Starševski čvek

GLUPI ste, če hodite v službo!

Default avatar
Ko takole gledam ljudi, ki vsak dan hodijo v službo, si rečem: kako zaboga se vam da???
V življenju je toliko lepših stvari za počet, kot pa nonstop hoditi v službo:

Lahko potuješ, raziskuješ in odkrivaš nove dežele in kulture, sončne zahode na drugem koncu sveta, se udejstvuješ v športnih podvigih, si privoščiš realno nočno življenje, konec koncev pa se tudi miselno lahko posvetiš samemu sebi, svojemu pravemu jazu in se počutiš svobodnega. Človek, ki je neodvisen in nihče ti ne ukazuje!

Mene je oče že kot otroka učil, da so standardne službe za propalice in me je naučil denar investirati tako, da take službe ne potrebujem.

Začnite tudi vi razmišljati v tej smeri in se mi pridružite v čudovitem življenju!! Tudi ženske dobrodošle, všeč so mi svetlejša, spogledljiva dekleta.
Default avatar
Nekaj mi ni jasno, od kje pa tebi potem denar, a je bogati očka prispeval?
Default avatar
Mene pa delo tudi veseli, sicer še vedno hodim, ker moram, ampak ja, me veseli za razliko od tistih, ki s polno ritjo ne delate nič!!!!
Default avatar
svinje pokvarjene prevzetniške!!! da vas ni sram bogataši zarukani!!! na koncu vam bo vse odvzeto!!!
Default avatar
si prav predstavljam avtorja, kako ves zanemarsjen cele dneve leži, se praska po jajcih in bulji v prazno

veličasten lajf res
Default avatar
dark knight je napisal/a:
Tako je!!!! Vsako delo je totalna izguba časa in ljudje bi morali iti na ulice protestirati toliko časa dokler ne bi vsak od nas dobil 1000€ utdja na mesec, denarja imamo več kot dovolj in bi potem vsak odločal kaj bo počel. Ali je svoboden kot ptička in lenari ali pa gre v službo in zasluži še dodatnik par jurjev.
Default avatar
kaj vam pa ni jasno da tako pišete sama sem delala celo življenje sem v penziji in ne predstavljam si da ne bi delala veliko sem doživela skozi delovno dobo in ne bi zamenjala na koncu se veliko naučiš in imaš slabe in dobre trenutke vedno so me spoštovali in meni je bilo to najbolj važno da me spoštujejo in še vedno se srečamo s sodelavci in se spominjamo komeradskih časov
Default avatar
se popoolnoma strinjam je napisal/a:
Jaz sem za, kdaj gremo?
Default avatar
potem se boš pa zbudil je napisal/a:
a tako si me predstavljaš? :) zanimivo ...
Default avatar
Od kje pa ti denar??? Komu kradeš??
Default avatar
Jaz sovražim svojo službo, takoj dam odpoved
Default avatar
dark knight je napisal/a:
Oh, meni pa ob pogledu na kovčke in reklame za potovanja postane kar slabo. Se vam ljubi stalno pakirat, vlačit tiste kufre s seboj, se svaljkati na letališčih, taksijih, vlakih itd., spati po hotelih, se gužvati na ogledih,.... in vse to za kaj? Da ugotoviš, kako je trava tudi na kitajskem zelene barve in da sonce zahaja tudi na Malti? Ma hvala lepa. Briga mene, kakšno kulturo imajo v nekje na drugem koncu planeta. Kaj mi bo? Imam službo, ki mi je všeč in mi ni noben problem vsako jutro it na delo. Športam in žuram lahko kljub službi. Da bi pa 24 ur na dan razmišljala o sebi in svojemu jazu...... lepo te prosim, saj se mi zmeša. Dooolgčas.
Default avatar
sovražim službo je napisal/a:
haha kako boš pa pol živel?
Default avatar
daj dnar pa neham :D
Default avatar
Tko bom rekla. Potovanja mi ne dišijo, preveč časa pa tudi ne maram da zabušm, tako da ne vem kaj bi imela od tega da bi bila vedno med 4imi stenami doma, verjetno bi me hitro v begne peljali hehe
Default avatar
Men je pa v službi tko fajn, prav sprostim se. Sem pač glupa :)
Default avatar
monmonči je napisal/a:
Aja kaj pa delaš
Default avatar
v penziji je napisal/a:
koga briga če si v penziji v komunizmu itak niste nič delali si ne zaslužite penzije
Default avatar
tiho bodi je napisal/a:
V komunizmu so naredili vse, da imaš ti danes kaj prodajati tujcem. Budalo eno!
Default avatar
Ne predstavljam si, da ne bi hodil v sluzbo. Brezdelje je fino za tisti cas dopusta, pa potem prvi teden sluzbe je malo krizice, potem je pa spet vse v najlepsem redu. :)