Forum.Over.Net

Starševski čvek

Varne hiše

Default avatar

taniaaa

Zanima me, ali osebje varne hiše, kjer se zatekajo ženske pred nasiljem doma, razberejo, kadar se gre za lažne ovadbe? Ve se, da ene ovadijo partnerje samo za to, da imajo boljše izhodišče za dobit otroke.

O tem razmišljam, odkar sem osebno poznala eno gospo, ki ji je partner s starši nudil vse, taxi služba, gospa brez izpita, vsa oskrba, gospej se ni dalo delat, spala do 12-ih, nikoli ji ni nobeden nič naredil, vse je plesalo okrog nje, pa je ugrabila otroka in se zatekla v varno hišo, ker je tujka in ji je to izhod, dokler ne gre čez mejo. Da pač lažje dobi otroka.

Grozno je to videt, to trpljenje ljudi, ki so tako poteptani, njej se pa smeji, pa še na naš račun živi. Baje je takih primerov ogromno? Za revice, ki so pa res doživljale nasilje, pa kapo dol za te varne hiše, da pač so in pomagajo. Moj dvom je le glede tega, ali lahko nekdo kar oblati nekoga brez dokazov, pa to velja tudi za župnike, ki jih kdaj nekatere tudi lažno ovadijo za pedofilijo, ali gibanje me too...
Default avatar

viharni jezdec

Tega je veliko. Je pa zelo težko dokazat, da gre za lažno ovadbo, običajno je vsaj to, da na sodišču ne znese tako kot si je ta ženska podlost izmislila in jo naklepšno izvedla in se ugotovi, da ni šlo za tako hudo dejanje. Težko je p dokazat prvič za to, ker gre za obrtno kazensko pravo, še bolj ap za to, ker je sistem naravnan v propagando, da je ženska žrtev in vsi tkoj skočijo, kot da se je začela tretja svetovna. Moški je takoj obravnavan kot najhujši zločinec, potem pa še vse ženske okoli, ki so enake manipulatorke in hinavke, lažejo kot pes teče in hujskajo.

Saj pravim, sam sem že večkrat rekel, da me preseneča da se večim ljudem ne odpelje in fizično temu naredijo konec. In potem beremo v črni kroniki, iz ljubosumja. Veš da iz ljubosumja, to je še ena ponavljajoča babja hinavščina. Iz tega ker proti taki podlosti, ki ga je uničila ni mogel nič.
Default avatar

taniaaaa

res je, viharni jezdec, lepo si napisal. Če ne bi poznala teh razmer tako dobro, ne bi mogla verjet. Kaj lahko lažniva, manipulatorska ženska naredi in potunka poštene ljudi tako svinjsko, da res čudno, da se komu ne odpelje.

Ker so pa to ponižni indobri ljudje ponavadi, molče trpijo, eni zbolijo, drugi se zapijejo, eni ubijejo. Sramota za ženski rod, tudi sama sem med njimi, samo bi se bala Boga in usode, če bi tako podlo naredila. In veš v čemu je paradoks- da so ponavadi ravno te hudobne babe nasilne in zanič vzgajajo, da skrijejo svoj drek, pa vržejo kamen na nedolžne.
Default avatar

rfgipae

taniaaa je napisal/a:
Seveda, ker nasilje nad tujkami, ki si jih Slovenci uvozijo iz tujine, je nekaj nepojmljivega. Ti poznaš zgodbo takega Slovenca, obratne pač ne. On pa že ne.
Default avatar

ni veliko primerov

takih primerov vseeno ni tako veliko, jih je pa precej na monu.
Se pravi moških, ki niso sposobni dobiti normalne ženske, ampak jo morajo kupiti nekje na vzhodu ali jugu. Potem niso sposobni, da bi si ustvarili gnezdo, ampak jo pripeljejo naravnost v taščin pekel. Večina moških raje tudi izbere žensko, ki se sama preživlja, ima izpit za avto in mu je v glavnem enakovredna.
Mislim, da je takih družin, kot jo poznaš ti zelo zelo malo.
V varnih hišah se ne ukvarjajo z lažnimi prijavami oz. raziskovanjem resničnosti obtožb, to dela policija oz. na koncu sodišče.
Default avatar

viharni jezdec

ni veliko primerov je napisal/a:
Ni veliko, takih primerov je zgolj od 95 do 99%, tako boš našla povsod v medijih in celo sodišča že lep čas to povedo.
Default avatar

herotica

viharni jezdec je napisal/a:
99% od česa?
Default avatar

ni veliko primerov

viharni jezdec je napisal/a:
ne moreš no pretiravati, da 95-99% moških ni sposobno normalne ženske najti?
Default avatar

Takle je

ni veliko primerov je napisal/a:
Prav imaš!
Samo od 1% do 5% je še normalnih žensk v Sloveniji!
Default avatar

viharni jezdec

ni veliko primerov je napisal/a:
Lahko tudi tako bedasto pišeš o družbenem trendu, ko baba ob polni riti sčasoma popolnoma znori zaradi podleganja okolju in družbeni klimi. Saj nima smisla, take debate tako ne vodijo nikamor, ker tu ste vedno iste in to tiste najslabše in največje uničevlke, dobesedno tisto dno podlosti, ki je sploh možna. In te se nikakor ne morete sprijaznit s tem, da ste si same krive, da ste življenje uničile tudi sebi, ne le drugim, vključno s svojimi otroki.
Default avatar

mariannne

viharni jezdec, če si ti kaj podobnega doživel, dobro, da si še živ. To te izjeda od znotraj, podlost in nož v hrbet in laži. In te vešče, ki blebetajo, da je vedno dedec kriv in nasilen, so žalostinka za ženski rod. Tako kot zna bit baba žleht, zna bit moški malokdaj. Že videno po ženskih kolektivih in v mnogih družinah. Kar seveda ne opravičuje moških, ko so res grobi in nasilni. Ampak včasih se gre tudi za lažnivo tunkanje.