Starševski čvek

Audi ali BMW ker je za vas boljši?

Default avatar
Default avatar
Če kupuješ nabavi MB wagn, pazi ne kupuj 1,5ali podobnih mlinčkov, to so Renojeve mašine, kupi 2143 ccm dizla in dolga leta se bosta zadovoljna vozila okoli.
Deli poceni, recimo original zaponka za pas s senzorjem 43€
Default avatar
Sem ponosna voznica novega Q5 (bela barva), s touch screenom, tako da gledam youtube kar med vožnjo. Ko je zakrulil "Kupi sebi neka druga kola, audija ne prodaje Lola" sem to res začutila globoko v sebi, pritisnila gas in spustila šipe, da me slišijo ostali plebejci, ki jih prehitevam po obvoznici.
Default avatar
se strinjam Q5 je odličen avto, dokler traja, ko pa začne jebat, ga ti prodaš....kupi ga pa avtorica teme, torej je MB boljša izbira, pa še najlepši avti so, od kar jih riše štajerc so res top !
Default avatar
Definitivno AUDI. Enkrat AUDI, vedno AUDI.
Default avatar
bavarc poje te vaše 4x 0
Default avatar
nič od tega je napisal/a:
G-klasa 😍
Default avatar
Sline kot pri cucku ko mu zrezek pokažeš, zaenkrat 100 in več za avto ne bom dal
Default avatar
nič od tega je napisal/a:
Na uradnem servisu včasih dobiš rabljenega s 50Tkm za pol cene. Imaš namreč ljudi ki menjajo avte ker jih npr.barva sedežev moti ali kaka druga nepomembna reč.
Default avatar
Nebi imel ne enega ne drugega... največji osli ki jih vidim na cesti so ravno vozniki Audijev in BMWjev....
Default avatar
Večina vas piše takih, ko sploh nimate pojma o avtomobilih. Bmw, audi in mb so vse isti kuracc. Bolani ste tisti ki mislite da je en od teh 'perfektn' druge dve znamke pa sta krneki...

Dobesedno vsak bmw zgleda enako. Dolgocasni so u pm. Edino kar me pri bmw res navdusuje so njijovi M avti in pa i3, i8

Audi enako. Al kupis ornk zadevo, rs3.. Rs4 morda rs6 ce imas denar.. Alpa se ne kurci ker ima tiste 4 krogce lahko vsak ki ima 500 eur nasparano.


Mb.... Meni osebno grdi avti. Jebiga


Mi grete na k taki ko mislite da so ti avti luksuz. Kupis bmw za 2000eur, letnik 1999 pa mislis da si kral.. Dej spizdi

Sploh ne veste kaj je avto... Porsche je avto ne pa ta drek
Default avatar
Malenkost boljši je Audi. BMWji imajo strašne probleme s smerniki.
Default avatar
MsOlivija je napisal/a:
Seveda,drži kot pribito...saj glih največ lastnikov Bmw-jev ne vklopi smernike,kje koli na cestah jih vidiš,kot da nimajo ročke za smernike....
Default avatar
Najbolje je kupit francoza. Mercedes že ima renaultove motorje v svojih kočijah, Tudi Volvo jih je imel. Kmalu jih bodo imeli tudi audiji.
Default avatar
Imel renojevega dizla v času dizel afere ko so dizli crkavali kot za stavo, ne trdim da dci ni dober motor, nasprotno odlično se vede,.
Ampak... Svojega sem imel na servisu in so mi dali nadomestni avto A klaso dizel, iz Prigota sem itak takoj šel na AC, si rečem to je reno, toliko sem jih prevozl da sem ga takoj čutil, še med vožnjo poiščem prometnega in ja dejansko reno..
Pripeljem po nekaj urah avto nazaj, sem pač obletal vse potrebno, mi pravi trgovec, super avto mar ne.
Ja mu odgovorim, super, potegne odlično, 180 leti , sploh ne veš da se pelješ, edino renojev motor ne paše vanj... Pa on , kako to mislite.?
Sem mu pojasnil da renojev sem pa toliko prevozil da ga na dalec čutim.. On pa ... O tem strankam ne razlagamo.
Sam imam do renojevih dizlov odpor ker sem imel kar nekaj kolobocij z njim, vsakič je stalo več kot 1500€, zakaj bi se mučil, 2143 ccm motor je odličen,pokuri 2 litra manj kot 2148 kubični, moči pa nepomejeno, kdor ne verjame naj gre preizkusit 205 konsko verzijo..
Default avatar
Poglej rabljene je napisal/a:
Sorry, ampak barva notranjosti je vse prej kot nepomembna rec. Take stvari je treba razmisliti ob nakupu ne pa, da se kupi avto samo, da sosedje vidijo, potem se pa tolazis, da grda notranjost ni pomembna.
Default avatar
ne zaupam renoju je napisal/a:
Meni je Renault vedno dobro služil. Je pa tudi res, če ne znaš vozit avtomobilov, vse uničiš. Ampak za tvojo nesposobnost ni znamka kriva.
Default avatar
Odvisnokakpakej je napisal/a:
Bo, ko bodo enkrat motor postavili na pravo pozicijo, torej na sredino. Do takrat pa, zal, ne.
Default avatar
Ne vem, ampak obe znamki vsebujeta notri bolj za en drek ljudi.
Default avatar
če že švaba ... potem Unimog ☺