Starševski čvek

V Sloveniji si ne bi upala odpreti niti podjetja, si pa upa biti ministrica?!

Default avatar
“Leta 2005 je bilo v Sloveniji zelo pozitivno okolje za podjetništvo. Zdaj si v Sloveniji ne bi upala odpreti podjetja,” je v intervjuju za časnik Finance leta 2014 priznala bivša avstrijska evropska poslanka, koroška Slovenka Angelika Mlinar.
Default avatar
Mlinarjeva je napisal/a:
Podobno kt Janša, ki je upal odpreti podjetje samo leta 1986 pod pokroviteljstvom zveze mladih socialistov oz. partije, po tistem pa ne. Bi pa bil premier.
Default avatar
da ti gre na kozlanje, ko gledas kaj vse si izmisljujejo ti nasi politiki.
Default avatar
Glede na to kako zelo nekateri ne marajo Janše, on meni že zaradi tega postaja vedno bolj všeč. Nekaj podobnega sem čutil tudi takrat, ko se je odprl linč na Barco.
Default avatar
Mlinarjeva je napisal/a:
Zakaj pa ne, razmere so ugodne tudi za brezposelne in vse transferje. Sistem izrabljajo tudi navadni niti zaposleni. Kaj se čudiš.
Default avatar
Mlinarjeva je napisal/a:
Angelika ni profil meni prebavljivega politika, ampak povedala je resnico.
Default avatar
Torej, Šivilja, ki ni bila izvoljena in se je vrinila v vlado skozi zadnja vrata, je pripeljala tujo Ministrico z na hitro vkup spacanim državljanstvom, ki v slovensko okolje ne bi vložila niti evra, saj mu ne zaupa, in je bila potrjena z enim glasom razlike. Samo pri nas...
Najbolj smešno pa je, da se vsi ti pajaci še resno jemljejo.
Default avatar
samo v sloveniji je napisal/a:
A ste opazili kdaj je bilo ugodno obdobje in kdo je bil tedaj na oblasti? Hecno, ne?
Default avatar
Ima pa trdo kožo tale Angelika, da gre prevzeti ministrovanje le z enim glasom več podpore, namesto, da bi prišla na oder, se zahvalila za klavrno podporo in....odšla v legendo. Po včerajšnji groteski v parlamentu je Slovenija še nižje v greznici.
Default avatar
Groteska in greznica sta kar prava izraza. Mlinarjeve nobena stranka v Avstriji več noče, za nas pa je dobra. Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni.
Default avatar
Zakaj bi odpirala podjetje v Sloveniji, če živi v Avstriji? Mislim, da bi vsi ravnali enako. Večina tujcev npr italijani, odpirajo podjetja v Sloveniji zaradi mišljenja, da se pri nas da špekulirati.
Denar dvigujejo iz TRRjev za osebne namene, ne dostavljajo računov, potem se jezijo, če jim računovodje razknjižujejo zneske na osebne obremenitve. Drugi špekulirajo z dokumenti, blaga pa nikjer.
Mislim pa, da ne bo Mlinarjeva nič drugačna od drugih naših tičev. Pustimo se presenetiti.
Default avatar
Mlinarjeva je napisal/a:
Večina najsposobnjših s slovenskimi koreninami odpira podjetja na Cipru, Lihtenštajnu, Deviških otokih... v SLO samo, če se je treba priklopiti na proračun.
Default avatar
Dve volu.... rici na novo! Ne, ni res, obe sta že od prej! Ena bolj .... kot druga, ena, ki namesto, da bi jo PV odstavil že pred pol leta, po ta prvi veliki nesreči na AC za katero je kriva zaradi neurejenega tovornega prometa, jo še kar gleda in sedaj bo gledal še eno. Torej bo imel v vladi dve, ki namesto za delo, skrbita le za svojo rit.
Medtem pa infrastruktura razpada, o 2. tiru ni nič več slišati, Karavanke čakajo, na AC, za katero ni nobenih načrtov, je vsak dan več nesreč kot posledica pretiranega tovornega prometa tovornjakarjev iz V Evrope, ki gredo v Trst ali naprej, zelo malo ali nič v Koper.
Ampak... oni dve bosta harali, dokler končno ne bo ta vlada padla. Dve propadli..... kako se že reče tistim, ki rade dajejo?
Default avatar
rade dajejo je napisal/a:
Rito znoj čanki?
Default avatar
Koliko podjetij je pa v Avstriji odprla?
Default avatar
Voluharija je napisal/a:
Kar naj se debelijo. Stanodajalski voluharji se tudi debelijo na račun revnih najemnikov in jim povsem dol visi, če jim konec meseca niti za kruh ne ostane.
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
Linč na Barco sta izvajala Vagabund in Antilopa in to je to. Velika večina pa nas jo je branila.
Ampak onadva sta (tako kot je nekoč SDS že tudi priznala) izkoristila tehnologijo in se predstavljala še pod nebroj drugimi imeni, kot da piše še ogromno drugih.
Videno pri Janši!
Kar poišči po arhivih časopisov, kako so to desni priznali.
Default avatar
Morda v Avstriji ne more več delati škode in je pri nas za take zadeve idealno okolje. Za nekoga bo to super, zato jo tako močno rinejo na vse možne pozicje. Bomo videli...
Default avatar
Mene pa zelo preseneča, kako se je v naši državi tokrat dalo vse hitro urediti z državljanstvom, kandidaturo in izvolitvijo.
Če bi se za vsako stvar naši vrli politiki toliko zelo potrudili,(drugi tir, predor, meja, potrebne naložbe,..) bi imeli raj na zemlji.
Default avatar
Daj ne bluzi je napisal/a:
Povej mi si živčen, SDS se ti najbrž ponoči prikazuje v sanjah, ti obsedenec ti, druge obtožuješ obsedenosti, dejansko si sam ta obsedenec, da nisi morda ti pod drugimi imeni izganjal Barco ?
Še dober da imate JJ le kaj bi brez njega,tebi ga je uspelo privleči celov to temo !