Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Kje sredi zime kupiti poletne obleke?

Default avatar
Januarja potujem na karibe in rabim obleke za poletje. Kje sredi zime kupiti kopalke, kratke hlače, obleke za na plažo? Prehodila sem cel city park... v niti eni trgovini nimajo, razen v hervisu tekaške obleke. Ne bi kupovala preko spleta, ker bi rada prej probala :)) hvala vam ful!
Default avatar
Petra007 je napisal/a:
A drugace poletja prezivljas v Sibiriji?

Kaj si nosila letos poleti?
Default avatar
Od poletja sem toliko shujsala, da mi niti kopalke, niti hlace niso vec prav. Majice bodo pa se sle, ker ni treba da so oprijete...
Default avatar
Decathlon poglej
Default avatar
1) Oblečeš, kar si nosila letos poleti
2) Kupiš na spletu
3) Kupiš na Karibih

P.S. lahko pa vmes skočiš v Afriko po nakupih.
Default avatar
Petra007 je napisal/a:
Izberes kar se da se nosit, ker 30kg sigurno nisi shujsala, ostalo pa kupis na Karibih. (vem, da se da pokombinirat, ker sem tudi jaz precej shujsala)
Drugace zna kaksna specializirana trgovina s spodnjim perilom imet kopalke, Lisca recimo, Intimisimi, je za vprasat.
Ostalo pa ni tak problem kupit na licu mesta na dopustu.
Default avatar
Pa po kakih trgovinah potem hodiš? Jaz sem gledala obleke za novoletno zabavo v hm, ca, orsay... pa skoraj vse samo kratki rokavi!!
Če ti res ni nič prav (mislim res?) kar imaš doma, potem pač moraš kupit, vzela pa boš to kar je na voljo ali pa ne boš imela. Najde pa se zagotovo dovolj za ta teden dopusta, kljub temu, da je ponudba sedaj skopa. Ostane pa ti seveda internet, tujina, butiki, šivilja...
...no sposoja od koga mogoče edino, če rabiš kej bol finega ala večerna obleka.
Default avatar
Nama in Emporium imata stalna oddelka s kopalkami, samo pozimi zmanjšajo na par polic. Poglej še v Intersport. Drugače pa zavij na kopališče, npr Atlantis je pred časom imel ob vhodu v kopališče tudi trgovino s kopalkami. Pri nas kupiš samo kopalke, ostalo nabaviš na končni destinaciji in ti bo še za spomin (pa še ceneje boš dobila kot pri nas).
Default avatar
Petra007 je napisal/a:
Edino v outlet Triumph nisem šla pogledat, ker sem prej obupala.
Otoka Les Saintes in Gvadalupe kopalke prodajajo kar na plaži. Prodajalka ima s sabo ogromno ruto da se zakriješ in sprobaš. So kar solidne, itak nekaj moraš kupit.Tako je bilo pred enim mesecem.
Default avatar
V Italiji ( TS z okolico sigurno) in Avstriji so trgovine, kjer čez celo leto lahko kupiš tudi poletno garderobo. Malo poglej po spletu, sigurno boš našla.
Default avatar
Kopalke, ce so kvalitetne, ti šivilja popravi, prav tako obleke in krila. Drugače pa kupi svetleči pas, recimo zlat in srebrn, in tako lahko čisto solidno ponosiš vsako obleko, ki jo že imaš. Sem bila pred 14 dnevi na podobni destinaciji, pa ni bilo nobenih modnih revij, verjemi.
Default avatar
Šivilja je napisal/a:
Ja če se že gre na Karibe, je treba bit nobel, ane?
Default avatar
v Ljubljani v C&A-ju sem prejšnji teden vidla še kar nekaj poletnih oblekic.
Default avatar
ja itak je napisal/a:
Sem bila na križarjenju tam, ladja 20 nadstropna. Ljudje od visoke elegance do klošarjev, na postankih pa hitenje, da kaj vidiš. Tako da, če ni ravno shujšala 35 kil, je kompliciranje odveč. Rajši naj pripravi denar, pijača je cca 15 eur po kozarcu.
Default avatar
ja itak je napisal/a:
Sem spregledala šaljiv ton :)
Agree :)
Default avatar
No, zaljivi pa res ne rabite bit. Vssk ima svoje prioritete. Eni dajo vse v avte, eni v iphone, eni v bajte, jaz pa pozimi rada kam grem. Nocem bit nobel in fancy, trenutno so mi samo 1 hlace prav, kar je pa malo premalo za 10 dni, ane :). Hvala za konstruktivne nasvete, sibam v C&a! Cene pa v avstrijo :)!
Default avatar
Sem šla nalašč skozi vse odgovore: kje si ti videla kaj žaljivega?
Default avatar
Jaz bi vseeno na internetu kupila.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek