osebna odgovornost je napisal/a: ↑
Gledala sem je napisal/a: ↑
Dnevnik- najbolj mi je v oči padel zdravnik z njegovimi odgovori na bprasanja. In je vse povedal in se izdal, da je na njemu odgovornost, da niso uvozili zdravila in na njemu in na starsih odgovornost, da zdravilo ni placano iz strani zzzs. Sramota. Pa se nekaj se je izmotaval tam z odgovori.
po pravilih bi zdravnik samo na osebno odgovornost lahko uvozil zdravilo. kar pomeni, da bi osebno odgovarjal, če ne bi bilo uspešno. bi ti to odgovornost prevzela?
Za oba... clovek je bil na tv in razlagal kako da zdravilo podpira in odlocitwv starsev...
Poleg tega je povedal, da bo ce se bodo ev.se pojavili primeri v prihodnje razmislili o interventnem uvozu zdravila. Torej ce bo potem prevzel tveganje, bi ga lahko ze tudi sedaj, glede na to, da se he na tv pojavil v zagovor zdravilu. Uradno pa hinavsko nspisal kontra mnenje kolegija in zdaj razlaga da starse podpira. To je tak hinavsko in skregano z vso logiko kar razlaga in dela... ce podpira pacienta in starse pri odlocitvi za zdravilo bi jih moral tudi z dokumentacijo in uvoziti zdravilo in dati zahtevek za placilo. In ja ce bi bila jaz zdravnik bi tako ravnala.
V primeru. Da bi sama kot zdravnik v kolegiju napisala negativno mnenje, ker ne bi zaupala zdravilu, potem pa bi tako odsvetovala zdravilo starsem, skladno s svojim mnenjem strokovnim izrazenim v dokumentaciji, in takisto se ne bi pohavljala v menijih z zagovarjanjem zdravila kot je on to pocel. Njegovo pocetje je skrajno dvolicno in totalno nestrokovno.
Neglede na vse pa bi starsi lahko dali vlogo za placilo zdravljenja v tujini, ce ga ze dohtar ni hotel uvoziti, pa tudi tega sploh vlozila nista na zzzs.