Default avatar

m ribca

Končno je iznajdena beseda MGTOW, s katero se lahko moški predstavi zainteresirani ženski. Namesto, da ji pove, da je resen, prijazen, odgovoren nekadilec in ljubitelj narave, ki išče žensko za resno zvezo. Se predstavi, da je MGTOW - moški, ki je neresen, nesposoben komuniciranja in socialnih interakcij z ženskami, s slabimi družinskimi vzorci (trpinčen, razvajen ali. oboje), nesposoben globokih in dolgoročnih odnosov z ženskami, predvsem pa nezanesljiv in nepripravljen sprejemati odgovornost za družino na dolgi rok. Antikandidat za moža in očeta potencialnih partnerk. Tako je ženska pravočasno opozorjena, da ima pred seboj nedoraslega in neodgovornega zakompleksanega najstnika v moški podobi, ne pa odraslo zrelo osebo. Alarm, ki se sproži pravi čas. Čarobna beseda, ki nas bo v prihodnosti obvarovala pred družinskimi razhodi in dramami. Je varovalka, ki bo omogočila ukinitev preživninskega sklada in zagotovila naslednji generaciji otrok prisotne in odgovorne očete, ki bodo otroke vzgajali v samozavestne in srečne ljudi. Pozitivno. Etiketa MGTOW je izjemno uporabna stvar. Dober izum. Lajkam.
Default avatar

wd40

m ribca je napisal/a:
Ne štekaš- za MGTOW je tvoje mnenje popolnoma nepomembno. Si, ali nisi, nima veze. Če bi bila dovolj pametna bi pustila človeka na miru, ampak ženska nečimrnost je hudič.
In kot v vsaki zadevi, tudi v tem so lahko hudičevo resni, če se pa bolje počutiš, pa še vedno lahko lepiš razne nalepke o nesposobnostih in bežanjih pred problemi.
Moje mnenje - bolje da greš na svoje, kot pa da se zajebavaš z odnosom do katerega ti ni.
Default avatar

m ribca

wd40 je napisal/a:
Ja, povsem te razumem. Bolje to, kot pa da se zajebavaš z odnosom, s katerega si že polizal smetano. Le da če to narediš v slaščočarni z vsako tortico in je ne plačaš, te odpeljejo v Polje, če pa narediš v odnosu, si pač etiketiran MGTOW. Saj pravim, da ni nič narobe s to etiketo. Varovalka za ženske. Upiraben je pa seveda tudi za namen, ki ga želiš ti. Nadomestilo za stavek, ki ga komunikacijsko omejeni moški v reali težko izreče ženski na kavi v obraz. Luštna si, ampak nisem zaljubljen vate. Lahko sva prijatelja (z občasnimi srečaji).
Default avatar

wd40

m ribca je napisal/a:
Samo na nekaj pozabljaš- na smetano sem alergičen, do srečanj mi pa ni.
Default avatar

Łukasz Pedalski

vinko_č je napisal/a:
Številčnost ni tako pomembna. Samo pomisli, koliko časa (in sredstev) je treba za vzgojit enega človeka, koliko pa je treba za en metek. Vem da zelo grdo zveni, ampak to je filozofija Izraelcev, kritika Izraela pa je kazniva. Samo oni lahko, medtem drugi nimajo takih privilegijev, recimo kot smo videli v Srbiji, ki se je hotela znebit barbarskih kriminalcev, pa so jih kar gladko zbombardirali. Tako da nižja rodnost je najmanjši problem in nobenega naroda ne ogroža.
Default avatar

DVX

Ze na forumu smo prica temu, da je ogromna vecina sodobnih zensk postala domisljavih prepotentnic, prepricanih kaj vse si “zasluzijo”, z dolgimi spiski lastnosti, ki bi jih moski moral posredovati, nuditi, itd.
Sodobna broke ass butara brez uporabne izobrazbe, omembe vredne sluzbe, z vrtcom otrok, 20kg viska in s teleson krompirjevega svaljka, dolgim nizon psihicnih problemov in zoprnim karakterjem si danes ze domislja, da je ni vreden niti vsestransko nadpovprecni vrstnik, ki jo prekasa v vseh postavkah. Ze taksne so prepricane, da moski servilnez ima da jim ustreze v vsem zivem. Ce ne pa gre ze za zlorabo. Skratka, indoktrinacija zensk je dosegla svoj cilj. Zenskam se je odpeljalo. S taksnimi si zdrav moski nima kaj zaceti. To se pofuka ni vredno. Ampak dokler bo dovolj pezdetov, ki bodo tudi taksnim zenskam pustili, da se iz njih delajo norca, tiste, ki druzbo skuhamo osvestiti pa bodo naivne indoktrinirane ovce le sikanirale, bo skozi par generacij prislo do depopulacije + negativne selekcije, ki se v vseh komunajzerskih okoljih odvija ze od kar ta ideologija obstaja. Ostale bodo le poslusne ovce, indoktrinirani suznji svojih gospodarjev.