Forum.Over.Net

Starševski čvek

PI kriptovaluta

Default avatar

pi network

Od lani je na trgu nova kriptovaluta. Ce poskusimo, ni nic za zgubit, saj je popolnoma brezplacna. Samo zlowdajte si aplikacijo na telefon, pa na 24ur ne pozabite kliknit nanjo. ;)

Vec o valuti: https://zlowdaj.si/nova-priloznost-za-z ... i-network/

Baje bi naj v letu 2020 pi dosegel vrednost 1eur, do leta 2025 vrednost 5eur ali vec. Ce zacnemo danes cez 5 let za hiso sicer ne bo, kak avto pa ze najverjetneje.

Lahko preko mene (vec ljudi povabite, hitreje nalaga :))

https://bit.ly/381OhIT

Naj bo uspesno. 😊
Default avatar

To je nateg

pi network je napisal/a:
Nima vrednosti tale tvoj pi, na link pa tudi ne bom klikal, ker je zagotovo okužen. To temo bi bilo potrebno nemudoma izbrisati.
Default avatar

dtgšbhast

Takoj ko nekdo obljublja bodočo vrednost kriptovalute, si misliš, da je hud nateg. Ker ni take steklene krogle. Avtor seveda dobi nekaj dodatne valute, če pripelje nove člane.
Zadeva je sicer legitimna, sistem pridobivanja novih članov pa mimo.
Default avatar

Marko

Naj bi dosegel? Ja seveda, kako drugače pa boš privabl nove žrtvice, če ne s sladko obljubo.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

Jajca v hladilniku

Nič ni na tem svetu brezplačno...kar se tiče konkretnega primera na dolgi rok to ni vzdržno. Če gre za potrjevanje transkacij, procesiranje itd. je potrebna energija in ta ni brezplačna. Če zadeva ni "utility driven" in rešuje konkreten problem ali ne prinaša koristi, izboljšave, avtomatizacijo, zniževanje stroškov, zviševanje profitabilnosti...potem od tega ni kaj za pričakovati.